Forum » Izdelava spletišč » Mehaniški, električarski template
Mehaniški, električarski template
c0dehunter ::
Zdravo, rad bi naredil eno preprosto spletno stran, zaenkrat samo z glavno stranjo in pa podstranjo "lokacija".
Stran naj bi služila kot vizitka mojemu očetu, ki se ukvarja z elektro servisom, elektroinštalacijami, montažami, avtoelektriko itd... Torej je bolj tehniško usmerjen, zato tudi iščem kakšen bolj "tehniški" template :)
Je kdo videl kaj podobnega?
Stran naj bi služila kot vizitka mojemu očetu, ki se ukvarja z elektro servisom, elektroinštalacijami, montažami, avtoelektriko itd... Torej je bolj tehniško usmerjen, zato tudi iščem kakšen bolj "tehniški" template :)
Je kdo videl kaj podobnega?
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
gregy ::
edit .. nisem našel prave :(
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...
Vstopnice.com so moja strast ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gregy ()
Tele strani za free template sem že vse prebrskal, pa ni nič takšnega, kar ne bi zahtevalo vsaj 50% popravkov. Zato sem se odločil da raje sam naredim iz scratcha. Vseeno hvala ;)
winlins ::
Če veš kaj css-ja xhtml-ja si ga naredi sam po svoji potrebi. Pa še lažje ti bo če boš dodajal kakšen text ali pa kakšne funkcije v spletno stran saj boš svojo kodo poznal. Lahko pa pogledaš http://www.winlins.com
Tody ::
Leto 2011 kilče winlins, leto 2011 kliče winlins, winlins javi se! Si pogledal sploh kako zgledajo dizjani na themeforest? Sej ni problem tega css skupi spravit fora je v 1000 in eni malenkosti, ki tvoj site naredijo profesionalen in ne kot projekt 14 mulca med eno in drugo žurko polet.
Šele zdajle sem opazil nove odgovore.. Kot sem omenil v prejšnjem postu, sem sam naredil eno simpl html/css stran. Vseeno hvala :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba v wordpressOddelek: Izdelava spletišč | 1548 (1351) | MusiqMan |
» | Logotip podjetjaOddelek: Pomoč in nasveti | 4355 (3525) | enjst |
» | Problemi s stranjoOddelek: Izdelava spletišč | 1602 (1279) | Vice |
» | .htaccess file problemOddelek: Izdelava spletišč | 2066 (1955) | Lion29 |
» | CSS pomoč pri jedru straniOddelek: Izdelava spletišč | 624 (544) | winlins |