» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
43 / 149
»»

T-h-o-r ::

igral ene 3 ure non stop, brez vsakega problema, razen lagiranje

ping kr skače od 50 do 500
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

def0r ::

Ce bos uporabil EA support uporabi live support ne pisati mailov ali ticketov izpolnjevat:p Malce bos cakal ampak ql.

SlimDeluxe ::

Vsekakor poizkusi z reklamacijo. Imaš originalen box in račun prodajalca.
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

MAFIA ::

A je to prav da mi pise na vrhu Origin Beta ???
Sploh noce delat MP . Kr nekej serje.

FeniksX ::

GTX 560 Ti Hawk ... pokakih 2 urcah igranja trenutno še brez problemov

fredii ::

nick imam kot account v originu. A se da to slučajno zamenjat?
P55A-UD3,i5 750 2.67,RAM 8gb,
Radeon HD7870oc 2gb, SSD180

connel ::

fredii ::

connel je izjavil:

aha, da se zamenjat.

http://www.origin.com/us/change-id

NAJLEPŠA TI DALA!!! moj nick je zdej frediiiiii
P55A-UD3,i5 750 2.67,RAM 8gb,
Radeon HD7870oc 2gb, SSD180

TheZappy ::

MAFIA je izjavil:

A je to prav da mi pise na vrhu Origin Beta ???
Sploh noce delat MP . Kr nekej serje.

enako men.. a tebi tut noče zagant mp ti kaže sam joining server pa kar nič???pa sem jo kupu par ur nazaj...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TheZappy ()

manniac ::

Meni pa nic ne dela
kliknem campaign
potem mi odpre Game Manenger
potem pa spodi update(pise da morm updatat)
potem tisto kliknem pa me vrze v origin store pol pa nc vec ne pise edin v manengerju pise wait pa nc se ne zgodi

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: manniac ()

manniac je izjavil:

Meni pa nic ne dela
kliknem campaign
potem mi odpre Game Manenger
potem pa spodi update(pise da morm updatat)
potem tisto kliknem pa me vrze v origin store pol pa nc vec ne pise edin v manengerju pise wait pa nc se ne zgodi

no saj meni tut nič ne dela -.- upam da bo ... jas hočem met sam mp pa bo use ok :)

ČE KDO KEJ ZVE (ALI VE) NAJ PROSIM PIŠE

Men je koncno ratalo . Zdj dela Mp in Sp . Vse dela normalno na najbolsih nastavitvah edino graficna gtx 470 rata tako glasna da je kr joj hehehe.

MAFIA je izjavil:

Men je koncno ratalo . Zdj dela Mp in Sp . Vse dela normalno na najbolsih nastavitvah edino graficna gtx 470 rata tako glasna da je kr joj hehehe.

aja kaj si nardu..***

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TheZappy ()

Berserker ::

Meni že malce najeda napaka: Your connection to the server has timed out.
Po vsaki končani rundi me vrže iz igre in tole napiše.

TheZappy je izjavil:

MAFIA je izjavil:

aja kaj si nardu..***

Ja zdj nevem kaj je pri tebi problem. Jst ko sem igro nalozil prvo sem nalozil tale Origin potem sem pap osnel se igro pac kolikor te vodi cd. Potem pa sem hotel zagnat igro in mi je vrglo na to stran Origin. Nisem mogel igrati ne Multiplayerja ne Singleplayerja .

Potem sem reseil glede single playerja tako da sem na tej strani Origin gor imas 2 ikone en kolo in uprasaj tm nakolo sem pritisnil in sem dal offline in mi je potem delal single player .

Za multiplayer sem imel pa tale problem . Ko sem ga hotel zagnati mi je napisalo tole:

this program does no acoiated with it for pergorming this action. Plese instal a program or , if is allready instaled create an asociation on default program control panel.

