Forum » Loža » Snowboard bootsi težave
Snowboard bootsi težave
Med0 ::
No včeraj in pa danes sem šel bordat vendar se mi je čez nekaj časa pojavila neznosna bolečina v zunanjem stopalu leve (noga, ki jo imam naprej) noge ter v desni zunanji. Imam zelo široko nogo in bi bili razlog morda bootsi, al sem jih preveč zategnil? oz. sem preveč zategnil vezi ali imam plosko nogo,.. no prosim za odgovore da vidim kaj bom moral postoriti glede tega. LP Blaž
iNooby ::
najprej, kakšne bootse maš? kako dolgo bordaš? jaz ko sme začel vem da so moja stopala trabila nekaj časa da so se navadila na bootse...
ghjghj
ghjghj
Haters gonna hate...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: iNooby ()
crazy creek cheap verzija kšne 50e so ble.2 leti 1,5 let mam te bootse pa sele v zadnjih 2 mescih (k sm se dobr nauciu bordat) so se pojavle tezave
prosim za odgovore
prosim za odgovore
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Med0 ()
biokill ::
Jaz sem se letos naučil boardad in sem si kupil nove atomic jimmie v hervisu za okol 80EUR, so bile najcenejše......
Sam imam tudi zelo široko stopalo in ko sem buce lepo probal me ni nič tiščalo, potem pa že kasneje, ko smo šli smučat me je tudi za znoret bolelo na zunanjem del stopala..Sem komaj hodil...Težavo sem rešil tako, da si odspodaj ne zatisnem preveč (prej sem si fajn), zgoraj pa zatisnem močneje....tako da vrjetno si si na spodnem delu preveč zatisnil, vsaj tako je bilo pri meni.
L.P.
Sam imam tudi zelo široko stopalo in ko sem buce lepo probal me ni nič tiščalo, potem pa že kasneje, ko smo šli smučat me je tudi za znoret bolelo na zunanjem del stopala..Sem komaj hodil...Težavo sem rešil tako, da si odspodaj ne zatisnem preveč (prej sem si fajn), zgoraj pa zatisnem močneje....tako da vrjetno si si na spodnem delu preveč zatisnil, vsaj tako je bilo pri meni.
L.P.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: biokill ()
upošteval bom tvoj nasvet
letos bom šel še max 2x bordat in bomo videli če se bo to ponavljalo. če se bo si bom pač kupil nove bootse
letos bom šel še max 2x bordat in bomo videli če se bo to ponavljalo. če se bo si bom pač kupil nove bootse
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Med0 ()
Infinity ::
Zadeva je taka, da pri bordanju noga nesme biti preveč fiksna v bootsu (je drugače kot pri pancarju), in to napako ponavadi delajo(mo) prestopniki iz smučanja, saj so navajeni zelo fiksne noge, ter vez ne sme biti preveč zategnjena saj ti zaradi mehkega bootsa lahko prekine pretok krvi v prste in podplat(posledica je bolečina).
Jaz sem imel tudi to težavo, saj sem si pri prehodu na bord zelo močno zavezoval bootse in zelo zategnil vezi, ko sem po nasvetu prijatelja oboje zategnil malo bolj ohlapno je bolečina nehala, ter kar naenkrat sem imel večjo kontrolo nad dilo.
LP, I
Jaz sem imel tudi to težavo, saj sem si pri prehodu na bord zelo močno zavezoval bootse in zelo zategnil vezi, ko sem po nasvetu prijatelja oboje zategnil malo bolj ohlapno je bolečina nehala, ter kar naenkrat sem imel večjo kontrolo nad dilo.
LP, I
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupujem bordOddelek: Šport | 3372 (1821) | Machete |
» | Nakup borda (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16141 (6609) | Tydek |
» | zimski škornji - topli in nepremočljivi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 51985 (48881) | fantasycamp |
» | BordanjeOddelek: Loža | 4532 (3027) | cikopiko |
» | Smučanje ali Bordanje?!Oddelek: Loža | 4465 (4110) | ahac |