Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

Freaxx ::
hja pol z hd 6850 ne bo nic al kaj? Sam tam na medium bi skoro moglo delat no, prakticno now komp.

heh, ce na dx11 ne bo delalo kot bi moglo bomo pa pa downgradaly, gre se mi malo bolj zarad gameplaya. Samo neke low-med nastavitve bi mogle cist vredi gonit 6850 radeonka. :)

BALAST ::
Računalnik ni "navadna konzola" zato pa imaš možnost nastavljat detajle... Seveda če hočeš igrat z vsemi bombončki te skorajda prisilijo da kupiš grafično za 300€+, ampak to ni predpogoj za igranje.

tt2 ::
Ma ne vem zakaj eni tako paničarite. Mam 3 leta star komp, pa mi še vedno vse deluje super na medium (crysis 2 je zadnja ki sem ji preigral). Pa že ko sem kupil ta komp so bile določene igre, ki so mi delovale na medium, tako da imam občutek, da razvoj grafike glede na zahtevnost strojne opreme sploh ni tako napredoval in zdaj folk misli da bo battlefield 3 potreboval ne vem kake strojne zahteve. Sam niti malo ne verjamem v to. Razen, če boš res hotel vse vse na ultra high igrati. :D:D

chucki ::
64 igralcev pobere veliko moči, boste videli :)
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

def0r ::
Ma ne vem zakaj eni tako paničarite. Mam 3 leta star komp, pa mi še vedno vse deluje super na medium (crysis 2 je zadnja ki sem ji preigral). Pa že ko sem kupil ta komp so bile določene igre, ki so mi delovale na medium, tako da imam občutek, da razvoj grafike glede na zahtevnost strojne opreme sploh ni tako napredoval in zdaj folk misli da bo battlefield 3 potreboval ne vem kake strojne zahteve. Sam niti malo ne verjamem v to. Razen, če boš res hotel vse vse na ultra high igrati. :D:D
Crysis 2 mi ne deluje ravno zahteven. Poskusi raje Witcher 2.

PARTyZAN ::
Imam pred-naročeno igro in HD5850. Sem prepričan, da mi ne bo treba zamenjat kakršnekoli komponente, da bom lahko igral. Pač ne bom gledal bonbončkov, ampak delalo pa bo.

Optimist..

cdkeyhouse ma edini obicajno verzijo battlefielda 3 za preorder al kaj? Ker se mi kle ne gre za limited edition, a povsod majo samo to.

DarwiN ::
Freaxx: Battlefield 3 CD KEY prices
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

BALAST ::
Te strani pa še nisem srečal. Good to know!
Misli kdo naročit Battlefield 3 SPECACT Kit + Dog Tag Pack? Prodajajo za 6€
Jaz sem še skeptičen kaj bodo pri EA obdržali sveto za Special limited edition, ker se zna zgodit, tako kot pri Activision da ob posebnih sejmih in predstavitvah kar šenkujejo te DLC kode.
Misli kdo naročit Battlefield 3 SPECACT Kit + Dog Tag Pack? Prodajajo za 6€
Jaz sem še skeptičen kaj bodo pri EA obdržali sveto za Special limited edition, ker se zna zgodit, tako kot pri Activision da ob posebnih sejmih in predstavitvah kar šenkujejo te DLC kode.

DarwiN ::
Ni ga čez paypal, ker lahko vložiš postopek za vrnitev denarja, v primeru... Tako da jaz bi bolj sumil tiste strani, ki nimajo paypala......
Ima pa tale cdkeyprices kao samo preverjene in legit strani pod budnim očesom, tako da....
Ima pa tale cdkeyprices kao samo preverjene in legit strani pod budnim očesom, tako da....
You don't see faith healers working in hospitals

miteq ::
PS3 userji bodo vse BF3 DLCje dobivali en teden prej. Toliko o osredotočenosti na PC.
http://www.shacknews.com/article/70289/...
http://www.shacknews.com/article/70289/...

