» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
26 / 149
»»

Freaxx ::

nož se da prestavt, samo na miško pa ne mislm...men caps lock sede za melle :) drgač je pa ful počasen al kaj, traja sto let da ga dejansko štihneš...na bojišču poln adrenalina enga noža ne morš vun potegnt hitro xD

jizzer ::

Pa pizdarija zakaj mi crasha nonstop? oziroma ne ravno ko mam najbolši score...Sem se že naveličo počasi -.-

DarwiN ::

Ja, pa z bombo tut ne moreš nikogar ubit... Folk jih sploh ne uporablja, ker nima smisla...
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

barocco ::

Boone je izjavil:

Ne, za ozivet nekoga vzames defib, stopis do njega, nameris vanj in kliknes. Samo so dodali, da tisti, ki ga ozivljas, more to potrdit, ga ne ozivis avtomatsko tko kot v BC2 na primer.

Mene so oživljali Brez privoljenja kar nekajkrat,Tako kot v BBC2.mogoče,imam v nastavitvah tako naštiman na defoult.nimam pojma.
Sem ,pa dobil vtis po 2 dneh ,kot ,da bi beto optimizirali-Všečna mi je zadeva ,da se snajpersita opazi z "bleščico".tudi v METRO mapi sem nekoga opazil,ko je imel na orožju "lučko" in je prav lepo osvetil konce,kjer smo v prone-position stelal na "sovrage"(Seveda je s tem izdal pozicijo voda) ,kjer so nas nato dobr popokal. :)
Na oko imam prav tekoče igranje 30-35 FPS na Medium-defoult nastavitvah,kar me je kar presenetilo glede na "optimizirano" škatlo-dvojedrni proc.@2.5GHZ-4GB RAMA-GigabyteNvidia8800GT 512MB ,1440*900Resolucije 19"LCD monitor
Kot je nekdo reku,se mi zdi bolj destruktivno okolje ,že na metek ali dva in pa opazil sem ,da se vidi let krogle-Ne vem ali je to strel Snajperista ali strelca ,ki strelja od daleč. tudi zvok je super.
Glede na prvi dan bete,kjer sem bil bolj zmeden kot ne,se mi zdi igra kar dodelana,upam ,da bo tako ,tudi ko špil pride ven v celoti. :)
Origin ID: barocco1974

Zgodovina sprememb…

• spremenil: barocco ()

SLO_Robert ::

Jest sem vse skup znižal na low , ker z 35 fpsji ne narediš kaj dosti :))

SLO_Robert je izjavil:

Jest sem vse skup znižal na low , ker z 35 fpsji ne narediš kaj dosti :))

osebno ne gledam na FPS,ampak da igram tekoče oz.optimalno.
Sem končal dvakrat ma 1 mestu in med 3-5 mestom sigurno osemkrat...
Po tvojem torej imajo ostali še slabši komp oz. ne znajo igrat?? BBC2 ne igram na PC ampak na xbox-u.
Meni zadostuje glede na moje POTREBE trenuten FPS,kot,pa sem že dejal v enem izmed postov,pa še razmišljam ali konc leta zamenjat vso konfiguracijo-tega podariti nečaku ali kupiti igro za xbox.
Se bom še odloču,ker do takrat še mislim igraTi BBC2 na xbox-u in pa mogoče kupiti rabljen špil BBC2 za PC.

arjan_t ::

DarwiN je izjavil:

Ja, pa z bombo tut ne moreš nikogar ubit... Folk jih sploh ne uporablja, ker nima smisla...

granato? če ja, potem delaš nekaj narobe

aaaaaa, ka je smotano ko je vedno nek sovrag za tabo in te spali ravn k se ukempas :)

Aja, sm šele zdej pogruntu kak velik AA pobere grafe...Meu na low pa AA n a ful ahaha xD ravn obratn bi mogu met

Berserker ::

No ja, danes sem brez slabe vesti kempal, saj dejansko ne mores vec jurisat kot v bc2. Dejansko si lahko klaso vojaka predelas zase, tako si snames optiko z svd ter koljes na blizu. Flashlight je dejansko nekoristna ter škodljiva, saj z njo dosti hitreje sprocas svoj polozaj ter smer gledwnja

Tr0n ::

Pa se kako lahko jurisas kot sprint assault. :) Se posebaj, ce nasprotni team igra defenzivno.

