Forum » Loža » Funny and cool links
Funny and cool links
Dr_M ::
OwcA: lol, kje si to najdu?? jest sm ze pred leti tole meu, pa sm zgubu link ene 3 take hude scene so ble..
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
OwcA ::
@Dr_M: Link, ki ga je dal ALIEN3001 in nekaj (bolne) domišlije.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
IR Babun ::
Nekaga petka zvečer se odločiš, da boš odpeljal svoj null na vožnjo s prijatelji. Prijatelj null ti pove, da ima null žurko in da lahko prideš tja. Počutiš se tako null , da pohodiš plin in tvoj null že leti. Ko se prikažeš na žuru, so vsi že tam. null , najboljše bitje na šoli ti odpre vrata in te povabi naprej. Celo noč piješ null in gledaš, kaj počne null . null mora iti null , zato se odločiš, da se boš malce pozabaval. Splezaš na mizo in začneš null ! Folku se trga, vpijejo ti:" null ," in " null !" Pogledaš okrog, počutiš se tako null . Z nasmehom na obrazu se ti in null odpravita v avto, kjer ti null null . Ko sta v avtu ti null zašepeta nekaj v uho...
"Tooooliko časa sem sanjala o tebi. Pošlji to najmanj null ljudem, ki jih poznaš in nikoli več ne boš nesrečen. Če tega ne boš storil ne boš nikoli več šel na žurko poleg tega pa boš imel smolo v ljubezni še null let!!!"
"Tooooliko časa sem sanjala o tebi. Pošlji to najmanj null ljudem, ki jih poznaš in nikoli več ne boš nesrečen. Če tega ne boš storil ne boš nikoli več šel na žurko poleg tega pa boš imel smolo v ljubezni še null let!!!"
SCREW THE GOVERNMENT
Tilen ::
http://www.geocities.com/tilenrexi/Mad_...
To me vedno v dobro voljo spravi pa ceprav sem ze ne vem kolko krat poslusal :)))
MOO MOOO MOOOOOOO MUAHAHHAHA :)))) LOL
ps: direkt link z geocities ne worka ...
lp, Tilen
To me vedno v dobro voljo spravi pa ceprav sem ze ne vem kolko krat poslusal :)))
MOO MOOO MOOOOOOO MUAHAHHAHA :)))) LOL
ps: direkt link z geocities ne worka ...
lp, Tilen
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
alesrosina ::
se eno verizno pismo:
-------------------------------------------------------------
Zdravo, jaz sem Janez in trpim za groznimi občutki krivde, ker ne pošiljam naprej 50 milijard zafukanih verižnih pisem, ki mi jih pošljejo ljudje, ki dejansko verjamejo, da bodo s tem neki šest letni punčki iz Albanije z joško na čelu pomagali zbrati dovolj denarja, da si jo da kirurško odstranit, preden jo njeni kmetavzarski starši prodajo potujočemu cirkusu.
Ali resno verjamete, da bo Bill Gates dal vam in vsem ki jim pošljete ''njegov'' E-mail, 1000 dolarjev??? Ali ste res tako neumni?
''Oooo, poglej, če grem do konca tega mail-a in si zaželim željo, bom jutri pokavsal prvo manekenko, ki mi prav jutri prekrižala pot!''
Kakšen kup dreka!!!
Mogoče bodo ponoči k meni prišli hudobni škrati verižnih pisem in me posiljevali v spanju, ker nisem naprej poslal verižnega pisma, ki ga je prvi poslal Peter leta 5 našega štetja in je prišlo, k nam z prvimi misijonarji preko morja!
Kurc jih gleda!!!
Če že nameravate kaj ''poslat naprej'', mi pošljite vsaj kaj približno zabavnega. Videl sem že vse tiste: ''pošlji to desetim svojim najbližjim prijateljem, in ta ubog, pomilovanja vredna človek, bo čudežno dobil par tolarjev od nekega vsevedneža, če se to pismo pošlje devetdesetkrat!''
