» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
107 / 149
»»

T-h-o-r ::

save shrani

save mišljeno v množini po slovensko :P
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: T-h-o-r ()

Robson ::

save? mislis samo tiste k so v my documents/battlefield 3/settings? k ne razumem cist dobr, verjetn je treba tut kej od tistega k je v glavnem folderju pod update al pa tut data...nevem predvidevam :) si lahko bolj natancen?

dronyx ::

Mislim da moraš skopirati na drug računalnik celoten folder, kamor Origin shranjuje igre (Program Files (x86)\Origin Games\), medtem ko je tvoj profil (dosežki itd.) shranjen pri njih v "oblaku".

Sam bom to testiral čez par dni, ko bom prenašal svoj računalnik, sem pa nekje prebral, da naj bi bil pravi potopek ta, da najprej namestiš Origin na novem PC, sprožiš postopek namestitve in ga prekineš na začetku, potem skopiraš vse datoteke na ustrezno mesto in še enkrat startaš Origin, ki naj bi ugotovil, da so vse datoteke že prensene in lahko začneš igrat.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

Robson ::

Aha, se pravi enostavno vse skopiras kar je v tistem folderju. Kar se tice namestitve, to mislis namestitev iz cdja al downloadanje preko origina?

dronyx ::

Ko namestiš Origin klienta sprožiš download iz Origina (ne iz DVD-ja psoamezne igre). Sicer sem na kratko povzel navodila, ki so napisana v angleščini tule.

Mislim da je nekdo drug na tem forumu napisal, da naj bi se dalo preprosto samo skopirati datoteke iger v Origin mapo. Morda najprej poskusiš to varianto.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

dronyx ::

Meni še vedno ni uspelo najti odgovora na (preprosto) vprašanje, kako lahko igro preneseš med Origin accounti? Recimo kupim od nekoga rabljeno igro BF3, on mi da email in geslo za prijavo v Origin, sedaj bi pa to rad prnesel v moj račun, da mi ni treba uporabljati več Origin računov. To naj bi bila standardna možnost, ali pač ne?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

Bor H ::

Ne, špil je vezan na Origin račun, lahko ti samo cel Origin račun kdo proda, pa še to je verjetno proti "pravilom".

Freaxx ::

EA games ni v interesu da bi igro lahko igralci prodajali. Oni nimajo nič od tega, ampak jim veliko bolj diši da vsak kupi kopijo zase ----> Zato so vse igre vezane na račun in se jih NE DA prenašat med računi. Se pa strinjam da je to malo bedasto.

dronyx ::

Sicer na spletu je govora o tem, da se to da izvesti prek nekega EA supporta, vendar ni pa nekih pričevanj, ki bi potrdila, da to res v praksi deluje oziroma da ni to tako zapleteno, da prej obupaš, preden karkoli dosežeš.

dronyx ::

Sicer malo offtopics, se pa navezuje na servis Origin. Danes sem konkretno prenesel BF BC2 na nov računalnik (8.5 GB skupaj z Vietnam dodatkom). Namestim Origin, prekinem download, skopiram 8.5 GB podatkov v isto mapo, potem pa kar naenkrat izgine 2 GB (velikost mape čudežno pade na cca. 6.5 GB) in Origin začne vleči dol dejansko preostalih 2 GB in to traja več kot uro.

Sedaj sledi inštalacija BF3 in če je zadeva v redu, bodo imeli nekaj časa v BC2 mir pred mano. :D

Robson ::

Ajej :| cudno kako je do tega sploh prislo k verjetno si vse skopiru. Sam imam namrec namen isto stvar po postopku ki si mi ga predlagal opraviti naslednji teden. Upam da se bo izslo... Sporoci se kako je slo z BF3.

dronyx ::

No, komedije z Originom sploh ni bilo še konec. Ko je končal download po cca 1.5 ure 2 GB podatkov in je končal še dokončno namestitev veselo zaženem BC2 in me skoraj zabriše iz stola, ko je bil seznam strežnikov praktično prazen, razen parih, za katere še nisem slišal. Najprej sem izklapljal firewall in iskal, kaj bi še bilo lahko narobe, potem pa slučajno opazim, da je številka verzije programa nižja, kot je bila na mojem (sedaj že) starem PC in dejansko je Origin naredil čisto navaden DOWNGRADE na neko staro verzijo. To sem takoj videl tudi po tem, da je bila verzija BFBC2Game.exe starejšega datuma in manjša za več kot 1MB.

