Forum » Loža » Katerega mobilnega ponudnika za alamno napravo
Katerega mobilnega ponudnika za alamno napravo
mrTwelveTrees ::
Imam Alarm ki sporoča napake, alarme itd preko SMSa ali me pokliče na mobitel.
zdaj uporabljam Simobil "na kartice", moram kupit najmanj 5 eur na 3 mesec, ker pa toliko ne porabim se mi nabira denar gor...
katerega ponudnika bi izbral da bi me prislo manj kot 5 eur na 3 mesece ... oz. ali je mogoče ?
zdaj uporabljam Simobil "na kartice", moram kupit najmanj 5 eur na 3 mesec, ker pa toliko ne porabim se mi nabira denar gor...
katerega ponudnika bi izbral da bi me prislo manj kot 5 eur na 3 mesece ... oz. ali je mogoče ?
PromeuZ ::
Ostaneš pri simobilu, vendar zamenjaš paket Simpl (kartice) za Simpl (mesečni račun) in tako odpraviš potrebo po nakupu kartic.
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->
mrTwelveTrees ::
ja... sem spraševal na Simobil, koliko je minimum za račun na mesec če maš lahko računa samo 1 eur ali 0 eur
pa mi niso znali odgovorit, samo da nekaj porabe mora bit, drugače ti prekinijo pogodobo, nikjer ne piše koliko je minimum.
pa mi niso znali odgovorit, samo da nekaj porabe mora bit, drugače ti prekinijo pogodobo, nikjer ne piše koliko je minimum.
plavko61 ::
Ostaneš pri simobilu, vendar zamenjaš paket Simpl (kartice) za Simpl (mesečni račun) in tako odpraviš potrebo po nakupu kartic.
izimobil lahko napolniš z prenosom dobroimetja za 1EUR vsake 3 mesece. Ali pa si odvečno vsoto dobroimetja preneseš drugam.
Dvakrat preberi, nato pa blekni...
BladE_ ::
mrTwelveTrees je izjavil:
ja... samo da nekaj porabe mora bit, drugače ti prekinijo pogodobo, nikjer ne piše koliko je minimum.
Tole pa ne bo držalo... kolega ima še vedno simobil kartico na naročnino ampak je preko neke akcije uredil tako, da naročnine ne plačuje in mu seveda kartica samo stoji doma, prejema pa prečrtane položnice.
PromeuZ ::
Uporabnik mora vsak mesec uporabljati Si.mobilove storitve. V primeru, da uporabnik paketa SIMPL na mesečni račun ne opravi nobene storitve v treh zaporednih mesecih, si Si.mobil pridržuje pravico, da prekine njegovo naročniško razmerje.
Vir
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PromeuZ ()
SaXsIm ::
Hja, ni hudič da v 3 mesecih alarm ne bo poslal vsaj enega smsa in račun bo != 0EUR
SaXsIm
cortez ::
Kaj spet komplicitrate ! S kartice je treba naredit vsaj 1 storitev na mesec : poslat SMS, klic.... Lahko si še narediš račun po el. pošti in dobiš 5€ bonusa, tko da je simpl najboljša rešitev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cortez ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 43687 (20033) | VrtniPalcek |
» | Predplačniški paket, rabim malo vaše pomočiOddelek: Mobilne tehnologije | 4452 (3592) | FrRoSt |
» | Naročnina če malo kličeš?Oddelek: Mobilne tehnologije | 11325 (10227) | sejmon |
» | Predplačniški paketOddelek: Mobilne tehnologije | 4268 (3650) | GTX970 |
» | Denar na mobijuOddelek: Mobilne tehnologije | 3319 (2763) | Bananovec |