Pa dol mi visi!!! Pokažite malo inteligence in razmislite k čemu dejansko prispevate, ko pošiljate takšna verižna pisma. Najverjetneje zgolj k vaši lastni nepopularnosti.
In bistvo; če prejmete verižno pismo, ki vam grozi da boste nesrečni ali nepofukani do smrti, ga zbrišite. Če je smešno ga pošljite naprej. Ne razkurite folka, z nepotrebnim deljenjem občutka krivde, ker ne pošiljajo naprej verižna pisma o gobavcu iz Afrike, ki nima zob in je privezan na rit mrtvega slona že 27 let in čigar edino odrešenje so tisti tolarčki, ki bi jih prejel, če bi poslali naprej to verižno pismo.
Zdaj pa pošljite to vsem, ki jih poznate!
Drugače se bo jutri vaše spodnje perilo spreobrnilo v mesojedo in zaužilo vaše genitalije.
Lep pozdrav.
P.S. Pošljite mi jurja!
-------------------------------------------------------------
Zdravo, jaz sem Janez in trpim za groznimi občutki krivde, ker ne pošiljam naprej 50 milijard zafukanih verižnih pisem, ki mi jih pošljejo ljudje, ki dejansko verjamejo, da bodo s tem neki šest letni punčki iz Albanije z joško na čelu pomagali zbrati dovolj denarja, da si jo da kirurško odstranit, preden jo njeni kmetavzarski starši prodajo potujočemu cirkusu.
Ali resno verjamete, da bo Bill Gates dal vam in vsem ki jim pošljete ''njegov'' E-mail, 1000 dolarjev??? Ali ste res tako neumni?
''Oooo, poglej, če grem do konca tega mail-a in si zaželim željo, bom jutri pokavsal prvo manekenko, ki mi prav jutri prekrižala pot!''
Kakšen kup dreka!!!
Mogoče bodo ponoči k meni prišli hudobni škrati verižnih pisem in me posiljevali v spanju, ker nisem naprej poslal verižnega pisma, ki ga je prvi poslal Peter leta 5 našega štetja in je prišlo, k nam z prvimi misijonarji preko morja!
Kurc jih gleda!!!
Če že nameravate kaj ''poslat naprej'', mi pošljite vsaj kaj približno zabavnega. Videl sem že vse tiste: ''pošlji to desetim svojim najbližjim prijateljem, in ta ubog, pomilovanja vredna človek, bo čudežno dobil par tolarjev od nekega vsevedneža, če se to pismo pošlje devetdesetkrat!''
Pa dol mi visi!!! Pokažite malo inteligence in razmislite k čemu dejansko prispevate, ko pošiljate takšna verižna pisma. Najverjetneje zgolj k vaši lastni nepopularnosti.
In bistvo; če prejmete verižno pismo, ki vam grozi da boste nesrečni ali nepofukani do smrti, ga zbrišite. Če je smešno ga pošljite naprej. Ne razkurite folka, z nepotrebnim deljenjem občutka krivde, ker ne pošiljajo naprej verižna pisma o gobavcu iz Afrike, ki nima zob in je privezan na rit mrtvega slona že 27 let in čigar edino odrešenje so tisti tolarčki, ki bi jih prejel, če bi poslali naprej to verižno pismo.
Zdaj pa pošljite to vsem, ki jih poznate!
Drugače se bo jutri vaše spodnje perilo spreobrnilo v mesojedo in zaužilo vaše genitalije.
Lep pozdrav.