Zadevo sem končno rešil tako, da sem po vsem tem cirkusu vsebino mape zabrisal v koš (tipka DEL) in še enkrat skopiral čez originalne datoteke iz starega PC. Sedaj pa kot kaže vse deluje v redu in tudi Origin ne teži.

Ampak sem moral po vseh teh mukah še napisati mail na support od EA, da čim prej odpustijo ruske programerje, ki delajo Origin. Za začetek si lahko pogledajo, kako deluje posodabljanje v Steamu.:D

BF3...ah...inštaliram...javi, da hoče prenašat spet novih 5GB podatkov, pa sem zadevo zaprl. Dovolj težav za en dan...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

dronyx ::

Še malo zabave na to temo (če koga moti, naj pove in neham). Dobim danes od EA supporta mail, ki pravi v skrajšani obliki sledeče:

Regarding your concern, I understand that you want to update Battlefield: Bad Company 2 to get more smooth game play. Please let me assure you that I will do my best to resolve the issue to your satisfaction.

You may update Battlefield: Bad Company 2 from Origin by following below steps.

1. Go into your Origin Client.
2. Right-click Battlefield: Bad Company 2.
3. Click Repair Install

You may also download patch from the below mentioned link.


For god sake! No, I dont want to update anything. Igra je bila že korektno updajtana na starem PC, samo na novem je Origin naredil downgrade in za to porabil uro in pol! Očitno Origin servis nima prave informacije, katera je zadnja verzija BC2. Dopuščam pa možnost, da bi downloadal pravo verzijo, če bi začel iz nule in ne zna samo pravilno dokončati namestitve.

Kenpachi ::

Hehe, zato pa je Origin (always) Beta :D
Zaraki Kenpachi.

OmegaBlue ::

Jaz sem sploh presrečen, da imajo že marketing kampanjo za Battlefield 4.. niso resni.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Kenpachi ::

Ja, mal ne dajejo dobrih vibracij, glede na to, da niso še splavili vsega contenta za BF3... :\
Zaraki Kenpachi.

McGregorSL ::

BF4 aimbot :)

Dami ::

Iz techpowerupa:
Today you can actually order the Limited Edition from Origin, which costs $10 more than the standard edition.
Ne mi rečt da to mislijo že bf4? Kr to je pa absurd.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Bananovec ::

Jaz sem imel še večje hece z Originom. Hotel sem namreč ponovno namestiti BF3, ki sem si ga prej backupal. No, zadevo sem lepo prekopiral v ustrezno mapo, preveril datoteke, nato se mi zadeva enih 5x sesuje, na koncu pa lepo pokaže, da mora VES BF3 downloadati od začetka. Ni kaj,
čestitke za tako dobro spisan program!
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

dronyx ::

Sem prepričan, da če bi dali srednješolcem za sprogramirat Origin, bi bolje izpadlo. In EA bi lahko samo skopiral funkcionalnosti Steama, če so že želeli narediti nekaj, kar naj bi delovalo enako. Navaden robocopy programček, velik nekaj KB, je sposoben pravilno sinhronizirati dve mapi na disku tako, da so vse datoteke na pravem mestu in pravilne verzije.

In potem najamejo še neke Indijce, da odgovarjajo na zahtevke po supportu, ker zadeve ne delujejo, kot je treba, pri čemer sami poznajo zgolj bežno, o čem je sploh govora.

