Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

Dua'L ::
jaz mislim, da ne bo prej možno saj ste videli kak pošilajo keye še zdj niso vsi dobli.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3

arjan_t ::

Freaxx ::
AAAA, jez sm si že uro naštimu zjutrej 10 min prej da dam download pa take no...xD Ne bo nič pol...popoune bomo kšno urco igral pol lahk.

LotDev ::
NZ 1:00 am 30th
Aus 10:00 pm 29th
Sweden 2:00pm 29th
GMT 12:00 noon 29th
US Eastern Standard Time 8:00 am 29th
CST 7:00 am 29th
PST 5:00 am 29th
Aus 10:00 pm 29th
Sweden 2:00pm 29th
GMT 12:00 noon 29th
US Eastern Standard Time 8:00 am 29th
CST 7:00 am 29th
PST 5:00 am 29th

General Jošk ::

chucki ::
Upanje umre zadnje ane? Jaz bi mogel dobiti key pa ga nisem, tako da dvomim, da bo to jutri zalaufalo...
Res ni zahtevna, ane?
Res ni zahtevna, ane?
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chucki ()

General Jošk ::
Upanje umre zadnje ane? Jaz bi mogel dobiti key pa ga nisem, tako da dvomim, da bo to jutri zalaufalo...
Res ni zahtevna, ane?
Em, mislm da so/bodo zadeve mal še optimiziral, pa nvidia ma baje neke driverje k NAJ BI poboljšal performance do 38% če sm prav prebral.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: General Jošk ()

Poglej si katere driverje so uporabili pa boš videl, da so novejši.

arjan_t ::

Nisem imel časa čakati več ur v vrsti... Pogleg tega je pa to njihov problem in ne moj. Lepo bom prekinil pre order in kupil kjer je ceneje. Pa keyev je tudi zmanjkalo..
Zgodovina sprememb…

Jerry000 ::
kaj lahko nekdo prosim napiše kdaj bo za vse možno igrati beto? Rad bi videl kako to na mojmu kompu dela. Ampak nimam časa in energije vse to prebrat

DOOM_er ::
a za ključe se je potrebno kje registrirat, kje dobit key, al bo tako da se registriraš in probaš?
Robots will steal your job. But that's OK

Kakšne pi*** so ljudje, ki se zahvaljujejo, da so dobili ključ, ki bi ga mogli 1 dan nazaj, poleg tega so pa čakali v vrsti po več 10 ur pa še to neuspešno.

McGregorSL ::
spawnaš se lahko na vseh,mislim da naj bi imel squad leader na voljo support stvari (ne vem če je v beti), commander-ja ni
Na uradni strani nisem nič našel kako je s squadi,squad leaderji, ali imaš lahko več kot 4 memberje v squadu. Nite ne kako je s "spawnom".
Kako lahko naredijo igro im mislijo skoraj na vse ... in potem odstranijo en velik + ki je bil pri BF2 in BF2142... namesto da bi naredil dober squad in platoon sistem, ingame clan support, ingame custom insignias na vozilih in uniformi, za taktične odločitve je bil comander super (samo omejit bi ga bilo treba bolj na komandiranje). Eni pravjo da so komanderja odstranil zaradi konzol... sami pa nimajo dobrega izgovora zakaj so ga odstranil...
Sicer squadi mislim da tudi v beti niso končani... tako da upam, da poštimajo kakor treba.
Niti najmanj si ne želim male squade, ki se tekajo naokoli brez neke skupne ideje, za povrh pa se vsi spawnajo pri vsepovprek ...
Še niso dojel, da je BC2 najslabši BF v seriji?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: McGregorSL ()

Bolf3nk ::
Ker ti tako misliš? Če je tebi najslabši, še ne pomeni da vsem.

Verjetno o tem lahko sodijo samo tisti, ki so igrali (dejansko igrali, ne samo probali) vse dele Battlefielda...
in ja povedal sem samo moje mnenje ne mnenje vseh (sem mislil, da je to jasno) :)
Zgodovina sprememb…

DrSergioDJ ::
a lahko kdo za nas BF noobe razloži kaj je fora teh squadow pa to, kar se omenja v zadnjih par postih?
...

