Forum » Omrežja in internet » Google Chrome
Google Chrome
fr!Xy ::
LP!
Po večletni uporabi firefoxa sm poiskusno prešaltal na Chrome. In me že prvi dan moti stvar. Recimo ko preglejuješ maile in Imaš dodano priponko pps, wmv, ...Sicer zmeraj stvar brskalnik najprej dol povleče potem pa če mu seveda to nastaviš sam odpre datoteko. Recimo pri firefoxu si lahko izbiral med opcijema shrani na disk ali odpri. In ravno ta opcija "odpri" me pri chromu moti.
Hvala!
Po večletni uporabi firefoxa sm poiskusno prešaltal na Chrome. In me že prvi dan moti stvar. Recimo ko preglejuješ maile in Imaš dodano priponko pps, wmv, ...Sicer zmeraj stvar brskalnik najprej dol povleče potem pa če mu seveda to nastaviš sam odpre datoteko. Recimo pri firefoxu si lahko izbiral med opcijema shrani na disk ali odpri. In ravno ta opcija "odpri" me pri chromu moti.
Hvala!
subby ::
Naredi svetu in sebi uslugo in pojdi nazaj na FF. Kar se funkcionalnosti tiče je še vedno leta pred chromom.
logout ::
techfreak :) ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox 22 prinesel Asm.js, WebRTCOddelek: Novice / Brskalniki | 5617 (4145) | hojnikb |
» | Izšel Firefox 19 z vgrajeno podporo za PDF (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 23947 (20256) | Jackass |
» | Študija varnosti brskalnikov: prvi Chrome, drugi IE, Firefox daleč zadaj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21577 (16479) | mikko |
» | Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 73051 (62216) | opeter |
» | Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 45997 (40316) | PrimozR |