Škoda, da so BF dobre igre, sicer se s tem ne bi nikdar niti ukvarjal.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

ahac ::

Si sploh kliknil na "check for updates"?
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

dronyx ::

Zadeva z BF3 izgleda nekoliko bolje, kar se tiče prenašanja med računalniki. Na prenosnika sem naložil Origin in skopiral BF3 datoteke iz PC (brez 5 GB popravkov, samo osnovna inštalacija iz DVD), zagnal posodabljanje, igra se je v redu namestila, spet skopiral vse datoteke in jih vrnil nazaj v isto mapo na PC (povozil vse obstoječe, tokrat z 5GB več materiala). Ko sem zagnal Origin je sicer hotel ponovno nalagat 5 GB, ampak sem prenos prekinil in zagnal Repair Install, nakar je pregledal vse datoteke brez da bi kaj veliko dodatno prenašal in namestil zadevo do konca v parih minutah.

manniac ::



AC-130 TIME
Sm zgleda, da bo v njem prostora samo za 2 gunnerja.
Aja pa prva snežena mapa bo pršla zravn.

barocco ::

Že vidm ,kako bodo hotl vsi sesterlit AC-130;)
Pa na konzolah biblo fajn 48 igralcev,ker 12 vs 12, ne vem no..

BigWhale ::

BF4 beta, more info: here ... :)

mihec87 ::

Šment če mislijo tole štepat po tekočem traku bo vse skup šmorn..Oz se v 3-jko sploh splača vlagat potem..

dronyx ::

mihec87 je izjavil:

Šment če mislijo tole štepat po tekočem traku bo vse skup šmorn..Oz se v 3-jko sploh splača vlagat potem..

BF4 bo zelo verjetno izšel nekje 2014, tako da do takrat mirno lahko igraš BF3. Tu sem predpostavil, da bo tudi naslednja izdaja Medal of Honor kar se tiče večigralstva preskočena.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

JKSniper ::

Pebi, naredil sem BF3 Premium DOG TAG iz pravega karbona in ga dam/pošljem naključnemu ki lajka mojo FB spletno stran: http://www.facebook.com/JureKorberPhoto... , ter na zadnjo stran vgraviram karkoli si bo izbrani želel (osebne podatke, .... ). Sicer bom prepustil naključno izbiro računalniku, bi bil pa vesel če bi lahko poslal v SLO :)



LP!
Jure

dronyx ::

LOL! Pride veteran BC2 z 2 letnimi izkušnjami in nazivom general armade kot noob v BF3 in ni sposoben zadeti dobesedno nikogar. Assault klasa ima sedaj na začetku neko puško ki ima tak odsun, da jo po vsakem iztreljenem metku praktično dvigne v zrak in ni teorije, da kogarkoli pokončaš. To naj bi bil napredek?

Kenpachi ::

O čem ti to?
Zaraki Kenpachi.

BigWhale ::

dronyx je izjavil:

LOL! Pride veteran BC2 z 2 letnimi izkušnjami in nazivom general armade kot noob v BF3 in ni sposoben zadeti dobesedno nikogar. Assault klasa ima sedaj na začetku neko puško ki ima tak odsun, da jo po vsakem iztreljenem metku praktično dvigne v zrak in ni teorije, da kogarkoli pokončaš. To naj bi bil napredek?


Ja, probi enkrat pravo pusko. :>

Berserker ::

dronyx je izjavil:

LOL! Pride veteran BC2 z 2 letnimi izkušnjami in nazivom general armade kot noob v BF3 in ni sposoben zadeti dobesedno nikogar. Assault klasa ima sedaj na začetku neko puško ki ima tak odsun, da jo po vsakem iztreljenem metku praktično dvigne v zrak in ni teorije, da kogarkoli pokončaš. To naj bi bil napredek?


Lol ta prve puške pri obeh frakcijah so ravno najboljše, druga kot da se privadiš na recoil ti ne ostane.

mihovil ::

imam battlefield3 ker se nisem mogel logirat sem ga še enkrat inštalirou ampak mi ga noče do konca piše mi you must be logged in as an administrator to continue.Prosim če ima gdo kakšen nasvet

DrSergioDJ ::

Ja logiraj se v windows kot Admin user, a ne? :)
...