P.S. Pošljite mi jurja!
iration ::
LOLOLOL!!! Ta je res dobra.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
CaqKa ::
en qoutation od tukaj:
lorenz
registriran: 21.12.2002 Poslano: 16.04.2004 17:34:54 | komentiraj
Je pa - "baje"- naprava na tem svetu ki sama , (brez zunanjega dodajanja energije) ustvarja energijo (tudi 20kW/230V) povdarek je na "sama" ker ne deluje na principu da das notri manj ven pa dobis vec ampak sama sebi da notri vec oz. sama sebe vzdrzuje (povratna vezava in fizikalni zakoni- kar zakomplicirano ), baje sa cela vas napaja iz tega vira . Samo ker so full zaprta komuna skoraj nikogar ne spustijo notri, enkrat so bili na obisku znanstveniki iz celega sveta na demonstraciji in se do danes jim ni uspelo cisto skopirat tega generatorja . Se pa uporabljajo malo drugacni principi kot so nas ucili v soli ( V bistvu to kar so nas ucili so le osnove elektrotehnike ker se sami ne vedo vsega) skoda da ne moremo vprasati kakega NIKOLA TESLO ki je vedel precej vec kot kaki ohmov zakon.
lp
Brane2
registriran: 02.10.2001 Poslano: 16.04.2004 17:53:04 | komentiraj
[No, posmehovat se pa ni treba. - moderator]
lorenz
registriran: 21.12.2002 Poslano: 16.04.2004 17:34:54 | komentiraj
Je pa - "baje"- naprava na tem svetu ki sama , (brez zunanjega dodajanja energije) ustvarja energijo (tudi 20kW/230V) povdarek je na "sama" ker ne deluje na principu da das notri manj ven pa dobis vec ampak sama sebi da notri vec oz. sama sebe vzdrzuje (povratna vezava in fizikalni zakoni- kar zakomplicirano ), baje sa cela vas napaja iz tega vira . Samo ker so full zaprta komuna skoraj nikogar ne spustijo notri, enkrat so bili na obisku znanstveniki iz celega sveta na demonstraciji in se do danes jim ni uspelo cisto skopirat tega generatorja . Se pa uporabljajo malo drugacni principi kot so nas ucili v soli ( V bistvu to kar so nas ucili so le osnove elektrotehnike ker se sami ne vedo vsega) skoda da ne moremo vprasati kakega NIKOLA TESLO ki je vedel precej vec kot kaki ohmov zakon.
lp
Brane2
registriran: 02.10.2001 Poslano: 16.04.2004 17:53:04 | komentiraj
[No, posmehovat se pa ni treba. - moderator]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sketch ()
msmiha ::
Še ena igra, da vidimo kak hitre reflekse mate
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
67
3 zgresu
3 zgresu
TribesMan ::
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Zheegec ::
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Zanimivo... Stiropor je pri 200km/h tako trd oreh da zlomi zadnje krilce... dober posnetek...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
madmitch ::
...so po petih urah ljubljenja zmotili policisti...
Ni kaj, homoseksualca ali ne, dobra sta. No ja, to je dve uri in pol stanja po organu, saj ni tako veliko.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
2 vica mujo haso :) (ce je ze kdo slisal naj me ne ...)
Mujo tekmuje na kvizu "Lepo je biti miljonar" in ustavi se mu takoj pri prvem vprašanju. Odloci se, da bo uporabil zasilni izhod: "Klic po telefonu".
Poklice Hasota. "Moje ime je Jonas, klicem iz oddaje... Nato preda telefon Mujotu.
Mujo: "Haso, imam problem, oceš da mi pomogneš?"
Haso: "Ajd pitaj!"
Mujo: "Neznam, jel da uzmem polovicku ili glas ljudstva?"
Gre Mujo na zavod za zaposlovanje. Pride do svetovalca in ga vpraša: "Jel mogu ja dobiti delo?"
Svetovalec:"Ali znate pisat?"
"Ne", odgovori Mujo.
"Kaj pa brat?", vpraša svetovalec.
Mujo odgovori: "On je još veco budalo!"
LOOOL :) :) :)
Mujo tekmuje na kvizu "Lepo je biti miljonar" in ustavi se mu takoj pri prvem vprašanju. Odloci se, da bo uporabil zasilni izhod: "Klic po telefonu".
