» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
145 / 149
»»

ziga1990 ::

redkvica je maximum pre-rendered frames zmeraj na 0?
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

r3dkv1c4 ::

ziga1990 je izjavil:

redkvica je maximum pre-rendered frames zmeraj na 0?

OPTIMUM JE 1

"Open Nvidia Control Panel --> Manage 3D Settings --> Program Settings --> Battlefield 3
Set Maximum Pre-rendered Frames to 1. (effect: system prerenders only 1 frame instead of 3, results in less game stuttering)"

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

ok

deadzone ::

miraldi je izjavil:

matija14 je izjavil:

Če kdo nima Close Quarters DLC-ja, ga lahko dobi zastonj preko origina:

Use Origin Client, redeem product code "BF3E3". Requires to have BF3 base game.

Kam se to kodo vpiše? Rabm za kolega.

Mi poveš kolk FPS dobiš vse na ULTRA, AA 4x, AF 16x pa 1280x1024. Da mal primerjava, ker mam sam ravnotako 7870 2GB ter FX-8120.

Ampak SLO scena je čist mrtva v BF-ju. Sploh ne srečam Slovencev gor. Se spomnim CoD2 kako je bil popularen pri nas. Bi si mogli dat clan tag SLO :))
AMD Fx-8120 4.5GHz, XFX 7870 2GB, TGX 4Gb 1600MHz, GIGABYTE 990XA-UD3
Xbox 360 Slim 500GB JTAGd Origin:Matija2209 Xfire:matijaz

Zgodovina sprememb…

• spremenil: deadzone ()

matic492 ::

SLO- scena hehe, po pravici povedano dvomim da več kot 1000 slovencev igra aktivno battelfield 3, no ne vem jaz srečam kar veliko balkancev ,sicer kot sem že omenil zadnje čase bol igram z ex-yu, kjer so noter srbi,hrvat iin bosanci, ter jaz, edini slovenec (zaenkrat), drugače imam nekaj slovencev pod prijatelji, ki aktivno igrajo ESL, lahko bi naštel jih ene 5, imam pa tudi najmanj 10 prijateljev iz slovenije, ki so nehali igrati, no saj igra je že 2 leti zunaj eni so se naveličali, sem pa pozitivno presenečen nad številom srbov in hrvatov, teh pa ogromno srečam, se pa z njimi menim hehe, vsaj ko klejemo se razumemo ;)
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

miraldi ::

deadzone je izjavil:

miraldi je izjavil:

matija14 je izjavil:

Mi poveš kolk FPS dobiš vse na ULTRA, AA 4x, AF 16x pa 1280x1024. Da mal primerjava, ker mam sam ravnotako 7870 2GB ter FX-8120.

Ampak SLO scena je čist mrtva v BF-ju. Sploh ne srečam Slovencev gor. Se spomnim CoD2 kako je bil popularen pri nas. Bi si mogli dat clan tag SLO :))

Lahko. Samo zakaj na 1280x1024? JAz skoz vse na ultra in 1920x1080 igram na povprečno 60fps.
No ja povej katero mapo in z koliko igralci pa napiši rezultate.

Lahko me dodaš še kar pogosto igram: _Black_Wolf_Slo_
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

matic492 je izjavil:

SLO- scena hehe, po pravici povedano dvomim da več kot 1000 slovencev igra aktivno battelfield 3, no ne vem jaz srečam kar veliko balkancev ,sicer kot sem že omenil zadnje čase bol igram z ex-yu, kjer so noter srbi,hrvat iin bosanci, ter jaz, edini slovenec (zaenkrat), drugače imam nekaj slovencev pod prijatelji, ki aktivno igrajo ESL, lahko bi naštel jih ene 5, imam pa tudi najmanj 10 prijateljev iz slovenije, ki so nehali igrati, no saj igra je že 2 leti zunaj eni so se naveličali, sem pa pozitivno presenečen nad številom srbov in hrvatov, teh pa ogromno srečam, se pa z njimi menim hehe, vsaj ko klejemo se razumemo ;)

oni so pa nori na bf, se spomnim bfbc2 kako smo trgali z njimi....pa se fino je ker se res dobro razumemo v jezikih.

Pa saj kar nekaj slo igralcev igra konstantno....vsakič ko se logiram je vsaj eden(maticb....;) )

...vsaj 5 je stalno v akciji.

miraldi je izjavil:

deadzone je izjavil:

miraldi je izjavil:

matija14 je izjavil:

Lahko. Samo zakaj na 1280x1024? JAz skoz vse na ultra in 1920x1080 igram na povprečno 60fps.
No ja povej katero mapo in z koliko igralci pa napiši rezultate.

