» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
29 / 149
»»

Tr0n ::

Keri lag je na caspian mapah. To sploh ni igralno.

Ziga Dolhar ::

Tr0n, dejte se evropski igralci že spokat dol s te ameriške igre, sam lag povzročate američanom ... :D
https://dolhar.si/

Freaxx ::

No ko je un trollal kaj smo evropejci gor, sem se skoro poscal kako so američani dejansko zabiti...

Bolf3nk ::

heh vsi ki ste govorili, da igrate Beto na Ultra :))

SP ss:

1

2

3

4

5

6

v beti zgleda vse low proti temu 8-O

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Tilen ()

Vam kaj crashe spil oz. se vam okno kr zapre v Caspian?

Novi gonilniki to the rescue.

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa...

Good Guy ::

Tr0n je izjavil:

najs, pa še rage igrco zrihtajo
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

mr1two ::

@Bolf3nk
That's the shit! Holy smokes, kako hudo zgleda ej... Bom počakal mal na benche, da vidim pol kaj se mi splača vzet oz. kolko bi me koštalo, če bi hotu tako grafiko ganjat :D(fingers crossed, da bi bili 5850 v cfx dovolj)

st0jko ::

hja.. zarad teg ssjev pa zdaj hocem igrat na ultra.

BTW zdaj je idealen čas za sprobat caspian border. Nic laga!! Priporočam serverje iz Frankfurta.
keks?

Berserker ::

Moje ime je Armored_kantus. Sem pa uspel parkrat odigrat match na nekem polskem serverju z minimalno laga. Zaenkrat se še lovim, ker nisem navajen igrati na miško pa še ta, ki jo imam je bolj boga že. Sicer me zanima kako se naučit letet z Flankerjem/Hornetom in Super Cobro/Havokom ? Ter kako sprožit sekundarno orožje na tanku ter aa tanku (recimo aa rakete na tunguski ter strojnica zraven glavnega topa na tanku).

Soni ::

1600x1200 60-80 fps @ GTX580 & i7 2600K@4.5Ghz

Zgodovina sprememb…

Dua'L ::

V caspian border imam 40-50 fps (1920x1080) na ultra kar je v beti high mislite, da bodo tako optimizirali, da bom imel vsaj 70 fps konstantno ?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Z eno GTX570 sigurno ne. :)

Rippy ::

Dua'L je izjavil:

V caspian border imam 40-50 fps (1920x1080) na ultra kar je v beti high mislite, da bodo tako optimizirali, da bom imel vsaj 70 fps konstantno ?

Kvečjemu 20-30 po vseh optimizacijah...ker ne igraš na ultra ampak high (ulta ni v beti).

Edit: Včasih moram malo bolj pozorno prebrat zadeve :). Vglavnem tako ATI kot Nvidia sta že izdala beta gonilnike, ki prinesejo do 30% (verjetno jih že uporabljaš). Mogoče je za pričakovati še kakšen "% ali dva" ampak ne tako drastičnega skoka saj je v trenutnem stanju igra že precej optimizirana.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Rippy ()

chucki ::

Ob kateri uri se konča beta?
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

SLO_Robert ::

Čim prej tem bolj , ker jo imam poln kufr :))

barocco ::

Tr0n je izjavil:

Keri lag je na caspian mapah. To sploh ni igralno.

Res hudo,sem mislu da sem edini,sem zdele preigral nekaj rund in res se vleče k polž zoomirat sploh ne moreš... ni besed,ampak imho mapa je pa huda.Pa tud METRO je super.

Rippy ::

Moraš najti dobre strežnike, britanski so načeloma vredu. iD3.net (ali nekaj takega) so katastrofalni, sploh Nemški iz frankfurta. Res ne vem, kaj je s temi Nemškimi strežniki...recimo v Crysis 2 (4netplayers.de) se včasih pozna, da uporabljajo zastarele in premalo zmogljive strežnike.

