Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

r3dkv1c4 ::

sennheiser ::
Hm... men pa tako no razlika med normal pa hc se ne zdi ogromna. Mogoče predvsem zato ker na hc do sedaj kjer sem bil na Conquest Large da je nasprotnik padel je isto streljanja bilo, men je pa takoj z 1 metkom šlo... Res da sm to ob izidu preizkušal. Zato pa normal špilam.

Berserker ::
Armored warfare se ne splača, ker nebo novih pušk, pa štiri mape in vozila so premalo. Za 15 € bi moral dobit 20 map /30 pušk in 20 novih vozil.
Kwa za 20 map pa za 30 pusk pa 20 vozil je cist premal za 15 EUR... Jest cem vsaj 150 novih pusk pa 150 novih vozil! Hocem, ne hocm, ZAHTEVAM, da lahko vozim tud smetarski tovornjak pa Tomo Vinkovic traktor pa Sip Sempeter moto kultivator! Med orozji pa zahtevam tud kuhinjski mesalec in toilet plunger!
Banda lopvska!111
Sklepam da je to sarkazem. Ironično je da v nekaterih igrah skoraj vse tvoje "želje" dobim zastojn, medtem ko EA napove da bo veselo štancal dodatke še naprej. Seveda sem ciljal na project reality. Redkvica ti očitno kupljen izdelek rad doplačuješ, pa če bo 30 novih razširitev boš dal 450 €, samo zato da ostaneš cool kakor ea narekuje.
Ne filozofiraj....dalec od tega....noben špil se ni mel 30 dodatkov....in malo pomisli kaj govoriš....
V primeru bf3 so ti dodatki razpotegnjeni do 3/13 ja in ne blodi o nekih 450€.
Zbudi se!!!
Ti se zbudi in pomisli zakaj nam zaradi praznih buč sploh servirajo oderuške dlc-je, če bi igra komot imela to vsebino v igri, samo modanje pa zavirajo, čez da je za folk pretežko.
BigWhale
Ni mi problem plačat določene cene za končni nakup, ampak moti me, da je potrebno vsake toliko časa plačevat za špil, da imaš privilegije in vsebino ki jo folk igra kot da bi šlo za F2P igro, kravatarji pa se smeji in veselo služijo na naš račun, namesto da za zahvalo igralcem podarili kaj vsebine.

gorazdkop ::
a še koga vrže sred igre ven. odkar imam premium, me enostavno sredi igre zabriše v desktop. igra je še vedno kao aktivna, samo ne morem več v njo.
ker nisem v administratorskem računu, je ne morem končati niti v task managerju.
edina opcije je, da se ali odjavim (in na novo prijavim, ali pa restart)
ima kdo kako idejo?
ker nisem v administratorskem računu, je ne morem končati niti v task managerju.
ima kdo kako idejo?

sennheiser ::
Men to dela od prvega večjega updata naprej. Sam kill proces deluje. Rešitve ne vem, ampak mislim da je povezano z windowsi. Je pa res da že cca 1 leto nisem formateral.

Timurlenk ::
tudi meni, zdaj z msi afterburnerjem nižam voltažo
Demokracija je zdej v drugem planu, to je vendar jasno.

BigWhale ::
Nauc se ze citirat no ... :>
Glej, tri strani nabijanja o ceni in o tem kako vas lupijo ne bo prav nikomur pomagalo. Namesto o vsebini igre pa se ljudje pogovarjajo o tem kako so revni in o tem kolk je velik njihov fps-peen ... Popolnoma nezanimivo.
Kot sem ti ze povedal, skupaj z dodatkom je zame igra prinesla ceno zabave cca 1 EUR na uro, kar je smesno poceni in ta stevilka bo s casom se padala. Prav vseeno je kaj si kdorkoli misli in kako je oblecen, v kravati al pa v Hawaiian T-shirtu. Nobena stvar ni vecna in vsake toliko casa bos moral placati zanjo. Pa naj gre to za racunalnisko igro ali pa kaj drugega.
Ni mi problem plačat določene cene za končni nakup, ampak moti me, da je potrebno vsake toliko časa plačevat za špil, da imaš privilegije in vsebino ki jo folk igra kot da bi šlo za F2P igro, kravatarji pa se smeji in veselo služijo na naš račun, namesto da za zahvalo igralcem podarili kaj vsebine.
Glej, tri strani nabijanja o ceni in o tem kako vas lupijo ne bo prav nikomur pomagalo. Namesto o vsebini igre pa se ljudje pogovarjajo o tem kako so revni in o tem kolk je velik njihov fps-peen ... Popolnoma nezanimivo.
Kot sem ti ze povedal, skupaj z dodatkom je zame igra prinesla ceno zabave cca 1 EUR na uro, kar je smesno poceni in ta stevilka bo s casom se padala. Prav vseeno je kaj si kdorkoli misli in kako je oblecen, v kravati al pa v Hawaiian T-shirtu. Nobena stvar ni vecna in vsake toliko casa bos moral placati zanjo. Pa naj gre to za racunalnisko igro ali pa kaj drugega.