Poklice Hasota. "Moje ime je Jonas, klicem iz oddaje... Nato preda telefon Mujotu.
Mujo: "Haso, imam problem, oceš da mi pomogneš?"
Haso: "Ajd pitaj!"
Mujo: "Neznam, jel da uzmem polovicku ili glas ljudstva?"
Gre Mujo na zavod za zaposlovanje. Pride do svetovalca in ga vpraša: "Jel mogu ja dobiti delo?"
Svetovalec:"Ali znate pisat?"
"Ne", odgovori Mujo.
"Kaj pa brat?", vpraša svetovalec.
Mujo odgovori: "On je još veco budalo!"
LOOOL :) :) :)
Ženske..
Delajo si piercinge,
tatuje po celem telesu,
si delajo liftinge,
carske reze in liposukcije,
si operacijski zmanjšujejo želodce,
si v svoje šobice injektirajo silikon,
si operirajo prsa,
se depilirajo z pinceto in vročim voskom,
si pulijo obrvi in obrezujejo ušesa,
IN TI NE DAJO V RIT, KER JIH BOLI!
LP
TribesMan
Delajo si piercinge,
tatuje po celem telesu,
si delajo liftinge,
si operirajo prsa,
LP
TribesMan
OmegaBlue ::
heheh so true
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
BlazP ::
Ženske..
Delajo si piercinge,
tatuje po celem telesu,
si delajo liftinge,
si operirajo prsa,
LP
TribesMan
Pa malih pajkov jih je strah! Pa miši!
reply od ene punce:
samo vse to kaj je našteto je za "lepoto" tak da ...
v rit pa ni za lepoto ...
LOL
samo vse to kaj je našteto je za "lepoto" tak da ...
v rit pa ni za lepoto ...
LOL
madmitch ::
Baje imajo potem bolj napeto kožo na riti.
A mislite, da bi to verjele? Za probat je.
A mislite, da bi to verjele? Za probat je.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
pivmik ::
Tipica je dobila bivšo GSM številko od Chris Rock-a:
http://www.laurasnyctales.com/current/chris-rock.html
http://www.laurasnyctales.com/current/chris-rock.html
LP, Gregor GRE^
Matev ::
Tri starke sedijo na klopci pred domom, mimo pride starejši gospod in navdušeno začne trditi, da lahko natančno ugane koliko je katera stara.
In ugiba... pri prvi fali, pri drugi tudi ne zadane točne starosti pri tretji še bolj mem useka...
Potem pa ženske rečejo: Gospod mi pa lahko uganemo koliko ste vi stari.
Pa oldi reče no pa dajte.
Ženske zahtevajo da gospod sleče hlače-tudi spodnje ter ga pretipajo spodaj ter okoli :) legendi se to zdi čudno in se počuti nerodno pa vseeno reče OK naj bo ... Koliko sem star?
Pa gospe istočasno: Gospod je star 80 let.
Modelu ni bilo jasno kako so to ugotovile in jih vpraša: Kako????
pa mu rečejo: ja veste tak razgovor pa vse to z vami smo že včeri imel
In ugiba... pri prvi fali, pri drugi tudi ne zadane točne starosti pri tretji še bolj mem useka...
Potem pa ženske rečejo: Gospod mi pa lahko uganemo koliko ste vi stari.
Pa oldi reče no pa dajte.
Ženske zahtevajo da gospod sleče hlače-tudi spodnje ter ga pretipajo spodaj ter okoli :) legendi se to zdi čudno in se počuti nerodno pa vseeno reče OK naj bo ... Koliko sem star?
Pa gospe istočasno: Gospod je star 80 let.
Modelu ni bilo jasno kako so to ugotovile in jih vpraša: Kako????
pa mu rečejo: ja veste tak razgovor pa vse to z vami smo že včeri imel