Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

Dua'L ::
Kdaj mislite da bo beta september je tu informacij o beti pa od nikoder

GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3

Jerry000 ::

Dami ::
Pri amazonu maš fixno poštnino pol pa še dodatno za vsak item posebej zraven tak da se nabere.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

deadbeef ::

Guzzy ::

kaj pa z Geforce 8800GT? Pomoje na high nebo šlo a? Ker tole se mi zdi mal prehuda grafika:). Bi šlo sploh na high (če je high največ) al bol na medium? Pa nimam DX11 podpore:/

dr.Akula ::
Mogoče low do medimu nekje. V videu, ki je na prejšnji strani je predstavnik dice-a povedal, da bodo tisti z dual gtx 580 v varnih vodah, torej potem veš kje približno si ti. :D
ni podatka

uh damn...pol sploh nvem če se mi jo splača kupiti, na low pa res ne mislim take igre igrat:D. BC mi poganja na high...sam tole vidm da je pa čisto drugo:D

miteq ::
Pomoje igra ne bo potrebovala taaaakšnega računalnika. Pred vsakim pomembnejšim izidom ljudje govorijo, kako si morajo kupiti nov računalnik. Na koncu se izkaže, da so takšne potrebe, kljub visokemu grafičnemu hypu, bile pretirane.

No, v bistvu res ne vemo še min in max zahtev, tako da ne moremo nič reči z gotovostjo. Itak bo pa beta (če boš prišel noter, ker pomojem da bo closed) in boš lahko takrat preizkusil oz. bomo takrat več vedeli kako zadeva lavfa, ker bo zadevo sprobala masa ljudi z različnimi specifikacijami.
ni podatka

globoko grlo ::
Kako vam bo laufal BF3 pa res ni težko ugotovit :)
Če vam bc2 laufa tako tako oz. glih za glih na vaši omiljeni resoluciji, potem bo BF3 ena velka žalost :)
Če imate pri bc2 še full rezerve, potem bo pa tut BF3 še nekak delal na medium.
vse ostalo je pa bz
Če vam bc2 laufa tako tako oz. glih za glih na vaši omiljeni resoluciji, potem bo BF3 ena velka žalost :)
Če imate pri bc2 še full rezerve, potem bo pa tut BF3 še nekak delal na medium.
vse ostalo je pa bz

glistovje ::
jaz pa mislim če ti je bc2 delal bo in tale. sj niso nardili nou engine ampak so ga nadgradili malo in to je to.

Buddah ::
Tist z dual gtx580 je bil pomojm bolj sarkazem! Se mi zdi, da jim vsi skačejo po glavi zarad teh system req. pa se jim ne da več s takih zadevam ukvarjat, pol pa podajo tak odgovor, da ostali utihnejo mal :)

TRIROG ::
Sem gledal tale gameplay in dobil občutek, da je kar se sniperc tiče realnost totalno na dnu: Ne vem a model ni glih najbolj nadarjen in je falil ali je treba 5x zadet človeka s sniperco da pade... Kako zakaj ?!
(
(

Spock83 ::
Tist z dual gtx580 je bil pomojm bolj sarkazem! Se mi zdi, da jim vsi skačejo po glavi zarad teh system req. pa se jim ne da več s takih zadevam ukvarjat, pol pa podajo tak odgovor, da ostali utihnejo mal :)
Tudi verjetno. No meni BC2 ni povsem tekoče laufal na high nastavitvah (1920x1200). Igra bi lahko bila bolj optimizirana.
Sem gledal tale gameplay in dobil občutek, da je kar se sniperc tiče realnost totalno na dnu: Ne vem a model ni glih najbolj nadarjen in je falil ali je treba 5x zadet človeka s sniperco da pade... Kako zakaj ?!
(
Meni ne zgleda kot sniper.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spock83 ()

recimo vietnam mi dela silky smooth, BC2 pač ne
se pravi, da se da optimizirat zadevo, sam se jim ne da, ane
se pravi, da se da optimizirat zadevo, sam se jim ne da, ane

arjan_t ::
No, v bistvu res ne vemo še min in max zahtev, tako da ne moremo nič reči z gotovostjo. Itak bo pa beta (če boš prišel noter, ker pomojem da bo closed) in boš lahko takrat preizkusil oz. bomo takrat več vedeli kako zadeva lavfa, ker bo zadevo sprobala masa ljudi z različnimi specifikacijami.
septembra je OPEN beta
(
verjetno je podobno kot v BC2
ne moreš met one shot kill avtomatskega sniperja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: arjan_t ()

v bistvu bi te snajpa morala fentat sprve če :
- te šicne v peso
- te šicne v torso
- ti odstreli družinske dragullje :)
z druge te pa fenta če :
- te šicne v uh
- te šicne v roko
- te šicne v nogo
Mogoče bi lahko ob zadetku v roko zgubil primary weapon in bi lahko samo še s sekundary streljal, pa če te v nogo šicne nebi mogel laufat ipd
- te šicne v peso
- te šicne v torso
z druge te pa fenta če :
- te šicne v uh
- te šicne v roko
- te šicne v nogo
Mogoče bi lahko ob zadetku v roko zgubil primary weapon in bi lahko samo še s sekundary streljal, pa če te v nogo šicne nebi mogel laufat ipd

