Forum » Pomoč in nasveti » Težave z SD režo na prenosniku
Težave z SD režo na prenosniku
LukaSLO ::
Imam prenosnik Asus 1201N, ki ima tudi režo za SD kartico. In do sedaj je vse delalo normalno. Pred nekaj dnevi pa sem ponovno vstavil SD kartico v režo in dal "ogled fotografij". Javi naslednjo napako, dejansko kaže sicer da je na kartici npr. zasedeno 2GB od 8GB, vendar je situacija taka da ne zazne nobenega materiala, ki je gor.
Zadeva je takšna, da če grem v raziskovalcu in izberem to kartico ni tam notri popolnoma nič. Sicer pa kaže, da je nek prostor na kartici zaseden.
Probal sem na drugem prenosniku, enako vstavil v režo, tam pa deluje brez problema.
Kakšna ideja? Kje je težava?
Zadeva je takšna, da če grem v raziskovalcu in izberem to kartico ni tam notri popolnoma nič. Sicer pa kaže, da je nek prostor na kartici zaseden.
Probal sem na drugem prenosniku, enako vstavil v režo, tam pa deluje brez problema.
Kakšna ideja? Kje je težava?
- spremenil: LukaSLO ()
WarpedGone ::
Verjetno kartica fuč. Preveri isto kartico kje drugje, poskusi jo formatirat.
Najverjetneje je pa stvar mrtva in boš kupu novo.
Najverjetneje je pa stvar mrtva in boš kupu novo.
Zbogom in hvala za vse ribe
bond007 ::
Če dela na drugem prenosniku ok, potem verjetno ni problem v kartici. Zgleda kot da bi crknil čitalec kartic na prenosniku - probaj še s kakšno drugo SD kartico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čitalec kartic ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1659 (1403) | solatko |
» | Android - ne dovoli pisanja na zunanjo SD karticoOddelek: Operacijski sistemi | 2381 (1992) | Payk |
» | Počasna SD kartica ali težava z driverji ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 574 (509) | francek1 |
» | Računalnik ne želi prebrati SD kartice 4GBOddelek: Pomoč in nasveti | 1374 (1303) | BRBR |
» | Težave s SD kartico!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2747 (2607) | OCCULT |