Guzzy ::

Vcasih pa nemores cisto nic, ker te skoz flankajo. Iz leve, iz desne in iz odzadi, včasih so povsod :)

DrSergioDJ ::

DarwiN je izjavil:

z bombo se cisto lepo ubija, samo moras znat uporabljat, pa C4 je tudi top :)

Tr0n je izjavil:

Pa se kako lahko jurisas kot sprint assault. :) Se posebaj, ce nasprotni team igra defenzivno.

indeed, prav lepo se da jurisati in klati :)
...

Zgodovina sprememb…

Netrunner ::

Freaxx je izjavil:

tr33k, mam 6850 sapphire in če dam na medium BETA dela na 35-55 fpsjih. Igram pa bolj na low pa AA malo višje ker mam občutek da bolje deluje. 1920x1080 resolucija

jaz imam isto saphire 6850 pa se imam nastavitve na "auto" kar mi nastavi vse na "high". Resolucijo imam 1920x1200 / FPS je nekaj malega čez 30 .. pa se mi zdi da zadeva teče super ... nevem kaj bi mi doprineslo če bi ime 50fps ... nisem nek hard core gamer, zato verjetno se mi ne zdi to tako pomembno ...
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

g. Oden ::

DarwiN je izjavil:

Hvala bogu! Granate so tečne in ne doprinesejo ničesar. Sicer pa igram tako ali tako na "no granades" IO serverjih, če jih najdem.

g. Oden je izjavil:

Hvala bogu! Granate so tečne in ne doprinesejo ničesar.

nevem zakaj ne bi doprinesle nič... jaz sem naredil precej killov z granatami v BF BC2 .. sploh pa pri stopnjah kjer je dosti stavb ... granata skozi okno ..BUM vsi v sobi mrtvi .. kaj češ več .. res pa da jih nisem kaj dosti uporabljal v BF3 beta ..

meni se zdi da je vse ok če le znaš uporabit

the-uros na auto ti Anti alaslajsing vrže na medium oz high, in to največ fpsje zjebe. Daj si to off pa kšn mesh quelity oz texture high pa bo bolše in še veš fpsjev.

Jest sem jih pa že kar nekaj potolkel z bombo al pa s c4 . Vse kar je pod 60 fps je zame šit , zato bom počakal na lga 2011 in hd 7000 al pa gtx 600

Bananovec ::

dr.Akula je izjavil:

Vprašanje; obstaja v bf3 tipka s katero vojak zakliče, da mu manjka streliva, da rabi med pack...? V bc2 se mi zdi, da je bilo.

Nameriš na dohtarja in stisneš Q.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

BALAST ::

Že celo uro se hočem povezat na bilokateri strežnik in če matchmaking ne deluje ali pa je kaj drugega!

Dua'L ::

kak imate nicke v bf3 battlelogu jaz imam plonikla dodejte me pa odigramo kakšno rundo :D
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

arjan_t ::

Berserker je izjavil:

Flashlight je dejansko nekoristna ter škodljiva, saj z njo dosti hitreje sprocas svoj polozaj ter smer gledwnja

zato pa vklopiš samo ko veš da bo koristno

tale mapa bo pa vrejetno top poleg caspian border :)

GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

SLO_Robert je izjavil:

Vse kar je pod 60 fps je zame šit

Lahko to utemeljiš ?

Good Guy ::

BALAST je izjavil:

Že celo uro se hočem povezat na bilokateri strežnik in če matchmaking ne deluje ali pa je kaj drugega!

nič en dela tudi meni ne...

za vsak server mi butne vn da je full, na quickmatchu pa
A generic game error was reported, please try again. ( code: 1 )
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

edi123 ::

Dua'L je izjavil:

tale mapa bo pa vrejetno top poleg caspian border :)

ideja kaka klko bi naj stal dodatek ? pa kdaj bi naj to vun prišlo ? al pride z izidom igre kar?

dr.Akula ::

@the-uros
Mu niti ni treba, ker je 50-60 fps potrebno za normalno igranje. Če pa ti misliš, da si s 30 fps konkurenčen, pa ne vem kaj ti rečt.
ni podatka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dr.Akula ()

dr.Akula je izjavil:

@the-uros
Mu niti ni treba, ker je 50-60 fps potrebno za normalno igranje. Če pa ti misliš, da si s 30 fps konkurenčen, pa ne vem kaj ti rečt.

kaj ne znate drugega povedat kot to da pod toliko FPS ni ok.. povejte ZAKAJ NI OK ..

kot sem že omenil .. nisem hard core gamer tako da nimam izkušenj na tem področju .. zato tudi sprašujem . saj meni kot laiku se mi zdi prav super igranje na 30 FPS ... nisem imel težav zasedanja dobrih rezultatov. Komu ne bom konkurenčen ??

