Forum » Zvok in slika » 5.1 Genius SW-HF5.1 6000
5.1 Genius SW-HF5.1 6000
david3000 ::
Imam manjši problem, namreč nabavil sem zvočnike 5.1 Genius SW-HF5.1 6000 in volume ne gre na 100% ampak samo do 63%. Če ima kdo ve kaj je vzrok temu naj prosim pove.
_Denny_ ::
Vzrok je to, da je realen maksimum 138W in ne oglaševanih 200W rms. Tistih napisanih 6000W pa tudi ne doseže, če jih priklopiš direktno na 10kV daljnovod od JEK.
Sem malo pogledal in ti našel nekaj virov:
http://nadavi.ru/opin/genius/sw-hf-5-1-...
http://logout.hu/cikk/genius_sw-hf5_1_6...
http://live.emag.ro/reviews/boxe-genius...
Daj v garancijo in zahtevaj nove zvočnike druge firme, po možnosti Logitech.
EDIT: tisti vprašaji bi naj bila ruščina..zgleda forum nima rad cirilice.
Sem malo pogledal in ti našel nekaj virov:
http://nadavi.ru/opin/genius/sw-hf-5-1-...
????? ??????????, ?? ??????? ?? ???? ????????? 68, ? ? ???? ???? 63?
Povejte mi kako je lahko na sliki glasnost 68, jaz pa imam samo 63?
http://logout.hu/cikk/genius_sw-hf5_1_6...
A hangerőt 0-63 -ig tudjuk állítani.
Glasnost se lahko nastavi od 0 do 63.
http://live.emag.ro/reviews/boxe-genius...
cei 200 de wati in total ar fi doar 138 (masurati la volum maxim 63)
Teh skupnih 200W je samo 138 (izmerjeno pri max glasnosti 63)
Daj v garancijo in zahtevaj nove zvočnike druge firme, po možnosti Logitech.
EDIT: tisti vprašaji bi naj bila ruščina..zgleda forum nima rad cirilice.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _Denny_ ()
david3000 ::
Najlepša ti hvala za trud, sem kontaktiral jih na servis pa mi lepo hladnokrvo prbije da je 63 maksimum. in glede mimovrste, tam jst kupoval več ne bom, so zgleda prevč zrasl zdj se jim pa jebe za vse. Še enkrat hvala za trud in informacije.
Skyman ::
Lep pozdrav!
Da ne bom odpiral nove teme bom kar tukaj prasal.In sicer sm pred nakupom Genius SW-HF5.1 6000 te me zanimajo vaša mnjenja v zvezi z omenjenemi zvocniki hvala za odg
Da ne bom odpiral nove teme bom kar tukaj prasal.In sicer sm pred nakupom Genius SW-HF5.1 6000 te me zanimajo vaša mnjenja v zvezi z omenjenemi zvocniki hvala za odg
Goran's Blog ::
Boljših zvočnikov za ta denar(5.1) mislim, da ne dobiš.Za svoj denar so res ok.
Glede mimovrst so res konkretni nimam slabih izkušenj z njimi.
Prej kot kupiš določen artikel je treba malo prebrat podatke in forume kaj piše.
že podatek 5 x 20 W - satelitski zvočniki ni v rmsih se ravi je 50W.
Zakaj pa ne gre več kot toliko % pa najbrš zato ker ima potem ojačevalec že popačenje.
Glede mimovrst so res konkretni nimam slabih izkušenj z njimi.
Prej kot kupiš določen artikel je treba malo prebrat podatke in forume kaj piše.
že podatek 5 x 20 W - satelitski zvočniki ni v rmsih se ravi je 50W.
Zakaj pa ne gre več kot toliko % pa najbrš zato ker ima potem ojačevalec že popačenje.
ezyman ::
Sposodil bi si temo za eno vprašanje:
Imam Genius SW-5.1 Home Theater lesene zvočnike, prvi model staro kakšnih 5-6 let.
Ali se splača zamenjati ta stari sistem za kaj novega? Ali je sama tehnologija enaka, razen v moči in izgledu zvočnikov?
Obstoječi sistem mi seveda deluje brezhibno...
Lp
Imam Genius SW-5.1 Home Theater lesene zvočnike, prvi model staro kakšnih 5-6 let.
