Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

DarwiN ::
sennheiser je izjavil:
Igle bodo končn uporabne, v squadu 2x rpg pa 2x igla/stinger in je stvar rešena :)
Čoperji so zdaj še večji pussyji.. Zdaj ko so rakete buffali proti pehoti, se zvlečejo visoko pod nebo kempat in pučejo dol po tleh..

You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Roadkill ::
Heh. Heliji so pa zadnjem patchu na meji uporabnosti. Če si tako zagrenjen posveti en vikend letenju helijev... po mojem boš navdušen. :)
Ü

Kenpachi ::
Ma meni bolj izgleda, da so čoperje nerfali zaradi armored kill, ne pa zaradi whinanja splošne bf3 srenje.
Po moje, ko bo morej teh komarjev na nebu, ne bo lih tolko boleč ta nerf.
Po moje, ko bo morej teh komarjev na nebu, ne bo lih tolko boleč ta nerf.
Zaraki Kenpachi.

dronyx ::
Heh. Heliji so pa zadnjem patchu na meji uporabnosti.
To sploh ne drži. Nekatera ostala orožja tipa stinger so sedaj postala vsaj za silo uporabna, ker prej jih dobesedno ni uporabljal nihče. Helikopter pa pač sedaj ne more v igri več dominirati, tako kot se je prej marsikdaj zgodilo v primeru dobre posadke in to se mi zdi povsem v skladu z naravo BF3. Verjamem pa, da je marsikateremu navdušencu na helikopterje sedaj malo mimo, ker ga lahko celo sestrelijo in ni več take zabave kot prej. Bo pa pač ime KD razmerje namesto 50:1 sedaj 5:1, kar je še vedno solidno. Pa še ena prednost je, da sedaj opažam ni več take gužve v bazi za helikopterje, ker prej s je dogajalo, da je pol ekipe čakalo da se helikopter spawna, boril se ne bi pa nihče.
Kar se tiče očitkov, zakaj so se spravili samo na helikopterje, ne pa tudi letala se mi zdi, da letala takšnega vpliva na izzid igre kljub temu nimajo, ko enkrat helikopter ne dominira na bojišču. Letala so namreč nevarna večinoma samo za oklepnike (tanke), poleg tega pa se jih da s pomočjo AA in stingerjev prisiliti, da se ukvarjajo predvsem z obrambo in preživetjem, ne morejo pa ofenzivno delovat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()

T-h-o-r ::
jp, dober pilot je praktično sam dominiral game
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

mihec87 ::
Evo reinstal ni pomagal..Sem šel v register ter pri vseh battlefield3 pobrisal mali TM stran pa zgleda da dela..Kolikor gledam se pa nobenemu ne sanja v čem je problem in se bolj kot ne poizkuša v čem je hec..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()