Rippy ::
Ta zadnja serija benchmarka...a se meni samo zdi ali bo to prva igra, učinkovito uporabi več kot 4 jedra (AMD X6 rezultat). Po drugi strani pa je ta benchmark precej čuden glede na to, da zadnja dva Intel procesorja nikakor nista več, kot 3x manj zmogljiva od Q9550.
Edit: Vse skupaj je čudno, i7 ima HT (torej 8 niti) in drugi vodilni i5 samo 4 (čeprav rahlo višji turbo). Glede na razliko med 6 in 4 core AMD bi vseeno moral rezultat biti višji.
Edit: Vse skupaj je čudno, i7 ima HT (torej 8 niti) in drugi vodilni i5 samo 4 (čeprav rahlo višji turbo). Glede na razliko med 6 in 4 core AMD bi vseeno moral rezultat biti višji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rippy ()

PARTyZAN ::
HD5850 ima v tej alfi 35-50FPS na HQ. Toliko o mojem optimizmu, chucki.
Sicer pa je open beta praktično že pred vrati in bomo lahko sami stestirali zadevo na svojih mlinčkih.
Sicer pa je open beta praktično že pred vrati in bomo lahko sami stestirali zadevo na svojih mlinčkih.

Tole so rezultati mojega sistema, ki je v podpisu v BC2. Je pa vse na max s tem, da ima 560ti AA 32x.
Več kot medium detail ne morem pričakovati v BF3..
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
1104, 16162, 58, 117, 68.308
Več kot medium detail ne morem pričakovati v BF3..
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
1104, 16162, 58, 117, 68.308

BigWhale ::

T-h-o-r ::
bo treba skeširat enih pecto eurov spet po 3h letih za posodobitev (oz. kar skoraj vse na novo :D )

Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?

detroit ::
ha jst gledam 460gt na lestvici in vzdihujem in nub kot sm pogledam mal v škatlo ki je odprta in vidim da v bistvu je 560gtx ti oc tko da tole bo še delal hihi hoho
Skero

Dami ::
Sicer sn upal da bo moja 260gtx še laufala zadevo, ko sem pa videl score za procesorje (mam e8400) me je pa skor kap. Sam bo treba nekak potrpet še do ivya, prej ne bom menjal.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Dua'L ::
Nvidia preparing special drivers for Battlefield 3 beta http://bf3blog.com/2011/09/nvidia-prepa...
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3

Spock83 ::
Super potem za mene ni skrbi, da ne bi laufal na high pri 1920x1200. Proc Intel i5 950 in GTX580.

Guzzy ::
3dsvet.com slo stran : Pozdravljeni,
Obveščamo Vas, da ima igra Battlefield 3 LE sedaj novo nižjo ceno. In sicer za PC je po novem 42,90€ (stara cena je bila 45,90€), za PS3 in X360 je 52,90€ (stara cena je bila 55,90€).
P.S. Igro bomo pošiljali 27.10.2011, tako da bo na dan izida (28.10.2011) že pri Vas doma.
Kul.
Obveščamo Vas, da ima igra Battlefield 3 LE sedaj novo nižjo ceno. In sicer za PC je po novem 42,90€ (stara cena je bila 45,90€), za PS3 in X360 je 52,90€ (stara cena je bila 55,90€).
P.S. Igro bomo pošiljali 27.10.2011, tako da bo na dan izida (28.10.2011) že pri Vas doma.
Kul.

norgur8 ::
Kul.
To potezo vsekakor pozdravljam, vendar pa so malo prepozni. Zgleda, da je res potrebno pripraviti velik del kupcev v to, da kupujejo iz tujine za ~30% ceneje, preden se bodo naši spravili v red.
Ko bi se vsaj to preneslo tudi na hardware.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: norgur8 ()

Rippy ::
Zgleda da ni vzrok naročanje iz tujine ampak to, da je ta spletna trgivona imela malo višjo ceno, kot ostale pri nas. Igabiba in še nekatere imajo to igro za 41€.