Ali se splača zamenjati ta stari sistem za kaj novega? Ali je sama tehnologija enaka, razen v moči in izgledu zvočnikov?
Obstoječi sistem mi seveda deluje brezhibno...
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ezyman ()
connel ::
63 ne pomeni odstotek do katerega gre, glej na to, kot končna stopnja, 100%, pač je mal čuden način prikaza.
Imam točno te in sem čisto zadovoljen z njimi, glasni so dovolj (pravzaprav še preveč), pa dragi tudi niso prav preveč. Edini minus si zaslužijo zaradi ugašanja, namreč če jih hočeš ugasniti je za to samo gumb na zadnji strani, stand by tukaj ne obstaja. Daljinec potrebuje malo privajanja, niso ravno logično postavljene tipke ampak se navadiš s časom, ni tak problem.
ezyman, če ti delujejo tako to se zagre, potem brezveze kupovati druge, moje mnenje.
Imam točno te in sem čisto zadovoljen z njimi, glasni so dovolj (pravzaprav še preveč), pa dragi tudi niso prav preveč. Edini minus si zaslužijo zaradi ugašanja, namreč če jih hočeš ugasniti je za to samo gumb na zadnji strani, stand by tukaj ne obstaja. Daljinec potrebuje malo privajanja, niso ravno logično postavljene tipke ampak se navadiš s časom, ni tak problem.
ezyman, če ti delujejo tako to se zagre, potem brezveze kupovati druge, moje mnenje.
Pred dnevi sm si tudi jaz kupil Genius SW-HF5.1 6000 sedaj imam pa en problemcek in sicer v Relteku managerju sm si nastavil na 5.1 sistem vse lepo zazna a glej ga zlomka ko kako musko zavrtim na Mp3 delata samo spredni levi in desni zvocnik.Povsod npr v kaksnih igrah lepo deluje 5.1 sistem se slisi iz vseh zvocnikov tudi filmi vsi lepi igrajo na 5.1 le Mp3 muska deluje na sprednja zvocnika.. Ima kaksn kaksno idejo v cem je problem hvala za odgovore
matonson ::
1. možnost je speaker fill. Nekje mora biti pa označiš. To še vedno ne zveni najbolje.
2. možnost je pa, da vse izhode nastaviš na front. Za mp3je poslušat je to najboljša varjanta, ampak s tem izgubiš 5.1 zvok. Za igre, filme boš moral prestavljati nazaj.
2. možnost je pa, da vse izhode nastaviš na front. Za mp3je poslušat je to najboljša varjanta, ampak s tem izgubiš 5.1 zvok. Za igre, filme boš moral prestavljati nazaj.
hm spet jz se oglasam in sicer me zanima zakaj mi center na vsake toliko casa mal zahresci kot da bi bil kratek stik to se mi je danes kake 3x naredil cez dan kar naenkrat.Zvok je podobn kot ce ni vredu kontakta ampak je vse vredu tud ko igram ali poslusam musko delujejo brez problema zvocniki le 3x ali celo veckrat ga mal zarohni zvok dela bp.So pa se v garanciji ampak mislim da je z zvocnikom vse vredu
hm spet jz se oglasam in sicer me zanima zakaj mi center na vsake toliko casa mal zahresci kot da bi bil kratek stik to se mi je danes kake 3x naredil cez dan kar naenkrat.Zvok je podobn kot ce ni vredu kontakta ampak je vse vredu tud ko igram ali poslusam musko delujejo brez problema zvocniki le 3x ali celo veckrat ga mal zarohni zvok dela bp.So pa se v garanciji ampak mislim da je z zvocnikom vse vredu
nobeden ne ve?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katere 5.1 zvocnike oz hišni kino za tv do cca 150 evrov???Oddelek: Zvok in slika | 1001 (832) | bananar006 |
» | Zvočniki 5.1 ali 2.1Oddelek: Kaj kupiti | 3074 (2785) | Robi :P |
» | 5.1 surroun za PC, cena do 100€Oddelek: Zvok in slika | 2037 (1634) | Skyman |
» | Zvočniki 5.1Oddelek: Kaj kupiti | 5111 (4376) | simon89 |
» | Nakup Zvočnikov(ter zvočne k.)Oddelek: Kaj kupiti | 3043 (2475) | BuzzFuzz |