Imaš 60 Hz ekran, vse kar je nad 60 FPS je brezveze. Imaš 120 Hz ekran, vse kar je nad 120 FPS je brezveze. Če ekran ni zmožen posodabljati sliko s tako hitrostjo, kot jo dobiva, so tisti dodatni frejmi samo za rit brisat ali pa imeti v vreči zraven krompirja.
Regards, Apple

končno en pameten komentar glede FPS ... se pravi na mojem 24" monitorju z 60hz bi bilo idealno imet tja do max fps .. zna kdo povedat kje in kakšna je razlika med 30 in 60fps?

Bananovec je izjavil:

Imaš 60 Hz ekran, vse kar je nad 60 FPS je brezveze. Imaš 120 Hz ekran, vse kar je nad 120 FPS je brezveze. Če ekran ni zmožen posodabljati sliko s tako hitrostjo, kot jo dobiva, so tisti dodatni frejmi samo za rit brisat ali pa imeti v vreči zraven krompirja.

frekvenca osveževanja nima nobene veze s fps v igro.. omg

mr1two ::

Refresh rate je čisto irelevanten. Več FPS je bolje in konec- več kot je FPSjev, bolj gladko deluje igra, bolj smooth občutek je. Razlika med 30 in 60 je velika, med 60 in 120 pa tudi ni ravno zanemarljiva. 30- občutek, kot da nekaj ni vredu z premikanjem, vsak nagel zasuk se zdi "počasen, lesen"- recimo da je primeren za single player; 60- vsaj tolko je treba met za online igranje, če želiš biti kolikor toliko konkurenčen. Z manj se ti slaba piše, z več pa je samo še bolje.
In prosim, ne govorit, da itak ne vidiš razlike med 30/40/50/60...ker jo mogoče res "ne vidiš", se jo pa prekleto občuti.
Ne rabim imet FPS counterja, da rečem da so fpsji okrog 30-40, ker se to čuti. Se pa razlike(v mojem primeru) zmanjšajo, če maš preko 100 slik na sekundo- tam jaz razlike več ne opazim tako zelo kot pri nižjih številkah.
LP

ne morete zdej v beti primerjat, ker bo v končni verziji velik več fps računam +20 je pa beta katastrofalno slabo optimizirana.Ker jaz na high nastavitvah, kar je medium dobim komaj 40-50 v zaprtih prostorih pa 60 upam da bo v končni verziji obratno.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dua'L ()

Joj , če ne vidiš razlike med 30fps pa 60 fps si slep

PARTyZAN ::

E, Slađane, jako argumentiran odgovor je to.

to lahka testiraš, na 60 fpsjih nameri v tarčo pa vstreli kolko hitro moreš (več tarč). Nato pa to poskusi ponoviti na 30 fpsjih v enakem času, in se štopaj. Let the results speak for themselves :)

ShinseiYama ::

Kot prvo bom rekel tole:

Za kompetativno tekmovanje je pomembno "več FPS bolje" zadovoljivo je že konstantnih 50-60 s tem da je še bolje če imate veliko več s tem naredite nekaj prostora za trenutke ko je igra oz. trenutek v igri grafično inteziven in FPS pade, s tem da če imate nekaj FPS rezerve skoraj zagotovo potem ne bo padlo pod tisto sprejemljivo mejo 50-60.

Kakšno osveževanje ima monitor je tudi faktor v temu saj če monitor podpira max 60hz in imaš ti več kot 60 fps se tega ne opazi in nima vpliv na tvojo igro, opazi se samo takrat ko v intezivnem trenutku FPS pade pod teh 60. S tem da če imate zelo moćno grafično ki vam daje FPS več kot 20+fps od osveževalne frekvence monitorja, lahko v igri uporanite V-SYNC saj s tem igro zaklene na zelo tekoče delovanje ker z V-SYNCom odpravite tako imenovano trganje slike. V-sync priporočam samo tistim ki rez dosegate veliko veliko več FPSa od osveževalne frekvence monitorja.