a še koga vrže sred igre ven. odkar imam premium, me enostavno sredi igre zabriše v desktop. igra je še vedno kao aktivna, samo ne morem več v njo.
ima kdo kako idejo?
a si naredu update pb-ja?
ker meni je to počelo mesec nazaj in od update-a mi tega več ne počne.

cordoba ::
Ful dobr si nardim debetno kartico visa, da si naročim bf3 za ps3 prek amazon oz zavvi in vidm, da je vbistvu dražja kot v sloveniji. Đizs

T-h-o-r ::
Battlelog login is currently disabled, please try again in a while
wtf is this
wtf is this
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

SG_101 ::
http://m.zavvi.com/games/platforms/ps3/...
Zdaj je cena 49€ v ponedeljek pa cca 28€?
po mojem bo tako ja. ni pa 100%. ceno 22-24 funtov drži že od januarja, takšno ceno pa ima ponavadi ob ponedeljkih oz. kakšnih drugih njihovih akcijah. se pa zna zgodit, da ob kakšnem ponedeljku ni znižan. js bi vsekakor vsakodnevno spremljal ceno, ker slej ko prej bo spet poceni.

BigWhale
"me pa zanima kako lahko s tankom sestrelim helikopter."
najlažje če imas kolega na 3.poziciji in ga rukneš z guided shell ko ti ga locka - on ali nekdo tretji.
najlažje če imas kolega na 3.poziciji in ga rukneš z guided shell ko ti ga locka - on ali nekdo tretji.

Ziga Dolhar ::
redkvica: Ah, tisto je preveč zamudno in odvisno od odmetavanja flarov in jammerjev. [Ovce] prisegamo na klasične granate ;), uspešen zadetek nudi mnogo osebnega zadovoljstva :).
https://dolhar.si/

Machete ::
tisti, ki ste v € škrpcih - 30€ samo koda za origin dnl (imam sam, deluje bp) ali če se vam da zajebavat z jezikovnimi mapami - ruska verzija za 16€.. namig
samo v pomoč, če je komu igra zaradi polne cene nedostopna, ker jo je škoda ne igrat..
samo v pomoč, če je komu igra zaradi polne cene nedostopna, ker jo je škoda ne igrat..

BigWhale ::
BigWhale
Moje vprasanje je bilo precej bolj retoricno. Sicer pa glej Zigov odgovor. Najboljs je, k zadanes helikopter s klasicno granato, pa potem vsi: "noob cheater!"
:>

T-h-o-r ::
če zadeneš hitro leteč helikopter z navadno granato, pol si res že skoraj cheater :)
če pa se pozicionira, da bi te začel streljat, pa je že bolj verjetno, da ga snameš :P
če pa se pozicionira, da bi te začel streljat, pa je že bolj verjetno, da ga snameš :P
Why have a civilization anymore

Kenpachi ::
Mja, glede na to, da je igla praktično waste of weapon slot... Ma tak range, da raje s puško snameš pilota. Vsaj ne more trollat z dual flari in podobnimi fintami :)
Zaraki Kenpachi.