Tole prečitajte... Osebno me je kar malo minlo do igranja...
Hi, I'm a BF3 Player. One who 'hacks'. Some background :
When I'm legitimate (not hacking) I'm a ~400 SPM player, an active member of the reddit forums, and everything I'm about to write is absolutely true.
We've all met hackers in game. However, an IRL friend I know plays online games only to hack them. He introduced me to a relatively cheap, fairly well known and undetectable BF3 hack.
I noted it's existence, but didn't use it, or think much about it - until one day a few months ago.
I was on caspian, and a opposing sniper was clearly hacking. On a short ticket server he was 100-4 or so and was able to kill me across the map with impossible shots.
I was infuriated, and in a bad mood. I cracked. I went to the hack website my friend had shown me, bought the hack, and over the course of a few days learned to use it.
Here's the information I think the community at large ought to know.
The hack works by injecting some code into the game as it launches. As such, no files on your computer are altered in any way. I don't have a mass of technical knowledge, but I know this keeps PB and DICE/EA from being able to detect it. The executable for the hack doesn't even exist on your computer: You use a java applet to log in, and it loads it directly into memory and you launch the game afterwards.
The hack's capabilities are immense, and highly configurable. There are so many options. The most notable ones are:
o
I can see the entire enemy team on the map, spotted, with ranges - all the time.
o
I can see who is aiming at me at any time, and the QUALITY of that aiming. (Remember this, I'll get to it's importance later)
o
I can set the hack to aim-bot on the push of a button, or all the time - or none. I can also set it to fire for me - but only when my crosshair is over a space that will result in a kill.
o
I can set the hack key-binds, to toggle any option In the hack.
o
I can choose head, body, foot, or variable shots, as well as no spread.
o
I can set the hack so that ANY amount of damage kills a player (no matter where the bullet hits)
o
I can set the hack to spot all members of the enemy team every so often, for the benefit of my entire team (spothacking).
o
Finally, I can kill the entire other team with a touch of a button.
They update the hack constantly. It only takes hours between a patch and a new injectible updated version.
The aim-bot specifically is extremely customizable: It can be set to only force aim at slow or fast or any speed in between on button press: It can snap to the closest enemy, or the one I have closest to my crosshair.
There are many more options, including being able to FULLY customize the weapons (including vehicles) and others. Also - you can customize it so that all this information is invisible. None of this shows up on the PB screenshots.
So after I got my hack all set up, I found the hacker, and went into his server, and began killing the shit out of him.
At first, I just murdered everyone on my way to him, but once I became more skilled with the hack, I just used the 3-d and 2-d radars, along with the feature that showed me who was looking in my direction, to avoid the enemy team, and just kill the hacker.
He rage-quit pretty quick. This lead to my next finding, as I turned on the hack when I suspected someone of hacking.
There are many, many more people using some feature or form of this hack(or a similar one) on almost every server than I thought possible.
What I mean by that Is I found that on nearly every 64 man server, during the course of a two round span, it's almost a certainty that someone is hacking - and most times more.
Here's how I was able to know (not surmise) that people were hacking.
The hack can be set so that when you aim near someone (whether you have line of sight or not), it will show you how close they are aiming to you - in a percentage.
100% means that they are aiming at you, perfectly. Running around, watching people, I could instantly see some issues.
As you would imagine, holding a 100% aim on a moving target is nearly impossible. But I found people, time and again, who, once they 'took notice' of me - Could hold that 100% as long as they wanted.
In other words, they were seeing me (in many cases across the map from spawn, through buildings and the like) as soon as I spawned - and they had me dialed in, even as I ran, and changed directions.
They were using their own hack to hold an aim on my head, as they got into range/line of sight.
But furthermore, I started to notice something with lots of the vehicles and aircraft: plenty of those would be flying around, but as soon as they got anywhere near me, the aim percentage would go from 0% straight to 100% - and not release until they had fired all their rockets/guns/etc.
This also revealed very excellent players in some cases being accused of hacking, weren't hacking. You could detect in the aim if it was 'human' or not. These cases, while fairly rare, did exist.
Another clear way to tell is if someone was using the hack, is if I could sneak up on someone. Amazing players can be surprised, if you have the advantage of knowing where their entire team is, and what direction they are running and looking, at least some of the time. Hackers using the radar functions cannot be surprised. It was a dead giveaway
I did this for a month, before I removed my subscription to the hack, worrying that I would be stat-wiped, or banned.
But during the month, I did a lot of looking into the profiles and statistics of the people I found to be hacking beyond a shadow of a doubt, and I reported a boatload of profiles (to nearly no avail) .
Here's what I've found- (and mind you , this is a month of playing, I found maybe 100 people that were clearly and undeniably hacking for the above stated reasons). Take this with a grain of salt, sample sizes and unscientific record keeping means these numbers could be 10-20% (maybe even more?) off.
* If you are over 700 SPM, you are probably (50-60% of the time) hacking.
* If you are over 900 SPM, the number is even higher- perhaps as high as 70%.
Due to comments and discussion I think this is a more appropriate way of quantifying this: * my anecdotal evidence is that between 1 in 30 to 1 in 60 players on big ticket servers are hacking. Also, many high SPM players (over 700-900) with low time on bases etc. are often hacking imo.
o
The vast majority of hackers aren't using most features of their respective hacks, the most popular hack I saw was the 'radar' or spothack. Aimbots are the second most popular - especially among snipers and engineers.
o
Moreover, almost all hackers are 'closet' hackers. They aren't obvious. Also, I would call these people out, and almost universally they would turn it off instantly. (example, I find a hacker, call him one over chat, and he would call me a noob, or insult me. But after that, the hack in most cases would be disengaged - and often the person would leave the next round.)
o
Most people using hacks, once they turn them off, are no good. In fact, a reasonably good person (250~ spm or above) , given this hack, is absolutely unstoppable. I could easily go into a 64 man server, and have a KDR of 20-1 or more in that round, against even insanely good players.
o
Metro is a massive hotbed for hackers, as well as 64 man instant vehicle servers.
I'm doing this because I want to convey to all of you the scope of the issue we face.

