» »

P4 --> kera plata

P4 --> kera plata

JakobSTR ::

ok. mogoče si bom omislu P4 (2.4 ghz, 533). dejte mi povedat kera plata je najbolša. nanjo bi dal 256 MB ddr333. nujno z intelovim čipovjem;

se oproščam če taka tema že obstaja ter će se take plate še ne da dobiti v sloveniji
  • spremenil: JakobSTR ()

cekr ::

Da ne bom odpiral nove teme, bi samo postavil vprašanje, če kdo uporablja: P4 2,4 GHz in me zanima, katera plošča se trenutno najbolj obnese, lahko je nabor od Intel-a ali pa od Via. Pa da ima DDR 2700 ali 3200 podporo, AGP 8x, RAID SATA, USB 2.0,GLAN,.... cena:50.000-60.000
Zanima me predvsem stabilnost, pa da nima nobenih prikritih napak, navijanje me ne zanima.

markz ::

te kombinacije ne bos dobil..
agp 8x namrec intelovi novi chipseti 845pe, ge ne podpirajo...
samo SiS (pa so to ne vem, ce je plata ze zunaj)...

GLAN ima MSI (ne vem pa, zakaj bi ti to rablo)...

jaz v glavnem cakam na intelovo d845pebt2 blue mountain 2, ki ima sata, firewire, usb2 itd...

bi pa rekel, da sta ASUS P4PE in Gigabyte P667 Ultra tudi zelo dobri izbiri... Pred kratkim je bil link na novicah slo-tech na test teh dveh plat...

Mr.B ::

ČE se ti mudi vzemi raje najvišji P4 s 400MHz-ji. Potem pa prestavi FSB na 533MHz. Pa bo delalo bp. Potem pa dviguj FSB do kolikor se upaš.
Plata pa nekaj z 845PE chipsetom.
Če se ti ne mudi pa počakaj novo leto , takrat bo P4 3G+ " Hyper-Threading" že navoljo , če ne drugega bo definitivno Doom III to podpiral , 845PE chipset pa že.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mticna plosca i845Pe

Oddelek: Strojna oprema
201560 (1343) mtosev
»

Novi računalnik - mnenja?

Oddelek: Kaj kupiti