» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
38 / 149
»»

particle ::

Kako je zdaj z igranjem? Če aktiviram preko VPN, moram potem tudi igrati preko proxija na korejskih serverjih, ali se samo aktivira, pa so EU serverji že up?

Clubraider ::

Blazz je izjavil:

@clubraider, pa imaš AMD zadnje profile dol? Če sem prav videl so posebej za crossfire za bf3 narejeni... če greš downloadat driverje, jih boš našel.

Ja imam tazadnje drivere naložene in tudi profile cap3, ki so prav optimizacija za BF3 ampak nič sprememb.

Mi lahko še kaj svetueješ??

Bor H ::

particle je izjavil:

Kako je zdaj z igranjem? Če aktiviram preko VPN, moram potem tudi igrati preko proxija na korejskih serverjih, ali se samo aktivira, pa so EU serverji že up?

Jst sm registriral rusko verzijo, prek korejskega proxya pa špil laufa zdj v angleščini, brez proxya, brez problema.

$%&/() ::

Tr0n ::

Bolf3nk je izjavil:

Tr0n, katero grafično imaš? Največ problemov ima gtx560 ti... To imam ravno sam.

GTX 580

globoko grlo ::

eh, včeraj špilal in danes nadaljeval in sem imel samo še 10 min do knca špila

Pa v zaključni sekvenci se kao fajtaš s simonom, al kaj je že, samo jest tega simona nisem videl, another bug, se pač pretepaš in valjaš po tleh, mal hecn :)

drgač pa je SP kr kul, grem hit v štacuno :)

T-h-o-r ::

kaj je narobe s 560 Ti :s
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

mr1two ::

God dammit! Še vedno piše unshipped. Če ne bo igra priletela s kakšnim golobom/sovo, potem jo ziher ne bom videl še ta petek...Mar bi že poslali zadevo, če so mi jo že zaračunali.

folk, kaj mi lohka svetujete kje naj kupim zadevo
tnx
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

BALAST ::

"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

Bolf3nk ::

T-h-o-r je izjavil:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo...

Sicer so tudi druge grafične. Ne samo te. Tudi folk z radeoni ima probleme.

Ne razumem kje je problem. Beta je delovala odlično. Zdaj pa ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bolf3nk ()

tnx BALAST
mam mastercard, a je vseen kaj za en payment si izberem ?

to so pa opcije :
Credit Card / Debit Card (LiqPay)
Credit Card / Debit Card (Moneybookers)
Credit Card / Debit Card (AlertPay)

Guzzy ::

Mi lahko kdo pove kaj je narobe s 560 Ti ker še nemorem v battlelog?

Guzzy je izjavil:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/ne...

Se bo treba naucit brat. :)

Izgleda da imajo probleme s Paypalom, ker en teden nazaj jim je še delal.

HupChup ::

globoko grlo je izjavil:

tnx BALAST
mam mastercard, a je vseen kaj za en payment si izberem ?

to so pa opcije :
Credit Card / Debit Card (LiqPay)
Credit Card / Debit Card (Moneybookers)
Credit Card / Debit Card (AlertPay)

Prek te strani sem že nabavil BC2, izbral sem AlertPay.
Včeraj oz. predvčerajšnjim sem hotel kupit še BF3, a ni šlo, ker so imeli težave z VISA-mi oz. MC-ji.
Na koncu sem nabavil prek http://cdkeysmarket.com. Ključ dobim 27.

Maš pa tudi http://www.ultimatumgamekeys.com/, lahko naročiš prav tako brez registracije in plačaš s Paypalom.

Guzzy ::

Tr0n je izjavil:

Guzzy je izjavil:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/ne...

Se bo treba naucit brat. :)

mm...

''Your account is not allowed to login''

pa v login screenu nisem opazil nikakršnih opisov problemov grafičnih kartic... al pa jih jaz ne vidim?

LordTado ::

Men se zdi dokaj krat kolko gledam videje.Tam okrog 3 urce,mogli bi nardit kakih 10 ur da maš en čas za igrat,drgač pa jo končaš v dveh treh dneh...