Ziga Dolhar ::
T-h-o-r: jah, pač se ti mora "usrat". Če helikopter leti dovolj nizko [kolikor pač lahko dvigneš tankovsko cev], in ne spreminja bistveno smeri ali hitrosti vsake tri sekunde, + obvezen element nekaj sreče, se ga da kar lepo zadeti. Včasih jih ne glede na zgornje parametre snamem 4 v desetih minutah, drugič cel teden ne zadanem nobenega, čeprav mi hoverajo pred cevjo :).
https://dolhar.si/

ShowDown ::
http://www.gamekeywarehouse.com/origin/...
Je komu znano ali je to ruska verzija? Sicer ne piše da je, ampak je cena tako nizka, da se ne morem znebiti občutka, da je ruska verzija.
Je komu znano ali je to ruska verzija? Sicer ne piše da je, ampak je cena tako nizka, da se ne morem znebiti občutka, da je ruska verzija.

Ni potem nepotrebnih procesij pri večjih updateih in dodatkih vsebovanih v premium paketu?

Ziga Dolhar je izjavil:
redkvica: Ah, tisto je preveč zamudno in odvisno od odmetavanja flarov in jammerjev. [Ovce] prisegamo na klasične granate ;), uspešen zadetek nudi mnogo osebnega zadovoljstva :).
ja en kup smeha je ko ga počiš z glavnim topom:))

tisti, ki ste v € škrpcih - 30€ samo koda za origin dnl (imam sam, deluje bp) ali če se vam da zajebavat z jezikovnimi mapami - ruska verzija za 16€.. namig
kaj ni žalostno, da nekdo nima 30€ za špil, ima pa kišto za najmanj 500€ , če hoče špilat bf3.
totalno kontradiktorno......ne vem no

Ziga Dolhar je izjavil:
T-h-o-r: jah, pač se ti mora "usrat". Če helikopter leti dovolj nizko [kolikor pač lahko dvigneš tankovsko cev], in ne spreminja bistveno smeri ali hitrosti vsake tri sekunde, + obvezen element nekaj sreče, se ga da kar lepo zadeti. Včasih jih ne glede na zgornje parametre snamem 4 v desetih minutah, drugič cel teden ne zadanem nobenega, čeprav mi hoverajo pred cevjo :).
A, je blo govora o tankovskih granatah... Jaz sem si predstavljal how the hell bi kot pešadija metal granate na helikopterje :D
(Čeprav transportnemu bi lahko hm.... interesantno... naslednjič ko bo klapa na firestormu helikoptirala na B bo za sprobat :D )
Zaraki Kenpachi.

Skyman ::
Samo za updejte so potem popravki za sam jezik, dodatkov ni potrebno popravljat.
Mislim da bom kar raje nabavil angleško verzijo. Iskreno povedano nimam časa, da bi se ob vsakem update-u igral s popravki.
te popravke dobis itak tam k si dobil cd-key tako da to je veliko par MB naredis pa tako kot crack samo mape kopiras v mapo kjer imas instaliran gejm ne vem ce upravici 20€ dodatnih za anglesko

Tomaž ::
Je že imel mogoče kdo to težavo.
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'ThomasSLO' (for 2 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'ThomasSLO' (for 2 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006
|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|

@tomaž: Probaj update punkbusterja. Ni nujno, da je kak konkreten problem, pač packet loss s pb serverjev. Če se ti to ne dogaja (pre)pogosto, ignore.
Zaraki Kenpachi.

fireX88 ::
Je že imel mogoče kdo to težavo.
če imaš avasta si tole preberi kak sem rešil težavo! prej pa še naredi update za pb! pa v avastu v virosnem zabojniku pobriši vse kar se tiče pb-ja!
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Tomaž ::
Updejtat PB in ponovno zagnat je bilo potrebno za odpravo težave
Hvala

|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|

cordoba ::
Igram na ps3 pa me zanima ko igram conquest in pridem do zastave mu na veliko piše npr filing station in pa un znak od a do d. A se da to izklopt ,ker me moti ,ker je čez cel zaslon?

Kako bi drugače vedel, da tejkaš zastavo? Ok, če se usedeš nanjo, veš, da si v območju...
Drugo, kar je, tisti znak(in zvok) povesta dosti informacij, če je kakšen nasprotnik v bližini.
Drugo, kar je, tisti znak(in zvok) povesta dosti informacij, če je kakšen nasprotnik v bližini.
Zaraki Kenpachi.

batista bomb ::
Imam problem z igro BF3. Ko se mi začne mapa loading se mi po nekaj trenutkih zaustavi in mi piše Battleifeld 3 stopped working, potem pa samo dam close program in se igra zapre. Niti ne morem priti v igro. Punkbuster sem updatal vendar težava še vedno obstaja. Prosim za pomoč

batista bomb je izjavil:
Imam problem z igro BF3. Ko se mi začne mapa loading se mi po nekaj trenutkih zaustavi in mi piše Battleifeld 3 stopped working, potem pa samo dam close program in se igra zapre. Niti ne morem priti v igro. Punkbuster sem updatal vendar težava še vedno obstaja. Prosim za pomoč
update origin zna resit tvoj problem...
se pa vcasih to zgodi za bz...