Mnjeh, jaz pa mislim, da vseeno ni tolko to razširjeno. Pa tudi če je, potem je to še ekstra egotrip, da se dobro zoperstavljam hekerjem... Al pa mam srečo, da zmagujem na loteriji izbiranja serverjev.
Zaraki Kenpachi.

Ma hackanje/cheatanje ni nobeni MP igri tuje in se vedno dogaja v neki meri...tisto kar pb ne porihta pa admini..

jaz takoj, ko dobim čez več kot pol mape headshot, ki ne pride od sniper puške (al pa da me nekdo z rafalom od zelo daleč zadane z vsakim metkom), quitam s serverja

Jaz pa v takšnem primeru cheaterja razkrinkam na chatu in rečem folku naj ga prijavijo, kar tudi sam storim po koncu igre..
Ampak zdaj ko pa vidiš na kakšne načine folk vse cheata.... Enormna prednost, ko lahko ves čas vidijo vse nasprotnike na mapi, ali pa "no spread" pri streljanju, ipd.. Torej tile prikriti goljufi, ki jih ne moreš detektat... In da je praktično na vsakem serverju običajno vsaj eden takšen.
Pizdarija, da tega ne preprečijo.
Ampak zdaj ko pa vidiš na kakšne načine folk vse cheata.... Enormna prednost, ko lahko ves čas vidijo vse nasprotnike na mapi, ali pa "no spread" pri streljanju, ipd.. Torej tile prikriti goljufi, ki jih ne moreš detektat... In da je praktično na vsakem serverju običajno vsaj eden takšen.
Pizdarija, da tega ne preprečijo.

Na cs je se več tega pa je še vedno zelo igrana..Nvm se ne splača sekirat...Pač greš na server kjer so admini aktivni itd.
BF3 manjka spectator saj bi tako bilo lažje detektat goljufe..
BF3 manjka spectator saj bi tako bilo lažje detektat goljufe..

Ne vem no, igra je tudi polna nadebudnih mladičev, ki jim jajca stisne, če jih ubijaš. Zadnje cajte, ko sem se kar dobro privadil igri, ni redkost, da me obtožujejo cheatanja. Baje me je en celo šel reportat.
Ampak ne jebmljejo v zakup, da rade volje spregledajo, kako zgledajo kvazi sumljive situacije iz njihovega zornega kota, ko oni koga počijo.
Kids.
No, ok, druga štorija je fasavanje headshotov čez celo mapo s kakimi pokalicami, ki niti na 20m ne rdnejo konkretno... Pač se sprijazniš in greš na drug server.
Ampak ne jebmljejo v zakup, da rade volje spregledajo, kako zgledajo kvazi sumljive situacije iz njihovega zornega kota, ko oni koga počijo.
Kids.
No, ok, druga štorija je fasavanje headshotov čez celo mapo s kakimi pokalicami, ki niti na 20m ne rdnejo konkretno... Pač se sprijazniš in greš na drug server.
Zaraki Kenpachi.

Berserker ::
Kira fora, ker smo na metroju dominiral in jih pritisnili čez C je celotna naša ekipa fasala dvakratno smrt (nuke) od admina, čeprav nas je bila polovica na B-ju.
Pa kaj je ta black screen ko te nekdo ubije.

r3dkv1c4 ::
jaz takoj, ko dobim čez več kot pol mape headshot, ki ne pride od sniper puške (al pa da me nekdo z rafalom od zelo daleč zadane z vsakim metkom), quitam s serverja
+1
najbolj zanimivo mi je pa to, da si dober ali pa predober za admina in te potem gladko vrže iz helija al pa iz letala in napiše bad luck..
mislim a res ego tok trpi pri igranju igric?
Kira fora, ker smo na metroju dominiral in jih pritisnili čez C je celotna naša ekipa fasala dvakratno smrt (nuke) od admina, čeprav nas je bila polovica na B-ju.
nama s kolegom se to kar pogosto dogaja...žal tako je in zato smo mi imeli rajši svoj server kot pa igrali na drugih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()

fireX88 ::
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

>...zato smo mi imeli rajši svoj server kot pa igrali na drugih...
Ali ima to kaj zveze z zgoraj linkanim člankom?
Ali ima to kaj zveze z zgoraj linkanim člankom?

nekaj o tem cheat-anju!
veselo prijavljate!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/ne...
Oh goody, butthurt little faggoti bodo lahko zdaj masovno prijavljali ljudi. Me zanima, kakšen bo proces obdelave pri Dice-u. Če bo proces avtomatiziran, predvidevam velik upad igralcev. No, ali pa pritožb oziroma zahtevkov za refund.
Zaraki Kenpachi.