SlimDeluxe ::

mihovil tvoj uporabnik očitno nima pravice za nameščanje. Očitno ti je oče/mama/šef omejil windows račun na navadnega uporabnika...
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

aljaz-selmer ::

Jaz bi pa rad streljal z puško M26 Mass. V profilu mi prikazuje, da jo imam na voljo v sami igrici pa je sploh nimam. Je pa na "Assault".

Kenpachi ::

V weapon slotu za medpacke je (ne izbiraš med primary orožji). Pa Puška mora imeti underslung rail namontiran v 2. slotu.
Zaraki Kenpachi.

mihovil ::

sm že logiran kot admin pa mi še zmer ne pusti

mihovil ::

v originu mi piše you must be logged in as an administrator to continue.Prosim za nasvet

Bor H ::

Probej origin zagnat z "run as administrator".
(btw, si pa že vprašal to...)

mihovil ::

če misliš zaženi kot skrbnik ne dela

manniac ::

Danes sem se z mojimi prijatelji malo pogovoril, in prišli smo do sklepa, da bi radi naredili slovenski BF3 server.
Zanima nas pa če vas je tukaj na tem forumu dovolj.(mislim aktivnih igralcev, takih ki radi sodelujejo in tudi kaj pomagajo), tisti, ki mislite, da ste napisite tukaj.Upam pa da se nas zbere vsaj 15, in da ta server res zaženemo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: manniac ()

Guzzy ::

count me in..

Freaxx ::

Z veseljem!

SlimDeluxe ::

A ni že nekaj teh slovenskih? Mislite, da bi folk zahajal gor. Večina išče vsaj 32 slotov, to pa je cca 40 eur mesečno.
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

BigWhale ::

Seriously?

Mi smo imeli server ze kar nekaj casa nazaj, pa je bilo premalo interesentov in smo ga zaprli. :) In v tej temi smo se pogovarjali o njem. Kako nenavadno. ;>

54j0 ::

Iščemo (oz. iščeVA) igralce s solidnimi izkušnjami, do neke mere zrelim obnašanjem in veseljem do igranja v ekipi sproščenih igralcev (torej odpadejo flamerji, R-quiterji, ljudje brez smisla za osnovni humor). Nadaljna "pogoja" sta uporaba TS in polnoletnost (zadnje v bistvu ni pogoj, ampak je zelo zaželjeno). Trenutno ni načrtov za najem server-ja in igranje war-ov, a se to lahko spremeni, če bi morebitni člani dali pobudo.

To je v osnovi to.

Platoon: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl...

Jaz: http://battlelog.battlefield.com/bf3/us...

BigWhale ::

54j0 je izjavil:

Iščemo (oz. iščeVA) igralce s solidnimi izkušnjami, do neke mere zrelim obnašanjem in veseljem do igranja v ekipi sproščenih igralcev (torej odpadejo flamerji, R-quiterji, ljudje brez smisla za osnovni humor).



Nam je blo recimo blazno smesno, ko se je cel squad v Hummerju zapeljal v cisterno z gorivom. Al pa k nas je v LAV-u Mavrik popravil z RPGjem.

Pol verjetno odpademo, a ne?

Mavrik ::

Nam je blo recimo blazno smesno, ko se je cel squad v Hummerju zapeljal v cisterno z gorivom. Al pa k nas je v LAV-u Mavrik popravil z RPGjem.


Lepo prosim, na tanku je bila muha ko vas je grizla. ;)
The truth is rarely pure and never simple.

BigWhale ::

Mavrik je izjavil:

Nam je blo recimo blazno smesno, ko se je cel squad v Hummerju zapeljal v cisterno z gorivom. Al pa k nas je v LAV-u Mavrik popravil z RPGjem.


Lepo prosim, na tanku je bila muha ko vas je grizla. ;)


Aja, my bad. Pol pa hvala no! ;)
««
107 / 149
»»