LotDev ::
Pri katerih CD-key trgovinah ste vi kupovali RU BF3 keye, ker je teh trgovin malo morje in nevem, katere so najboljše?

Dua'L ::
Novi battlefield?
That headline is not a typo. It seems that a promotional ad on EA's Origin showcased pre-ordering Medal of Honor: Warfighter. Pre-order it and it seems you would get exclusive access to the Battlefield 4 beta?
The promotion seems to have disappeared for the time being, though I did not go digging too deeply into Origin. Nowhere else is Battlefield 4 mentioned let alone a beta for the game. However, this is not the first mention of the game made, as EA's Frank Gibeau confirmed Battlefield 4 in a candid remark made late last year. Let's not forget that Bad Company 3 was also spotted for a brief period on the resume early last year.
vir.: ign.com
That headline is not a typo. It seems that a promotional ad on EA's Origin showcased pre-ordering Medal of Honor: Warfighter. Pre-order it and it seems you would get exclusive access to the Battlefield 4 beta?
The promotion seems to have disappeared for the time being, though I did not go digging too deeply into Origin. Nowhere else is Battlefield 4 mentioned let alone a beta for the game. However, this is not the first mention of the game made, as EA's Frank Gibeau confirmed Battlefield 4 in a candid remark made late last year. Let's not forget that Bad Company 3 was also spotted for a brief period on the resume early last year.
vir.: ign.com
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3

Mafionzo ::
Samo za info bi prosil. Zgoraj sem malo pregeldal linke in vidim da majo na tej strani BF3 RU jezik za 16€, ter spodaj so navodila za spremembo v ANG jezik. Je varnu kupiti tu? Ni kakšen nateg ali karkoli (plačal bi preko PSC)?
Pa ko ej en rkel glede denarja...Jah, eni mamo še druge stroške poleg kupovanja računalnika (pred 2 dnevi sem ga naročil ^^)
Pa ko ej en rkel glede denarja...Jah, eni mamo še druge stroške poleg kupovanja računalnika (pred 2 dnevi sem ga naročil ^^)

TOP ::
Samo za info bi prosil. Zgoraj sem malo pregeldal linke in vidim da majo na tej strani BF3 RU jezik za 16€, ter spodaj so navodila za spremembo v ANG jezik. Je varnu kupiti tu? Ni kakšen nateg ali karkoli (plačal bi preko PSC)?
Jaz sem kupu isto Rusko verzijo spremenu jezik in nobenih problemov.

NoPin ::
Na originu imajo trenutno summer sale in igra stane 24.99 €. Lahko greš na support in tam dobiš 15% kupon (mogoče ti uspe dobiti 20%) in tako plačaš 21€ za EU verzijo, samo ne moreš plačati s PSC

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NoPin ()

Robson ::
Pozdravljeni!
Prosil bi vas za pomoc, namrec bi mi lahko kdo od vas prosim razlozil (malo podrobneje ker nism lih vesc s temi stvarmi :) ) kako se naredi backup igre. Namen imam formatirat komp, tako da mi potem ne bi bilo potrebno patcha in dodatkov (imam BF3+ premium) spet dol vlect ker mam res pocasen net. Sem nov na tem forumu, tko da se opravicujem ce je bilo ze kdaj prej o tem kaj napisanega...
LP
Prosil bi vas za pomoc, namrec bi mi lahko kdo od vas prosim razlozil (malo podrobneje ker nism lih vesc s temi stvarmi :) ) kako se naredi backup igre. Namen imam formatirat komp, tako da mi potem ne bi bilo potrebno patcha in dodatkov (imam BF3+ premium) spet dol vlect ker mam res pocasen net. Sem nov na tem forumu, tko da se opravicujem ce je bilo ze kdaj prej o tem kaj napisanega...
LP