Rippy ::

globoko grlo je izjavil:

Pa v zaključni sekvenci se kao fajtaš s simonom, al kaj je že, samo jest tega simona nisem videl, another bug, se pač pretepaš in valjaš po tleh, mal hecn :)

Enako se je meni zgodilo potem sem nalašč dovolil, da sproži bombo ter ponovno naložil, da ga lahko vidim :). Drugače SP je zanič, zvok in slika je seveda fantastična ampak je vse skupaj preveč skriptirano in linearno z slabo zgodbo, kot da bi COD igral. Velik del igre je čist "on rails" in nimaš nobone možnosti, da narediš kaj po svoje. Recimo proti koncu, ko moraš ustavit helikopter sem se spomnil, da imam "anti-material" ostrostrelko z Laupa Magnum naboji. Prvo kaj mi pade na pamet je da 2x ustrelim pilota čez steklo ampak nič...drugo, da poskusim uničiti hidravliko ampak igra želi, da greš na heli in v bazen padeš.

Potem imaš na žačetku eno "turret" sekvenco in če slučajno želiš brez tega te vsi strelajo, kot da imajo "aimbot", čim greš za teško strojnico pa te vsi ignorirajo. Čist preveč skriptirano in če kdo želi kupiti igro samo za SP ne priporočam. MP je pa seveda fantastičen.

evo, sem nabavil BF3 z balastovega linka
zdej sam še čakam key, status je pa processing, upam, da bo hmal :)

Good Guy ::

Rippy je izjavil:

globoko grlo je izjavil:

Enako se je meni zgodilo potem sem nalašč dovolil, da sproži bombo ter ponovno naložil, da ga lahko vidim :). Drugače SP je zanič, zvok in slika je seveda fantastična ampak je vse skupaj preveč skriptirano in linearno z slabo zgodbo, kot da bi COD igral. Velik del igre je čist "on rails" in nimaš nobone možnosti, da narediš kaj po svoje. Recimo proti koncu, ko moraš ustavit helikopter sem se spomnil, da imam "anti-material" ostrostrelko z Laupa Magnum naboji. Prvo kaj mi pade na pamet je da 2x ustrelim pilota čez steklo ampak nič...drugo, da poskusim uničiti hidravliko ampak igra želi, da greš na heli in v bazen padeš.

Potem imaš na žačetku eno "turret" sekvenco in če slučajno želiš brez tega te vsi strelajo, kot da imajo "aimbot", čim greš za teško strojnico pa te vsi ignorirajo. Čist preveč skriptirano in če kdo želi kupiti igro samo za SP ne priporočam. MP je pa seveda fantastičen.

moreš razumet da to ni igra tipa deus ex ki ima več poti da končaš zadevo. Sp je tukaj samo za vzorec(imo samo tok da ge Gui-ja navadiš...) :)
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Freaxx ::

eh pr igabibi niso prej poslal :) pa sm si že mel roke. Nic se vidmo ju3 v igri ne

lp

Buggy ::

Bolf3nk je izjavil:

T-h-o-r je izjavil:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo...

Sicer so tudi druge grafične. Ne samo te. Tudi folk z radeoni ima probleme.

Ne razumem kje je problem. Beta je delovala odlično. Zdaj pa ne.

tudi mene zanima kaj naj bi bilo narobe s GF560ti in ali to vkljucuje zadnje driverje?

ce ne dela login tezko kaj preberes a ne?

Nemixxx ::

a kdo ve ze jih ze majo v bigbang-ih?
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

Raje naroči na Igabiba za 40€, ker v BB bo prek 50€ še vsaj 2 meseca.

batista bomb ::

Danes je prišla reklama od BB in stane 46€ vendar ni limited edition, tako da kupi pri Igabiba
http://www.bigbang.si/battlefield-3

Zgodovina sprememb…

Oj, moj nakup ima na na cdkeyshere.com status complete. A to pomen, da so dobil denar, al da bojo že poslal kj?

tnx

poglej med spam mail :D

nimam spam "kotička"
edin če t2 filtrira kj?

Ko dobim ta key, kam ga potem vpišem?
Oz. lahko dobim bf3 kjerkoli, samo key mora biti taprav?

Zgodovina sprememb…

SLO_Robert ::

Kako se pohitri FREELOOK kamero za avijon , če jo obračaš z joystickom , ker je ful prepočasna ?