ja, proces bo avtomatiziran
vsak, ki bo prijavljen, bo benan
vsak, ki bo prijavljen, bo benan

Jaz sem zadnič na enem serverju napisal, da upam, da bo admin umrl za sifilisom in so me dobesedno po parih minutah zabrisali ven (ban na serverju zaradi neprimernega obnašanja).

sennheiser ::
Komentar glede dodatka... Zanimivo za popestritev, tisti, ki so prešaltal iz cod v bf in tisti, katerim z vozili ne gre najbol bodo razočarani nad dodatkom. Pešaka nimaš kj počet, ali tank ali pa air. So pa luštne mape za tiste, ki radi letijo.

u pm pozabu sm zlodat dodatek..............aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa znoru bom

Meni je totalna beda ta dodatek... Pričakovano.. Ali zapeljem na mino, ali me robnik ubije in bad luck, air rape non-stop itak, ali pa tank duo, kjer eden strelja, drugi pa sproti popravlja... In ko končno misliš, da si za trenutek na varnem, pa te AC-130 od nikoder pospravi.
Skratka, tole je izključno za sado-mazote..;)
Ne bom igral, ampak mape so pa izredno lepe..
Skratka, tole je izključno za sado-mazote..;)
Ne bom igral, ampak mape so pa izredno lepe..

V bistvu sem kr vesel, da se nam nisi pridruzil pri igranju. ;>
Ja, vem. V bistvu bi bilo težko najti serverje, kjer me še niso dali na black listo.
Lahko pa po 150 urah igranja BF3 povem, da računalniške igre poznam že od ZX Spcetruma in Green Baret in Sabre Wolfa. Virtualno sem pobil več nasprotnikov, kot je nekajkratna populacija prebivalcev Zemlje, pri čemer topogledno izpade Hitler Mati Tereza proti meni. Samo nič, ampak res nič me ni ob živce spravilo tako, kot BF3. Žrtev do sedaj je bila sicer samo ena tipkovnica in ena skodelica za kavo, ampak sprašujem se, česa vse sem zmožen?

Smrtonosna je pa kombinacija zatikanja ob okolico, laga in težav z mobilnim internetom in neverjetne mularije, ki zadeva kot bi vsi imeli aimbote inštalirane, meni pa vsako orožje odnaša nekam v tri krasne.
Zgodovina sprememb…

Pro_moted ::
V bistvu sem kr vesel, da se nam nisi pridruzil pri igranju. ;>
Ja, vem. V bistvu bi bilo težko najti serverje, kjer me še niso dali na black listo.
Lahko pa po 150 urah igranja BF3 povem, da računalniške igre poznam že od ZX Spcetruma in Green Baret in Sabre Wolfa. Virtualno sem pobil več nasprotnikov, kot je nekajkratna populacija prebivalcev Zemlje, pri čemer topogledno izpade Hitler Mati Tereza proti meni. Samo nič, ampak res nič me ni ob živce spravilo tako, kot BF3. Žrtev do sedaj je bila sicer samo ena tipkovnica in ena skodelica za kavo, ampak sprašujem se, česa vse sem zmožen?
Smrtonosna je pa kombinacija zatikanja ob okolico, laga in težav z mobilnim internetom in neverjetne mularije, ki zadeva kot bi vsi imeli aimbote inštalirane, meni pa vsako orožje odnaša nekam v tri krasne.
Same here bro :D
Enostavno ne razumem kako hitro me včasih kdo speče :/
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX

Meni se dogajajo v tej igri res neverjetne reči. Že večkrat sem prišel nekomu za hrbet, stisnem tipko za knife kill, ampak nož potegne ven, zgodi se pa nič. Potem se pa model obrne, me najprej deblo pogleda in z enim šusom položi. V takem primeru ni drugega zdravila kot ESC + QUIT + Bye do naslednjič.
Zgodovina sprememb…

Ker ne smes drzat tipke za knife ampak samo kliknit.
Drugace pa no comment na komentarje, da je problem solirat... no, razen `lol`.
Drugace pa no comment na komentarje, da je problem solirat... no, razen `lol`.
Zaraki Kenpachi.