Ziga Dolhar ::
Kmetek, zelo težko bo "vse v količini", če posamičnega kupca naročilo 1 izdelka iz tujine s poštnino vred pride ceneje.
https://dolhar.si/

Mam en problem, in sicer ea račun imam neaktiven. Ko poskušam resetirati geslo, ki ga nevem ali pa sploh ne deluje (slednje je bolj možno) pa dobim email z linkom, in ko kliknem mi napiše
Your account is not active! Take a deep breath and contct support. No in kako naj jih kontakiram če se ne morem vpisati v račun? (če dam "contact us" hoče da se vpišem, pa če se ne morem?!
Your account is not active! Take a deep breath and contct support. No in kako naj jih kontakiram če se ne morem vpisati v račun? (če dam "contact us" hoče da se vpišem, pa če se ne morem?!

Dua'L ::
Kul.
Gameshop ima vseeno ceneje 41eur tako da bom kar pri njih naročil.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3

onlinekeystore.com sm gledal, ker majo 30 eurov, pa se z paysafecard lahk placas! Ce bo slučajno komu to pomagalo, ker eni mamo pač manj znane kreditne :) Aja, pa še mnenje o strani bi prosu če kdo pozna. Počakam na beto če bo vredi delalo, pa koj prednaročim.
lp!
lp!

Bananovec ::
onlinekeystore.com sm gledal, ker majo 30 eurov, pa se z paysafecard lahk placas! Ce bo slučajno komu to pomagalo, ker eni mamo pač manj znane kreditne :) Aja, pa še mnenje o strani bi prosu če kdo pozna. Počakam na beto če bo vredi delalo, pa koj prednaročim.
lp!
Steam support pravi, da ni legitimna metoda nakupa. Bi kupil RO2 pa ne upam riskirati.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Regards, Apple

Kako nelegitimna? damnit?!
Edini ka majo a pol steam neki jebe...A pol ziher ne bo delalo ali kako?
Edini ka majo a pol steam neki jebe...A pol ziher ne bo delalo ali kako?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Freaxx ()

Še nekaj zanimivega branja:
EA has received a whopping 1.5 million pre-orders for upcoming first-person shooter Battlefield 3, an analyst has revealed.
That's up from the 1.25 million pre-orders EA reported two weeks ago, IndustryGamers noted.
A pre-order bonus map pack helped boost the figure, Sterne Agee analyst Arvind Bhatia said. "Note that BF3 will include a map pack if the game is pre-ordered. This $15 to $20 value should be a big incentivefor customers to pre-order BF3."
Bhatia expects Battlefield 3 to outsell all other games in the Battlefield series, including the superb Battlefield: Bad Company 2.
"Management remains optimistic that thetitle has potential to exceed sales of its predecessor (Battlefield BadCompany 2), which has sold through 9.5 million units life-to-date," he said.
The Battlefield Call of Duty showdown is expected to be one of the biggest in gaming history, with both EA and Activision primed to spend millions of dollars promoting both FPS games in the run up to Christmas.
"Criticalratings for BF3 should be at least 80," Bhatia continued. "The combined marketing dollars forBF3 and Call of Duty: MW 3 could reach $100 million this year. The twoweek head start for BF3 versus CoD will facilitate a big launch for BF3.Once CoD launches, there would be a natural slowdown in sales of BF3.Then, at holiday, momentum for BF3 should rebuild.
"BF3 is expected tohave a long tail as more digital content is introduced over time. At peak,BF3 had more than 100 developers. The mix of BF3 should be 60 per cent US and40 per cent international."
Regards, Apple
Regards, Apple

JAAAAAA, in kaj ma steam support kle zraven?! Steama na srečo tak ni vključenega v ta špil ali pač?
Pa g2play ma tut paysafe opcijo, pa pomoje kr prave kode al kaj?
Pa g2play ma tut paysafe opcijo, pa pomoje kr prave kode al kaj?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Freaxx ()

Sem našel zdaj to. Bo zgleda že legalno.
Edit: So pa to besede admina iz tiste strani. Če jim verjameš ali ne, je odvisno od tebe.
its perfectly legal to sell keys that are scanned, we have even been taken to court by a publisher and the business was found to be legal
thanks
0
Edit: So pa to besede admina iz tiste strani. Če jim verjameš ali ne, je odvisno od tebe.
Regards, Apple
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bananovec ()