Drugače pa je res da je vedno bolje imeti več FPSa kot osveževalna frekvenca ,že s tem razlogom da pridobite zalogo FPSa za takrat ko je resnično intezivno v igri.

Thomas Edison je v svoji studiji ugotovil da vse kar je pod 46FPS ,ni primerno za oči "se preveč naprezajo".

In s tem smo ovrgli mit, ki pravi da je več FPSjev bolje. Tisti, ki še vedno menite nasprotno, si poglejte TOLARJE. Saj jih lahko imaš na milijone, ampak so ob današnji neuporabi njih nekoristni.
Minimalno število Fpsjev pa naj bi bilo v najvolj intezivni akciji najmanj toliko, kot je frekvenca osveževanja. Če dosegaš ta pogoj, enostavno vklopiš v-sync in te FPSji več NE ZANIMAJO.
Kdor (spet) meni drugače, si meri le svoj e-penis ali pa igra na zelo hroščatem pogonu (spomin na Call of Duty? ter Quake?).
Tisti, ki kao vidijo razliko med 100, 150 in 200 FPSji pa IMO bolj čutijo placebo efekt.
Regards, Apple

Zgodovina sprememb…

GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

haha lol

lol leteči tanki :D

Rippy ::

Oh pa "porka fiks" in ti FPS. Pri streljačinah (multiplayer) je precej pomembno imeti FPS višji od 60FPS ampak ne drastično višji. Teorija zakaj vidimo razliko med 100 FPS in recimo...333FPS dejansko drži nekaj vode ampak le pri igrami z Quake 3 (mogoče tudi 2) pogonom. Te igre so vezane na framerate in si imel prednost pred igralci z nižjim (recimo dlje si lahko skočil).

Danes so tudi precej pomembne prednosti višjega framerat-a in ni direktno povezano z tem če človeško oko vidi 30 ali 60. Če vzameš 30 FPS in to pretvoriš v milisekunde dobiš 33.3ms (in zdej je verjetno vse jasno). Če igramo na strežniku z 60ms round trip (2 frejma zamika) pomeni, da potrebujemo 1/2 več časa preden sploh pričnemo z zaznavanjem sprememb. Temu dodamo, da ima večina ljudi v gonilnikih vklopljeno "pre render frames" in je razlika lahko še višja. Torej 60FPS je definitivno bolje za naš odzivni čas.

Druga zadeva je, da pri 30FPS veliko prej pride do "microshuttering-a". Recimo frame 1 potrebuje 29ms za rendirat ampak frame 2 35ms in ali preskoči dodaten hz pri monitorju ali pa sliko strga.

In ni samo naš odzivni čas, ki trpi pri 30FPS ampak tudi naša natančnost, ker so gibi miške bolj gladki lahko prej premaknemo miško na tarčo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Rippy ()

PARTyZAN je izjavil:

E, Slađane, jako argumentiran odgovor je to.

+1

Tr0n ::

Noob i would say ^^

Te kr nasmeji ^^ pa skoz ga moti sensitivity :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Guzzy ()

T-h-o-r ::

Tr0n je izjavil:

trololololo

ne bom bral komentarjev, samo imo so bili bf3 fans trold
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

ahahaha xD

T-h-o-r je izjavil:

Tr0n je izjavil:

trololololo

ne bom bral komentarjev, samo imo so bili bf3 fans trold

Lolololol, tip je verjetno 120. prestiž v CoDu, pravi da je top of top player, da owna vse povprek, potem pride v igro, ki je po njegoven mnenju samo 1%drugačna od njegova CoDa, ki ima po njegovem mnenju spet isto grafiko tako kot 4 leta stari CoD (lololol?) in potem ne more ubiti enega človečka? Tip je nesposoben, pa krivi kontrole ki si jih je tko just BTW sam nastavil.
Regards, Apple

T-h-o-r ::

+

Je fucking konzolaŠ
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zgodovina sprememb…

««
26 / 149
»»