Precej žalostno glede na to da imamo slovenci načeloma zelo dobre pinge z Nemčijo.

fredii ::

Tr0n je izjavil:

Kot laiku mi prosim povej, ali je ta driver uporaben za vse grafe in sisteme (univerzalno)?
Sicer bo pa tako ali tako konec bete...

Hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fredii ()

globoko grlo ::

lo, univerzalno za vse amd/ati sisteme

globoko grlo je izjavil:

lo, univerzalno za vse amd/ati sisteme

THX

particle ::

No, pa je bete konec. Meni osebno so občutki fenomenalni. Tako ground warfare, kot air combat. Uspelo mi je nabiti na rank 30 :D. Špil bo zelo soliden, komaj čakam 25. Oktober.

chucki ::

A je že konec? ;((
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

ahac ::

Kul, zdej lahko vržem to napol delujoče sranje dol. :P
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

BigWhale ::

particle je izjavil:

No, pa je bete konec. Meni osebno so občutki fenomenalni. Tako ground warfare, kot air combat. Uspelo mi je nabiti na rank 30 :D. Špil bo zelo soliden, komaj čakam 25. Oktober.

Air combat ti je vsec?! Letala k se obnasajo k helikopterji in helikopterji k kr sami od sebe stojijo v zraku. Awesome! :>

Drugace pa, izbira squadov je zanic. Ni je. Al pa jest kej nisem znal nastavit. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

saj je le beta, počakaj, bo pol bolš...
P55A-UD3,i5 750 2.67,RAM 8gb,
Radeon HD7870oc 2gb, SSD180

globoko grlo ::

squadov v beti ni blo, eh, eni mte kratko pamet al pa sam šimfate in nič ne berete

DarwiN ::

Uspel priti do 16 levela. :P Občutek, no ja, nekoliko se mi je spremenil na bolje, čeprav COD je še vedno boljši, predvsem bolj je pregleden... Tule se mi je 2x zgodilo, da sem se znašel med tremi nasprotniki, sredi njih, eden campa, druga dva pa streljata, in jaz jih vse tri lepo počasi z nožem pokoljem, lol, wtf, kako je to možno? Vsekakor ne v RL ali v CODu..

A je bil surround in sam audio sploh povsem porihtan v beti? Ker, če prav pomnim, se ni slišalo premikanje sovražnika, ko se ti je tako priplazil odzadaj...

Vozila so pa itak totalna oslarija. Ne samo v zraku, tudi tanki in ostalo.. Zame je igra zaradi vozil samo slabša, ne boljša...Tisti džip je včasih kul, ampak samo zato, da prej prideš na drugi konec mape, še prej pa ga moraš seveda najti, kar je spet pain in the ass.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Netrunner ::

DarwiN je izjavil:

Vozila so pa itak totalna oslarija. Ne samo v zraku, tudi tanki in ostalo.. Zame je igra zaradi vozil samo slabša, ne boljša...Tisti džip je včasih kul, ampak samo zato, da prej prideš na drugi konec mape, še prej pa ga moraš seveda najti, kar je spet pain in the ass.

Zakaj pa to ? .. BF temelji od vedno na kombinaciji vozil in pehote .. in vozila so zakon če jih pravilno uporabljaš. Če igra vsak zase potem je itak brezveze...
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Netrunner ()

Bolf3nk ::

bolje za vse v BF, da se na daleč izogneš BF serije. ostani raje na cod seriji

particle ::

Air combat ti je vsec?! Letala k se obnasajo k helikopterji in helikopterji k kr sami od sebe stojijo v zraku. Awesome! :>

Kolk si pa ti prešpilu tega? Let me guess: 5min ?