V tej igri je čisto lepo možno, da se najde skupinica ljudi (recimo ji klan), ki je skupaj na "teamspeaku", se lepo porazdeli med obe ekipi in okupira recimo helikopterje in letala. Potem pa seveda imajo score fantastičen, po 1000/ minuto in več (med sabo se seveda ne napadajo, ker igrajo Air Domination mode), ostali se pa čudijo, kako jih rešetajo kot popolne loleke. In tega umetnega nabijanja točk v višave se mi zdi je zelo veliko in precej je tudi trikov, kako se to počne (od medicov, ki se en drugega v nedogled oživljajo dalje).
Zgodovina sprememb…

Še najbolj patetični so pa LVL 100 primerki s po 1000 igralnimi urami, ki se zelo radi vsi naguzijo v eno ekipo in potem uživajo v baserapu, ko se nimaš dobesedno kam skrit, ko začnejo enkrat padati še minometne granate, do konca igre je je pa vsaj še 700 ticketov. Potem pa adminu napišeš, da bo umrl za sifilisom, te pa po par sekundah banajo na serverju.

SlimDeluxe ::
Sej smo te razumeli prvič... Bedne 4chan fore
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

Pobje mal mn komplicerat.... Dejstvo je, da na score in k/d upliva veliko različnih stvari. 1. ustrezen hardware, kar sem osebno videl (prehod iz 4870 na gtx580 je pomenil iz 0,9k/d na 1,25 in iz score per minute 300 na 650 overall). 2. ping!!! Manjši kot maš ping dejstvo je da lažje špilaš. Vse kar je nad 40 pinga sm opazil, da so težave s tem da te kar od nekje ko se že skriješ spičijo. 3. je pa vaja vaja... pa to v obliki podrobnega poznavanja mape. Specjalizerat se v tisto smer, katera ti gre. Splošen biti je nemogoče!! Seveda najlažje je jamrat čez use pa potem take pisat... Ne rečem nekateri admini so nefer, ampak večina ne. Sam tam ne špilaš in to je to... In ne ne vidmi razloga zakaj bi bile omejitve kjerkoli glede orožja in načina. Prepovedano mora biti sam hack/glitch. Pol se pa znajdi mujo... nima veze kako, sem bil že v ekipi, ki je pri zgubljala z 800:300, pa smo preobrnili in zmagali. Zakaj bi pa dal potem vsa ta orožja na izbiro... Pa me kritizirajte kakor čte, igra je igra in tako je tut treba to uzet. V igri je dovoljeno vse, kar v živo naj nebi. Če že v štartu samo zmago pa 1. mesto iščeš potem igre niso zate. Enostavno morš res samo uzet to za uživat ne glede na rezultat in probaš različne verzije.

Buggy ::
Vse kar je nad 40 pinga sm opazil, da so težave s tem da te kar od nekje ko se že skriješ spičijo.
A se to hecas? Jaz pod 55 pinga sploh se videl nisem v filtru

Ko te enkrat začnejo zadevati krogle, ko si že skrit za zidom ali kakšno drugo oviro je to jasen znak, da bo potrebno počasi nadgradit paket na optiko 100 Mbs simetrično. Tu ni kaj za odlašat!
Zgodovina sprememb…

TOP ::
Sedaj mi vleče dol nek dodatek,kaj bo potreben spet patch za RU jezik ali ne,ker ga nikjer ne najdem.Hvala

V tej igri je čisto lepo možno, da se najde skupinica ljudi (recimo ji klan), ki je skupaj na "teamspeaku", se lepo porazdeli med obe ekipi in okupira recimo helikopterje in letala. Potem pa seveda imajo score fantastičen, po 1000/ minuto in več (med sabo se seveda ne napadajo, ker igrajo Air Domination mode), ostali se pa čudijo, kako jih rešetajo kot popolne loleke. In tega umetnega nabijanja točk v višave se mi zdi je zelo veliko in precej je tudi trikov, kako se to počne (od medicov, ki se en drugega v nedogled oživljajo dalje).
Kot rečeno prej, "lol", ne.
Če igraš ekipno, igraš ekipno z ali brez teamspeaka.
Če RES ne najdeš sinergije na trenutnem serveju, ga zamenjaš.
Zaraki Kenpachi.

Ej, ampak tale AK pa je res epic fail... Vsaj kar se tiče conquesta... Praktično vedno totalna dominacija enega teama... Tisti, ki prvi zasedejo večino točk, pograbijo vsa vozila in na ta račun skoraj z lahkoto vzpostavijo kontrolo, ki je več ne izpustijo... Drug team pa skorajda nima več rešitve, saj si lastijo manj vozil, peš se pa itak nikamor ne pride.. Edino, kar še občasno dobiš, je tisti štirikolesnik... Skratka, po dveh minutah imajo eni kontrolo, drugi pa je potem nikoli več ne prevzamejo.. Tak je bil scenarij na vsaj 90% serverjev, na katerih sem danes sodeloval. Nobene tesne končnice..
No, upam, da vam bo všeč.
No, upam, da vam bo všeč.

