Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

T-h-o-r ::
kje vidiš ping
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

toset1 ::
DrSergioDJ je izjavil:
a)dobil od igebibe zadevo, kje da fak je serijska za registracijo?
b)notri so slovenska navodila in vse in je en del, kjer pise da je serijska, ki je za uporabo za dostop do back to karkand, ko bo izsla. pod tem je okence, kjer naj bi bila sifra. okence je prazno - wtf?
a)Serijska je na plastiki pod DVD-jem.
b)Dostop do Back to Karkand je že vključen v serijsko.

DrSergioDJ ::
a) na plastiki pod CD-jem ni nic
b) igabiba je danes zakljucila z delom, kar pomeni da so me do srede zajebali, svaka jim cast.
b) igabiba je danes zakljucila z delom, kar pomeni da so me do srede zajebali, svaka jim cast.
...

Spock83 ::
Mogoče je poštar zajebal? Jaz sem v sredo naročil in šel včeraj isakt. Sam ni za mene. Je za mojega strica. Svojega še čakam iz game.co.uk :(

a lahko kdo razloži kako vozit letalo, ravno sem z letalonosilke zapeljal direkt v vodo :SS

MAFIA ::
Te jajca sploh ne delajo . Posnamem tako kot pise pol pa napise -this program does no acoiated with it for pergorming this action. Plese instal a program or , if is allready instaled create an asociation on default program control panel.
Kaj to komplicirajo pomoje bi piratsko lazje nastimau k ta original jajca prkolet Ea
Kaj to komplicirajo pomoje bi piratsko lazje nastimau k ta original jajca prkolet Ea

meni pa deluje zakon
samo brez raznih ruskih ključev in korejskih vpn
samo brez raznih ruskih ključev in korejskih vpn

Ma zdle bom ta original vrgu u pec pa grem piratsko si dol presnet. Ko jim J.. m... ciganom.

Ma zdle bom ta original vrgu u pec pa grem piratsko si dol presnet. Ko jim J.. m... ciganom.
likewise, ce ne dobim nove kode se danes od igebibe jim vse skupaj v sredo butnem direkt u celo...
...

Ma dej jst sem kupil pri mantisu prednarocil pol leta pa naj bi blo brez postnine placam postnino 5o eur pol pa se ta jajca ne delajo . komplicirajo s tem origin uni s steam pa ubisoft pa nevem kaj se kolsarji a je ze vse piratiziran pa zascita gor dol . Ti k kupis original se moras j... un k pirat pa samo posname pa kej si to vidu sranje od sranja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MAFIA ()

ocet ::
kaj se že ve zakaj ne dela na naekaterih grafičnih 560 ti???
meni cracha na hight in ultra takoj po 2 minutah na istem mestu... na medium pa mi pusti prvo da pridem iz tisteg avlaka pol pa crasha in vrže na namizje in morem force closat
v čem je to finta sploh ve kdo? bo prišel kakšen patch ali kaj?
meni cracha na hight in ultra takoj po 2 minutah na istem mestu... na medium pa mi pusti prvo da pridem iz tisteg avlaka pol pa crasha in vrže na namizje in morem force closat

arjan_t ::
znižat ferkvenco GPU ali zvišat voltažo

Kje se da dobit ključ zdej prec, pa da ni ruski pa bosanski pa čunga lunga, ampak da je legit?
...

Berserker ::
Sem presenečen da nisem rabil plačat poštine, zgolj čistih 40 €, serijska številka pa je nalepljena znotraj škatle od spodaj. Sicer pa reklamirajte izdelek če je ni, druge ni.
Ne morem vrjet da nekateri fanatiki dosežejo 27 level zgolj potreh dnevih neuradnega izida.
No ja, tudi sam nisem imun proti napakam v igri, sem opazil da meni po vsaki rundi vrže iz strežnika zaradi neznane napake in kolikor berem po forumih je katastrofa za takšen AAA naslov, da ima takšne napake ob izidu.
Ne morem vrjet da nekateri fanatiki dosežejo 27 level zgolj potreh dnevih neuradnega izida.
No ja, tudi sam nisem imun proti napakam v igri, sem opazil da meni po vsaki rundi vrže iz strežnika zaradi neznane napake in kolikor berem po forumih je katastrofa za takšen AAA naslov, da ima takšne napake ob izidu.

