Forum » Izdelava spletišč » Iščem nekoga, ki mi bi naredil spletno stran
Iščem nekoga, ki mi bi naredil spletno stran
TheIMen ::
Lep pozdrav,
Mene pa zanima če zna kdo narediti spletno stran. Rad bi mel bol tako spletno stran za novice, da bi bil gor klepet in tudi forum. Meni pa to glih ne gre dobro, ker sem slep in mi je to veliko težje naredit. Zato, če kdo zna s tem delat in bi bil tako prijazen in si bi vzel nekaj časa pa bi mi naredil eno tako spletno stran. Imel sem že eno pa se mi je neki zrušlo pa ni blo to kar sem hotel. Za več informacij me lahko dodate na skype: mihaa122
Lahko mi pišete tudi na e-poštni naslov:
prototype@siol.net
Hvala še enkrat če se kdo odzove. lp
Mene pa zanima če zna kdo narediti spletno stran. Rad bi mel bol tako spletno stran za novice, da bi bil gor klepet in tudi forum. Meni pa to glih ne gre dobro, ker sem slep in mi je to veliko težje naredit. Zato, če kdo zna s tem delat in bi bil tako prijazen in si bi vzel nekaj časa pa bi mi naredil eno tako spletno stran. Imel sem že eno pa se mi je neki zrušlo pa ni blo to kar sem hotel. Za več informacij me lahko dodate na skype: mihaa122
Lahko mi pišete tudi na e-poštni naslov:
prototype@siol.net
Hvala še enkrat če se kdo odzove. lp
- premaknil iz Omrežja in internet: bluefish ()
KoMar- ::
Koliko plačaš?
Edit: Aha, sem spregledal ključni podatek, mea culpa.
Edit: Aha, sem spregledal ključni podatek, mea culpa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaše mnenje o spletni strani kmetijasmolej.si in koliko je vredna?Oddelek: Izdelava spletišč | 2057 (1228) | SimplyMiha |
» | Cena izdelave spletne strani v JoomliOddelek: Izdelava spletišč | 5251 (4291) | Gandalfar |
» | Registracija domene in domena za emailOddelek: Izdelava spletišč | 4609 (4003) | Invictus |
» | Konkretna cena izdelave strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8947 (6268) | _Beast |
» | Ocenite spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 2347 (1641) | Fukomuko |