ZaphodBB ::
Ej, ampak tale AK pa je res epic fail... Vsaj kar se tiče conquesta... Praktično vedno totalna dominacija enega teama... Tisti, ki prvi zasedejo večino točk, pograbijo vsa vozila in na ta račun skoraj z lahkoto vzpostavijo kontrolo, ki je več ne izpustijo... Drug team pa skorajda nima več rešitve, saj si lastijo manj vozil, peš se pa itak nikamor ne pride.. Edino, kar še občasno dobiš, je tisti štirikolesnik... Skratka, po dveh minutah imajo eni kontrolo, drugi pa je potem nikoli več ne prevzamejo.. Tak je bil scenarij na vsaj 90% serverjev, na katerih sem danes sodeloval. Nobene tesne končnice..
No, upam, da vam bo všeč.![]()
Če je pol ekipe sniperjev, tedaj ni nobenega upanja.
L2P Noobs.

OmegaBlue ::
Jah lej no, eni rabimo samo še 3 headshote z L96 za jack of all trades ;) Poj pa začnem nazaj inženirja matrat, resno, se ne hecam... :P
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

BigWhale ::

Niti ne :/

No, upam, da vam bo všeč.![]()
pomoje fail ni čisti,vendar bi morali nekoliko zbalansirat igro. Za conquset gunship hitro pade, sploh pa če mas dobre pilote! Kar se pa tiče rusha, tisti ki imajo gunship pa eno letalo (recimo tista nočna), bi moral tisti ki branijo imet enega lovca in eno letalo za tanke uničevat. Ali pa vsaj en AA! Ker tale GS je res dominacija, pešadja samo pada! Včeraj sem igral ko je en je nabil 60 kilov in 7 smrti ker je bil skos v GS, pa še to je runda trajala 5min ker so nas res klali! kar se pa tiče ostalih vozil je pa tako, da ko se bo folk navadu in odklenu vse bo stvar drugače! Vidim da v ak kaj veliko ne uporabljajo soflana, kar ni dobro!
pa še to, tale gs bi lahko malo drugač naredili. Lah bi en vozu (tako kot bombnika v 1942) ostali pa strelali, ne pa da se kar pojavi sred neba in to je to.. smešno je vse skup!

Včasih je malo onesided, pomojem bom čez čas ko se ljudje navadijo mape in mehanike igranja boljše. Jaz pol časa včeraj nisem mel pojma kje sem in kam it :D

sj nove mape so...sj bo boljše! :)
če ne z leti pa z tableti
če ne z leti pa z tableti

Kar se tiče uporabe resursov je včasih tudi prava smešnica. Recimo AA je ponavadi samo eden na posamezno ekipo, je pa to zelo dragoceno orožje za "nadzor neba", zlasti okrog baze in bližjih točk. Samo potem se pa v to vsede nekdo, ki sploh ne ve čemu služi, se zapelje nekam daleč stran od akcije, kjer ne počne nič, ali pa gre celo vmes na kavo. Če pa to dobi v roke nekdo, ki stvar obvlada (tu ne mislim samo sebe), naredi pa praktično "no fly zone". Je pa res, da gre čez čas vsem pilotom tako na živce, da se ga lotijo z vsemi sredstvi (ponavadi džip s C4 do the trick)

Ne vem no... men je ok. Rush sicer ne špilam. Ampak gunship pa ni težko sklatit. Eni mal preveč komplicerate pomoje... kar se pinga tiče mam res optiko 10mb povezavo ali pa 20 odvisno kje sm... in je ping tut pod 20. Špil treba uzet kot špil in ne kot nekej tacga kar te živcera. Men je useen al zmagujem zgublam, jst uživam v tem ko poizkušam na različne načine prebit se naprej. Sm bil v ekipi ki je z 800:300 izgubljala, in ko so mi sledit začel smo preobrnili use. Da se, ampak če te toučejo pač te... igra je zabava ne pa neki kr morš delat... pol brez veze da sploh špila tak.

Kar se tiče AA so pa pravi biseri BF3 tisti, ki sploh ne vedo, kaj to čudo je in ga uporabljajo za boj s kopenskimi silami. Ponavadi so veseli, ker se zadeva proti pehoti solidno obnese, je pa zelo "nerfed" napram tankom.