Kaj pa ma veze če je ruski, ravno tako je legit,...
Nocem in basta, vrei?
Sem presenečen da nisem rabil plačat poštine, zgolj čistih 40 €, serijska številka pa je nalepljena znotraj škatle od spodaj. Sicer pa reklamirajte izdelek če je ni, druge ni.
Ja in reklamiral boš kako? Še vrnit uradno ne smeš, ker je folija potrgana (logično, kako naj pa odprem drugače)...
...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DrSergioDJ ()

Se singleplayerja nemorem igrat to se mi se ni naredilo pa sem kupil ze 50 original iger . Zadnic da sem kej kupil od teh kolsarjev EA .

Tr0n ::
kje vidiš ping
CTRL + ALT + S
DrSergioDJ je izjavil:
a) na plastiki pod CD-jem ni nic
Mogoce pa moras s kovancem odribat stran da vidis serijsko, kot loto. ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()

Buggy ::
@DrSergioDJ: ne razumi me narobe, jaz sem tudi dobil igro od igabibe in je bila koda jedva prilepljena na tem mestu ki je postal miteq. je ze skor se odlepla...mal poglej kje si odpiral ce ti ni ven padla ker moja je skor :(
drugac je pa prijatelj danes v 15 minutah dobil sicer rusko variantu tukaj:
http://www.wotam.com/cd-key/battlefield...
drugac je pa prijatelj danes v 15 minutah dobil sicer rusko variantu tukaj:
http://www.wotam.com/cd-key/battlefield...

DrSergioDJ je izjavil:
Ni ga, matr jim jebem igobibovsko...
Tukaj ga ni?
Ne, ker so silno nesposobni. Če v sredo ne dobim denarja nazaj bom podajal prijave na vse možne inšpekcije ki se jih spomnim.
...

Freaxx ::
Ja se zmotijo, pr meni je blo po moji napaki z pošto težava, a sem klical danes naokoli in so uspeli na mojo pošto poslat in zle šlatam škatlco :) Svaka čast pošti slovenije in bibi

Bor H ::
Ker majo v igabibi verjetno zaposlene 4 študente da limajo serijske v škatle ane? Dej razumi da to ni napaka igabibe, oni so dobil škatle kot so jih.
Ne vem pa kaj mate ljudje probleme in trdite da je piratom lažje? V Origin vržeš serijsko, stisneš ok, download in je.
Ne vem pa kaj mate ljudje probleme in trdite da je piratom lažje? V Origin vržeš serijsko, stisneš ok, download in je.

Singleplayer mi je ratal zalaufat samo moram dat offline da sploh dela singleplayer. Dela mi use na high in ultra . Multiplayer pa ne dela mi pa nipise to -
this program does no acoiated with it for pergorming this action. Plese instal a program or , if is allready instaled create an asociation on default program control panel.
this program does no acoiated with it for pergorming this action. Plese instal a program or , if is allready instaled create an asociation on default program control panel.

miteq ::
Singleplayer mi je ratal zalaufat samo moram dat offline da sploh dela singleplayer. Dela mi use na high in ultra . Multiplayer pa ne dela mi pa nipise to -
Kaj pa če probaš reinštalirat Origin in nato BF3 downloadaš (ne inštaliraš z DVDja)?

Gizm0 ::
DrSergioDJ je izjavil:
Kje se da dobit ključ zdej prec, pa da ni ruski pa bosanski pa čunga lunga, ampak da je legit?
http://www.direct2drive.co.uk/

Ker majo v igabibi verjetno zaposlene 4 študente da limajo serijske v škatle ane? Dej razumi da to ni napaka igabibe, oni so dobil škatle kot so jih.
Zarad mene ce jih dukembe mutombo v afriki pakira, oni dajo zadnji zadevo iz rok in zame odgovor v smislu "koda je napeljena v skatli" pac ni zadosti, se posebej, ce jim 20 sekund po tem posljem slike vsega na mail (skatle, navodil, racuna).
...

