Forum » Programska oprema » tezave s povezovanjem na server pri edonkey in emule
tezave s povezovanjem na server pri edonkey in emule
Xplicit ::
Mam en problem - hotu sm neki dl-jat na kazaa, pa tega pac ne najde (je legalno), pol so mi pa predlagal nej instaleram edonkey ali emule, pa s sprobu oba, sam se mi noben noce povezat na noben server (seprav tm k je seznam serverjev pise da so vsi prazni) - pol sm pa na sharereactor.com najdu to da ti direkt v edonkey uvoz povezavo do iskanega fajla, sam mi ga pac noce dl-jat ker ni povezan na server - kje je tle problem?!?
ce je legalnost mojega pocetja na nuli, a mi lahka pol kdo na thexplicit@hotmail.com poslje odgovor
hvala
ce je legalnost mojega pocetja na nuli, a mi lahka pol kdo na thexplicit@hotmail.com poslje odgovor
hvala
- zaklenil: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razlika med WD 80 GB diskom z 8mb cachea in 2mb cacheaOddelek: Strojna oprema | 1025 (683) | bodom |
» | Kabel prek Arnesa - RAJE NE!Oddelek: Omrežja in internet | 1690 (1134) | Tomi |
⊘ | FTP Tele TV Drugic prosem ne pisat o warezuOddelek: Omrežja in internet | 1833 (1117) | Gandalfar |
» | mislm kwa, čist noroOddelek: Omrežja in internet | 4895 (4436) | Kostko |
» | mp3 download --- napster???Oddelek: Omrežja in internet | 1314 (1163) | SubOrbit |