Problem sem resil pa takole-

Jst imam angleske windovse 7 ti bom napisal v anglescini

1.Gres na ikono Start ( V spodnejem levem kotu)
2.Pritisnes control panel
3.In klikni na programs
4.Potem se ti pokazejo 4 nove ikone in ti gledas tadrugo ki ti pise Default programs in pod to ikono imas se 3 plave napise in pritisnes cisto taspodnega ki ti pise -SET YOUT DEFAULT PROGRAMS.
5.In potem se ti odpre en box in imas tm v levem stolpcu Programs- Zdj pa tm izberes tisto povezavo ki jo uporablas npr internet explorer ali pa mozila in pritisnes na tistega ki ga uporablas in ti ga vrze na drugo stran.
6.Nato pa spodaj kliknes na SET THIS PROGRAM AS DEFAULT in pritisni OK

In to je resilo moj problem potem sem pa prisel na tapravo to stran kjer ima Multiplayer Co-op in campain. Tm moras se en update posnet da ti isce sam nevem te serverje in dela vse tako kot mora.

Nevem ali imas isti problem kot sem ga imel jst , ce ga mas ti bo tako delalo.

lp

Berserker je izjavil:

A si tam na njihovi strani updejtov al dol posnel nespomnim se tisto ker drugace te sploh noce povezat.
V spodnjem levem kotu imas nekaj. K men je isto delalo sam se nespomnem tocno kaj sm stisnu .

spraševalec ::

Imam težave z zaganjanjem igre. Ko na originu zaženem single player ali multiplayer mi nekaj časa deluje, potem pa napiše da battlefield3
ne deluje več. ko sem gledal po forumih sem ugotovil da nisem edini s temi težavami.
Prosil bi če ve kdo kako bi to rešil, da odgovori.
Hvala za odgovore.

sam me pa res razpizdi, da vidim, da mi da 2 šusa in crknem

v killcamu pa sprazni cel saržer vame :D

Tr0n ::

T-h-o-r je izjavil:

Learn to aim.

SLO_Robert ::

Minomet je brutal

Tr0n je izjavil:

T-h-o-r je izjavil:

Learn to aim.

se bom že, zdaj morm ta prehod med cod in bf sprejet :D

Freaxx ::

T-h-o-r je izjavil:

Tr0n je izjavil:

T-h-o-r je izjavil:

Learn to aim.

se bom že, zdaj morm ta prehod med cod in bf sprejet :D

Jeh same problem, one close quarter mape so mi težje ker sem tolko navajen rushanja iz coda :)

ja, precej počasneje se igra ta bf :D sam je res epic

Glejte pri meni je tako.. Ko sem na netu(google chrome) in grem MP si izberem eno mapo pa dam jing server v origin napiše launching bf3 pa zgine in potem lahko čakam 2 dni in me nebo joinal v server...
Igro mam inšlirano v D:\Games ...

lp, protim za pomoč ker se že stem zafrkavam 4 ure use skp...

Good Guy ::

Jebo jim amter.. in ta origin..

se mi sesuje chrome pa me vrže iz špila..
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

ja fukni bek chrome loooo

DarwiN ::

Zappy, probaj izklopit firewall/antivirus software..

Pa mimogrede, tu imate bf3 težave in potencialne rešitve.

edit: "Repair the game" očitno vse pošlihta. :))
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

DarwiN je izjavil:

Zappy, probaj izklopit firewall/antivirus software..

Pa mimogrede, tu imate bf3 težave in potencialne rešitve.

edit: "Repair the game" očitno vse pošlihta. :))

amm ja bo narediu tak mi je tudi ea help center reku....

DarwiN ::

A ste že vsi dobili igro? Ker opažam, da so marsikje težave z nabavo.. Folk je tokrat očitno res zagrabil za vabo. Standard multi-lang edicije praktično nikjer ne pošiljajo. Meni so pisali, da imam sedaj v zameno 3 opcije:
1. Ruska verzija in 10$ dobroimetja.
2. Limited edicija brez doplačila, vendar z dostavo v sredo.
3. Refund.

No, vsaj profesionalni so, ker večina teh cdkey strani je kar ruske verzija poslala in fak ju.. Tko da bookmarkajte buygamecdkeys.com, če boste kdaj še kaj kupovali. BF3 LE na koncu dobim za 19€, not bad. 8-)
Zdaj pa po piratsko verzijo in the mean time, da preizkusiva z nečakom. :)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Dami ::

Berserker je izjavil:

Mene meče že med samo igro včasih in pogosto (ne vedno, tak 50/50 bi reku) ob koncu runde. Se mi zdi da ko drugim malo zalaga (se menimo prek mumbla skupaj s soigralci), mene kr dcja.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

BigWhale ::

Preden bo men game.co.uk poslal paket bo ze prvi patch zunaj in k bom instaliral bo vse delal! :>

Netrunner ::

zaenkrat sam nimam težav z igro k sreči ... imam pa 3 vprašanja...