DrSergioDJ je izjavil:
a lahko kdo za nas BF noobe razloži kaj je fora teh squadow pa to, kar se omenja v zadnjih par postih?
kaj je squad?
Squad @ Wikipedia
Moja ideja je samo, da bi bilo približno tako kot tukaj kaže. Vse skupaj bi bil platoon, katerega bi upravljal komander. Potem bi bil platoon razdeljen na 3 squade/stran s squad leaderji, ki bi odgovarjali komanderju. In potem šele bi imel fireteme (4 folka max) kjer bi odgovarjal squad leaderju. Tko da znotraj squada bi imel najmanj 2 fire teama. (odvisno koliko bi bilo igralcev na serverju.
Zgodovina sprememb…

BigWhale ::
McGregorSL je izjavil:
Moja ideja je samo, da bi bilo približno tako kot tukaj kaže. Vse skupaj bi bil platoon, katerega bi upravljal komander. Potem bi bil platoon razdeljen na 3 squade/stran s squad leaderji, ki bi odgovarjali komanderju. In potem šele bi imel fireteme (4 folka max) kjer bi odgovarjal squad leaderju. Tko da znotraj squada bi imel najmanj 2 fire teama. (odvisno koliko bi bilo igralcev na serverju.
Drobljenje na manjse enote kot je squad zacenja ubijati igralnost. Ne profitiras pa nic bistvenega. Jaz bi rad videl Commanderja, ker lahko precej pomaga pri igri, ce imas vsaj kolikor toliko ubogljive squad memberje :)

Pesimist ::
V glavnem napisite kdaj bo downloadable.
Jaz sem spilal Bad Company 2 kr dolgo in mi je ok, vendar komaj na HC modu, mi je spil sprejemljiv, normal pa totalno sux. Grda arkada. Nehal pa izključno zaradi pohoda cheaterjev. To bo sicer tukaj tudi puno zato se nisem sure da bom kupo.
Jaz sem spilal Bad Company 2 kr dolgo in mi je ok, vendar komaj na HC modu, mi je spil sprejemljiv, normal pa totalno sux. Grda arkada. Nehal pa izključno zaradi pohoda cheaterjev. To bo sicer tukaj tudi puno zato se nisem sure da bom kupo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()

Good Guy ::
Dej zbud se, nismo v RL

fireX88 ::
McGregorSL je izjavil:
Verjetno o tem lahko sodijo samo tisti, ki so igrali (dejansko igrali, ne samo probali) vse dele Battlefielda...
in ja povedal sem samo moje mnenje ne mnenje vseh (sem mislil, da je to jasno) :)
dobro povedano, in ja, BFBC2 je tudi za moje pojme najslabši v seriji.. in še enkrat, kdo trdi drugače, ni igral veliko prejšnjih delov!!! Če se pa gleda samo na grafiko, je pa BC2 zopet razred zase...
http://kotaku.com/5844860/battlefield-3...
preberte si tole :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fireX88 ()

PARTyZAN ::
Jaz sem igral vse (razen BC1), pa mi je BC2 najboljši. Your point? Ja, ljudje imamo dejansko različen okus.
Pri članku na Kotakuju je dovolj, če si prebereš zadnja dva stavka.
Pri članku na Kotakuju je dovolj, če si prebereš zadnja dva stavka.

Good Guy: Nevem kaj tebi ni jasno.
Drugače pa nevermind. Špil je praktično zuni... zgleda boljši kot Bad Company 2... kar pa tudi nekaj šteje. :)
Saj ne, da imamo kakšno boljšo alternativo za čez zimo :P (no ja heroes 6, pa mogoče Old republic :) )
Drugače pa nevermind. Špil je praktično zuni... zgleda boljši kot Bad Company 2... kar pa tudi nekaj šteje. :)
Saj ne, da imamo kakšno boljšo alternativo za čez zimo :P (no ja heroes 6, pa mogoče Old republic :) )

Pesimist ::
Gledam od kot dobivam demo dol in dobivam vse download iz siola 193.189.170.206
Kaj majo EA mirrore al kaj?
Kaj majo EA mirrore al kaj?

Origin.... store..... free games

Nekaj že pišejo, da je server overloaded..
Men dlja z 2,2 MB/sec
Men dlja z 2,2 MB/sec
Zgodovina sprememb…