PARTyZAN ::

def0r ::
DrSergioDJ je izjavil:
Ja, samo če bi človek rad igral danes.. :P
Kupi na Originu :p Jah kaj naj smolo si imel najbrz se to zgodi enem od 10000 primerov ali se dosti manj :)

Pri limited dobis gratis mapo + nekaj orozij. Pri navadni bo treba mapo doplacat, za orozja pa nisem siguren (najverjetneje se odklenejo).
Nimam toliko limita vec na paypalu/mastercardu :P zmanjka mi cca. 4 eure LOL.
Ta dan ni moja noč or sth :P
DrSergioDJ je izjavil:
Ja, samo če bi človek rad igral danes.. :P
Kupi na Originu :p Jah kaj naj smolo si imel najbrz se to zgodi enem od 10000 primerov ali se dosti manj :)
Nimam toliko limita vec na paypalu/mastercardu :P zmanjka mi cca. 4 eure LOL.
Ta dan ni moja noč or sth :P
...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DrSergioDJ ()

No, zgleda da bom dobil preko gameragate.com.
ni najceneje, je pa takoj in toliko ceneje od origina, da lahko placam...
ni najceneje, je pa takoj in toliko ceneje od origina, da lahko placam...
...

DrSergioDJ
http://www.battlefield.com/battlefield3...
sam izberi trgovino :D
se že downloada z gamergate, hvala vseeno :)
...

BALAST ::
Sergio glede na to da imaš gtx560ti te lahko danes čaka še eno presenečenje.

"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

Bananovec ::
S programom GIGABYTE VGA BIOS poglej, katera verzija je nameščena. Če imaš GV-N560OC-1Gl F11, potem POSODOBI bios in s programom MSI Afterburner (ali s katerim drugim) zvišaj voltažo in po želji navij. Na koncu še namesti zadnje gonilnike, posodobi Punkbuster in bi to moralo biti vse.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bananovec ()

Sergio glede na to da imaš gtx560ti te lahko danes čaka še eno presenečenje.![]()
570 ;)
...

Rippy ::
DrSergioDJ...če nisi še plačal (sami zgleda da si)...bi lahko zadevo dobro pofotkal in kontaktiral EA support. Načeloma so zelo ustrežni in bi ti lahko dali key.
Ampak če si že kupil preko GG pošlj tisto nazaj igabibi.

DrSergioDJ...če nisi še plačal (sami zgleda da si)...bi lahko zadevo dobro pofotkal in kontaktiral EA support. Načeloma so zelo ustrežni in bi ti lahko dali key.
Ma to bi spet sigurno zavleklo cez vikend... bom lepo dostavil nazaj igabibi in je. In naj se potem oni s tem ubadajo, kje se je zgubila nalepka. Pri meni zagotovo ne, ker sem jo odprl na mizi pred pc-jem.
...

Tr0n ::
Nisem dobil odgovora, kaj je fora med Limited in navadno?
Sem ti odgovoril na strani, na kateri si vprasal.
DrSergioDJ je izjavil:
Ma to bi spet sigurno zavleklo cez vikend... bom lepo dostavil nazaj igabibi in je. In naj se potem oni s tem ubadajo, kje se je zgubila nalepka. Pri meni zagotovo ne, ker sem jo odprl na mizi pred pc-jem.
EA ma support tudi cez vikend. Ti samo poslji.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()

sajko33 ::
Danes aktiviral in igral multiplayer, sprva sem skoraj 1 uro iskal server, ki ne laggne ravno vsake 10 sekund. Dostikrat mi je špil kar zmrznil oz. ob joinanju na server je bila samo tema, 2x pa se bil kickan. Sicer pa odličen špil, všeč mi je kako jim je uspelo odpravit malo morje bugov iz bete. Edina stvar, ki je sedaj problem je lag in pa battlelogu manjka nekaj funkcij.
Sicer pa igra dela presenetljivo bolje kot beta na HD5850 in i5 750.(opcije se med high in ultra, AA, HBAO in podobno off)
Origin ID: Sajko33 , če bo kdo dodajal.
Sicer pa igra dela presenetljivo bolje kot beta na HD5850 in i5 750.(opcije se med high in ultra, AA, HBAO in podobno off)
Origin ID: Sajko33 , če bo kdo dodajal.

Berserker ::
Mene pa še kr naprej ven meče na vsakem drugem matchu, kot v beti. Nemorem vrjeti kakšne slabe spawn pointe so dodali v igro pri TD, saj sem se dvakrat skupaj z nasprotnim igralcem spawnal.