1. tank (predvsem na US strani) ima one črte za merjenje take kot da bi jih kdo z flomastrom narisal ?? .. je mišljeno da je tako ?? ali imam jaz kako grafično anomalijo ? v letalu ali helihopterju so ok.

2. ko si na strojnici od tanka z desnim klikom zoomiraš in in out, pa tudi tukaj so one črte nekam debele ... občasno se mi zgodi nevem kdaj in kako da imam več stopenj zooma (ne samo ene) pa tudi one črte se mi zdijo da so bolj ostro narisane ??? Sem mogoče spregledal kako funkcionalnost ki je ne znam uporabljat ??

3. vse dodatke ki dobim za vozila se avtomatsko dodajo ali moram si izbrat kaj bom uporabil kot pri BFBC2 ? .. če ja ... kje ?

hvala
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

connel ::

3. Ko si enkrat v igri in preden se deplojaš maš customize gumb, tam dodajaš dodatke. Malo se poigraj.

batista bomb ::

BigWhale je izjavil:

Preden bo men game.co.uk poslal paket bo ze prvi patch zunaj in k bom instaliral bo vse delal! :>

Na srečo so meni že posali, tako da jo dobim najverjetneje v sredo.

Rippy ::

To je marketing :D ...kr z oklepniki čez London.

BALAST ::

Zakon Tanksi! Α
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

arjan_t ::

kmetek ::

Igro imamo na zalogi.

v čem je fora, da sotekmovalci ne zavzemajo zastav

fucking bedno igrat :D

miteq ::

T-h-o-r je izjavil:

v čem je fora, da sotekmovalci ne zavzemajo zastav

fucking bedno igrat :D

Bojijo se, da si bodo uničli Kill/Death razmerje, pa se raje igrajo bush wookie-je. :P

Ne vem meni je tudi ponavadi v BC2 pasalo lepo nekje bit pa snipat mogoce se kaj drugega zravne delam itd.
Lepo na ena in istem mestu poskusas dlje casa, pointov se mi pa nikoli ni dalo zavzemat:D Sem pa rade volje pobijal njihove ko so nase poskusili zavzet, from far ofc:P

miteq ::

def0r je izjavil:

Ne vem meni je tudi ponavadi v BC2 pasalo lepo nekje bit pa snipat mogoce se kaj drugega zravne delam itd.
Lepo na ena in istem mestu poskusas dlje casa, pointov se mi pa nikoli ni dalo zavzemat:D Sem pa rade volje pobijal njihove ko so nase poskusili zavzet, from far ofc:P

Kaj pa? Jajce čohaš? Si torej Jajcočoh™. :D

def0r je izjavil:

beda

BigWhale ::

def0r je izjavil:

Mene v tanku se noben sniper ni ubil. :>

Guzzy ::

Mene je en z daleč stisnu headshot z M416-ko ko sem bil v kombiju in se fural 100 an uro.

sajko33 ::

Ima kdo kakšen soliden 64 slot server, kjer ne laga na polno ali praktično taki sererji ne obstajajo?

miteq je izjavil:

def0r je izjavil:

Kaj pa? Jajce čohaš? Si torej Jajcočoh™. :D

Maybe:p Mogoce imam alt tabano skoz in gledam malce se youtube itd. Nikoli nisem imel rad CTF based objectivov tako da sm jih vedno ignoriral razen ce sm igral s kolegi kjer smo malce bolj organizirano napadali.
Ali sem snipal, ali sem vzel bugija in sel kamikazi v bazo v upanju da se skrijem nekje zadaj in jih knifam kaj:D Vsak ima zabavo v necem :p

alpha1 ::

Malce neumno vprašanje, vendar me zanima kje se aktivira cd-key za B3?

Freaxx ::

Stegni si z neta Origin, se registriraj na uradni strani origin/ea in maš račun, se prijaviš in daš tam desno zgoraj z desno na en knof reedem product

lp

Good Guy ::

ma še kdo težave da potem ko je runde konc dobi black screen.. takrat ko bi moglo mapo pa mode spisat?
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
««
43 / 149
»»