LordTado ::

Občutljivost miške,logitech ma tofajn rešeno tiste miši ki majo na miški kar to funkcijo...

globoko grlo, ko dobiš kej ga vpišeš na origin client t.j. podobno kot steam, samo da je od EA. Si ga morš stegnit z neta in se registrirat. http://store.origin.com/store/eaemea/Di...

lp

Dami ::

Tr0n je izjavil:

Samo to so serverski Xeon procesorji, z verjetno hitrim SAS diskovjem pa se cem. Ni ti to navadni desktop. :)

Good Guy je izjavil:

vidim da ne ločiš niti med serverjem pa desktop mašino. tuki se pogovor konča ;)

Lahko pol meni ki nimam pojma in ne ločim jabk od hrušk razložita kakšna je razlika med konkretnim xeonom pa 2600K ter zakaj naj bi bil prvi tok bolši od drugega da lahko laufa 4 serverje, slednji pa nobenega?
In če ma server SAS, desktop pa SSD je še pol vedno bolši? :)
Je pa offtopic to vem.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

CTRL + ALT + S vam izpise FPS, IGO time (ping?) in se par uporabnih stvari med samo igro.

Truga ::

Dami je izjavil:

Tr0n je izjavil:

Samo to so serverski Xeon procesorji, z verjetno hitrim SAS diskovjem pa se cem. Ni ti to navadni desktop. :)

Good Guy je izjavil:

vidim da ne ločiš niti med serverjem pa desktop mašino. tuki se pogovor konča ;)

Lahko pol meni ki nimam pojma in ne ločim jabk od hrušk razložita kakšna je razlika med konkretnim xeonom pa 2600K ter zakaj naj bi bil prvi tok bolši od drugega da lahko laufa 4 serverje, slednji pa nobenega?
In če ma server SAS, desktop pa SSD je še pol vedno bolši? :)
Je pa offtopic to vem.

Ti jaz povem da je v resnici 2600K boljsi za taka opravila. Da SSDja niti ne omenjamo. Je pa nekaj drugega ce pol na isti masini laufas se client...

macgajver ::

Ma dej dej no itak server laufa samo konzolo in ne igre same tko da doma server za 1 igro laufat rabiš met en običn mlinčk pa optiko 10/10 ali 20/20.

Lep primer zanič serverjev so black ops ranked serverji lagajo k svina. Potem pa frend nrdi doma na optiki serverček se skonektamo dela ko šus pa je host in client.
tenstan krompir je pa zakon

dobr bom narocu preko igabibe kak dolg bom pa čaku če dons naročm?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nemixxx ()

batista bomb ::

Sem skoraj 10 emailov poslal na game.co.uk pa še vedno ne odgovorijo, ima še kdo enako "težavo" da ne odgovarjajo ne emaile??

Ze zdaj redkokateri "uraden" server dobro poganja 40 igralcev, kaj sele 64. Ne ga srat fantje z vasimi desktop masinami. :)

Pa če mam quada pa SSD! Pa alu ohišje!

Good Guy ::

Bor H je izjavil:

Pa če mam quada pa SSD! Pa alu ohišje!

haha lol

tole je za na failblog ;)
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Nemixxx je izjavil:

dobr bom narocu preko igabibe kak dolg bom pa čaku če dons naročm?

Ja če si pred 16. uro naroču zna bit juter, za ziher pa v petek

lp

dobr hvala

manniac ::

imamo se samo eno mesto za bf3 klan vsi ki se hocete prijavit

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: manniac ()

fireX88 ::

manniac je izjavil:

imamo se samo eno mesto za bf3 klan vsi ki se hocete prijavit

si siten s tem....potem bomo/bojo pršli kr eni k niso v klanu pa vas bojo nažgali... :)

Gizm0 ::

A še komu nenormalno dolgo loada mape? V beti je bilo zelo hitro vse, zdaj pa je zgleda enak bug kot je bil na začetku v BC2 na ATI karticah...

Yup, men precej dolg loada, mam pa Atijevo kartico.

BigWhale ::

Tr0n je izjavil:

Ze zdaj redkokateri "uraden" server dobro poganja 40 igralcev, kaj sele 64. Ne ga srat fantje z vasimi desktop masinami. :)

Vse je odvisno od tega kje laufajo ti uradni serverji. Ce laufajo po en na en core ali pa ce je stvar zanic napisana pol ti nic ne pomaga.

Netrunner ::

zakaj pa ni nobenega serverja za back to karkand ?
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Ker DLC pride najkasneje čez en mesec!
««
38 / 149
»»