Truga ::
globoko grlo je izjavil:
v bistvu bi te snajpa morala fentat sprve če :
- te šicne v peso
- te šicne v torso
z druge te pa fenta če :
- te šicne v uh
- te šicne v roko
- te šicne v nogo
Zelo realisticno. Slabo za gameplay v arkadnih igrah. Ze tako so nekatere puske prevec natancne v teh igrah, in ker je nakljucna nenatancnost se slabsa za gameplay (nic ni bolj tecnega kot to, da nekoga ki stoji pri miru nameris, pa ga potem sploh ne zadanes), se kompenzira z nizjo skodo.

TRIROG ::
globoko grlo je izjavil:
Tako je bilo včasih v Action Quake2(kdor se spomni tega)-če si padel s prevelike višine ali bil zadet v nogo nisi mogel tečt niti dovolj visoko skočit ...

General Jošk ::
Iščem nekoga, ki bi lahko kje dobil poceni BF3, po možnosti škatlasto verzijo. Če se najde kakšen dobri mož naj mi prosim sporoči na ZS.

globoko grlo je izjavil:
A ima kdo izkušnje s temi alfami, betami in finalnimi verzijami?
A je možno, da bojo dodal destrukcijo vseh bajt/avtov/ipd kasneje?
Uničevanje vseh zgradb nebo mogoče... Zunanje zgradbe so narejene za meje map, zato se nebojo podirale, kar je še najlažje nardit.

chucki ::
Jaz sem pripravljen.. Nadgradil procesor,disk,grafična
- q9450@3.7ghz ali 4ghz, bom videl, če je potrebe po več
- SSD Crucial m4 64gb
- MSI GeForce GTX 560 Ti 1GB Twin Frozr II OC
- q9450@3.7ghz ali 4ghz, bom videl, če je potrebe po več
- SSD Crucial m4 64gb
- MSI GeForce GTX 560 Ti 1GB Twin Frozr II OC

st0jko ::
U're good to go...
Jaz pa se ogrevam za še eno 560ti, čeprav skoraj zagotovo ena povsem zadostuje.
hmmm
Jaz pa se ogrevam za še eno 560ti, čeprav skoraj zagotovo ena povsem zadostuje.
hmmm
keks?

Me zanima, ali kdo pozna tole spletno stran. http://www.thehut.com/games/platforms/p...

BALAST ::
To je franšiza, lastnik ima par takih spletnih strani po EU, med njimi je Zavvi še najbolj znana (ISTE CENE).

Dua'L ::
Kdaj bo ta beta še nič informacij pa tud sistemske zahteve ne dajo ven...
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3

Seveda bo dovolj, vsaj na medium mi BF3 alpha čisto lepo teče.
Sploh je pa zanimivo število FPS ki ga obljubljajo na konzoli, ki bo 60fps na 1080p resoluciji, medtem ko naj bi CoD MW3 bila 60fps na 720p...
BF3 1:0 MW3
Sploh je pa zanimivo število FPS ki ga obljubljajo na konzoli, ki bo 60fps na 1080p resoluciji, medtem ko naj bi CoD MW3 bila 60fps na 720p...

Balast, kje si pa to bral? Tole je malo "out of the blue", ker do sedaj sem vedno poslušal, da bo bf3 na konzolah omejen na 30fps, še bolj nenavadna mi je pa taka resolucija, ker skoraj nobena igra ni 1080p.
Pa btw, cod (ne vem, če vsi, siurno pa mw in mw2) na konzolah je v resoluciji 600p in je upscalan v 720p
Pa btw, cod (ne vem, če vsi, siurno pa mw in mw2) na konzolah je v resoluciji 600p in je upscalan v 720p

ni podatka

OmegaBlue ::
Seveda bo dovolj, vsaj na medium mi BF3 alpha čisto lepo teče.
Čisto iz firbca, kako si prišel do alfe?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Še kdo brska za cenami prednaročila BF3 LE? Dobite vse to, edino Beta dostopa ne, kar je ekskluzivno samo za prednarolčila na Origin.
Tukaj sem našel 28,6€ z bonus kodo brandon9182allgood
ali z osnovno verzijo 24,5€ (zraven ni DLC in odklenjenega orožja, kot je v limited edtition)
Od trgovine dobiš skeniran ključ iz fizične škatle igre, ter ga vneseš v Origin. Zaradi tega ni treba plačat nobene poštnine.
Tukaj sem našel 28,6€ z bonus kodo brandon9182allgood
ali z osnovno verzijo 24,5€ (zraven ni DLC in odklenjenega orožja, kot je v limited edtition)
Od trgovine dobiš skeniran ključ iz fizične škatle igre, ter ga vneseš v Origin. Zaradi tega ni treba plačat nobene poštnine.