Spock83 ::

DarwiN je izjavil:

Uspel priti do 16 levela. :P Občutek, no ja, nekoliko se mi je spremenil na bolje, čeprav COD je še vedno boljši, predvsem bolj je pregleden... Tule se mi je 2x zgodilo, da sem se znašel med tremi nasprotniki, sredi njih, eden campa, druga dva pa streljata, in jaz jih vse tri lepo počasi z nožem pokoljem, lol, wtf, kako je to možno? Vsekakor ne v RL ali v CODu..

Hm ti si imle level 16 kar pomeni, da si se precje nadrkal domače povedano. :D Tisti trije pa so bili noobi oz. začetniki. Tudi sam sem imel težave prvih pol ure igranja. Nisem vedel kje je kaj. Pa nisem neizkušen v Battlefiledu.

fredii je izjavil:

Tr0n je izjavil:

Kot laiku mi prosim povej, ali je ta driver uporaben za vse grafe in sisteme (univerzalno)?
Sicer bo pa tako ali tako konec bete...

Hvala

Saj ti pise. 4xxx, 5xxx, 6xxx in XP/Vista/7.

PRIMZI1987 ::

SLO_Robert je izjavil:

Čim prej tem bolj , ker jo imam poln kufr :))

+1
Running on: MSI P67A-GD65,I5 2500K+skythe mugen2
MSI GTX-650Ti HAWK,ram8GB
CHIEFTEC650W,2xWD1TB,1xWD640GB, Antec900

BigWhale ::

particle je izjavil:

Kolk si pa ti prešpilu tega? Let me guess: 5min ?

Battle log je sicer zaprt in ne morem pogledati koliko casa sem tocno prespilal ampak model letal in helikopterjev je bil v celotni BF seriji sranje. Je igra pac bolj orientirana na ground warfare. S tem ni nic narobe. Letala so pa vseeno traparija. Precej prepocasna in kljub temu celotno mapo preletis v manj kot minuti. :)

Berserker ::

Mene niso pretirano motila. Afterburn zvok je cool, tudi na videz so delovala dokaj prepričljivo(razen ko se nekdo z hornetom zaleti v tanka, da tega odnese 20m po zraku:) ) V BC2 sem precej rantal zaradi helikopterje, ampak v bf3 imamo dejansko protiletalsko orožje pa tudi težje te opazi v rastju.

ziga1990 ::

zakaj mi igra zmrzne po 5-10min igranja tako močno da je potreben reset telefona
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

Nabavi 14.4 modem.

Tr0n je izjavil:

Nabavi 14.4 modem.

kakšen modem tam sem ponesreči namesto kompa napisu telefon;((

Predvidevam, da imas piratske Windowse (odstranjen auth check). PunkBuster tega ne mara in freezne masino.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

in kaj se da naredit

ker nek sem dobil odgovor da se komp pregreva

Originalne Windowse rabis. Simple as that.

PARTyZAN ::

Kere buče :>

Glede PB in freezanja na ilegalnem OSu? Verjami mi, niso. :)

Žiga, gtx470 so znane po pregrevanju.. Odpri stranico ohišja in boš lahko igral 15 minut, preden bo zmrznilo. :))

edit: Nastavi gpu na ~500Mhz in testiraj

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

mislis core clock

TOP ::

DarwiN je izjavil:

Žiga, gtx470 so znane po pregrevanju.. Odpri stranico ohišja in boš lahko igral 15 minut, preden bo zmrznilo. :))

edit: Nastavi gpu na ~500Mhz in testiraj

Niso znane po pregrevanju,sem jo mel sam se pa malo bolj greje,kot kakšna GTX 560

jst jo komi pri beachmarku zadržim pod 80 pri 2xMSAA

RESOLUCIJA 1280:1024

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ziga1990 ()

TOP, kolega moral menjat zadevo zaradi pregrevanja, nakar so mu dali takšno z boljšim hlajenjem... Vsekakor so vsaj sumljive..

Žiga, core clock ja, downclockaj na ~500 in testiraj, saj te nič ne stane..

mam na 525mhz

zgornji beachmark je z downclockano
««
29 / 149
»»