Lahko me dodaš še kar pogosto igram: _Black_Wolf_Slo_

Me že imaš dodanega :)
Matija2209

Pipi_Karamba ::

Igram predvsem Team Deathmatch in Conquest na hardcore. Če bi se mi kdo kdaj pridružil, naj me doda na Battlelog-u. Vzdevek je Ecislav.

BTW. Nisem baš neki pro.

men se je bf3 zameru tko da mam pavzo

ziga1990 je izjavil:

Jaz imam tehnične probleme zadnje par dni, ker je tako vroče, jaz pa v svoji sobi nimam klime, in se procesor segreva do 80C pa ga matična avtomatsko ustavlja na samo par 100 MHz, in zgleda moj fps približno tako 70-20-70-20-70-20, vsake 3 sekunde mi dropne na 20 potem pa spet normalno, zdaj sem sicer popravil, sem v biosu ugasnil to, samo se mi pa procesor segreje do 90C in lahko igram samo kakšno kratko rundo, potem pa morem pustit, da se malo ohladi, no upam da bo boljše z novim fx-8320, sem ga včeraj naročil :)

ahe pr men so se pa drugi igralci zamerli

Pro_moted ::

matic492 je izjavil:

ziga1990 je izjavil:

Jaz imam tehnične probleme zadnje par dni, ker je tako vroče, jaz pa v svoji sobi nimam klime, in se procesor segreva do 80C pa ga matična avtomatsko ustavlja na samo par 100 MHz, in zgleda moj fps približno tako 70-20-70-20-70-20, vsake 3 sekunde mi dropne na 20 potem pa spet normalno, zdaj sem sicer popravil, sem v biosu ugasnil to, samo se mi pa procesor segreje do 90C in lahko igram samo kakšno kratko rundo, potem pa morem pustit, da se malo ohladi, no upam da bo boljše z novim fx-8320, sem ga včeraj naročil :)

Če boš dal gor dober CPU cooler sploh nebo problema s temperaturami.
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX

Pro_moted je izjavil:

matic492 je izjavil:

ziga1990 je izjavil:

Če boš dal gor dober CPU cooler sploh nebo problema s temperaturami.

Mam Arctic Cooling Freezer extreme Rev. 2, zelo dobro dela, ne vem akj je narobe tokrat, sem menjal plato pred 3 mesci, sem mogoče slabo namestil ali kaj zaj. z termalno, sam se kr poznajo zunanje temperature, v IDLE mam 60C na procesurju, pozimi pa mam idle 28-30, isti cooler, isti cpu samo druga plata

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

Ma, sej BF3 mogoče res ni baš nešto, ampak jest ne poznam boljše streljačine trenutno, tako da še kar vztrajam pri tej. Igram itak samo tu pa tam, ker z random folkom igrat preko neta človek itak kmalu zgubi vse živce, ane. Zato bi tudi rad koga, da se igra mal bolj sodelovalno, ne pa vsak zase, kakor je v navadi.

Pipi_Karamba je izjavil:

Ma, sej BF3 mogoče res ni baš nešto, ampak jest ne poznam boljše streljačine trenutno, tako da še kar vztrajam pri tej. Igram itak samo tu pa tam, ker z random folkom igrat preko neta človek itak kmalu zgubi vse živce, ane. Zato bi tudi rad koga, da se igra mal bolj sodelovalno, ne pa vsak zase, kakor je v navadi.

kako lahko v istem stavku rečeš, da ni baš nešto in da trenutno ni boljše streljačine......

bf3 je naj streljačina do izida bf4.....kaj bi pa ti še rad....imaš vse v enem se pravi tanke, amfibije, letala, helije, pehoto, .....ni da ni.
Moje mnenje je da imaš premalo domišljije za uporabo zgoraj naštetih stvari.

Kenpachi ::

Jah, to, da je najboljsa streljacina trenutno se vedno ne ravno blescec spil.
Zaraki Kenpachi.

Kenpachi je izjavil:

mislim da imaš prevelika pričakovanja....oz. ne vem kake apetite imaš da zate bf3 ni bleščeč...

bi bil pa vesel, če bi izvedel, kako naj bi špil zgledal da bi bil bleščeč

r3dkv1c4 je izjavil:

Kenpachi je izjavil:

mislim da imaš prevelika pričakovanja....oz. ne vem kake apetite imaš da zate bf3 ni bleščeč...

Se strinjam, sam če bi bil DEV team na BF3 mal bol pametn, pa bi patche aml hitrej ven metal, pa da bi popravli te glitche ko se že notr od začetka igre (helikopter v hribu za us bazo naprimer), da nebi tok nerfali orožji zarad noobov, ki se jokajo, na koncu pa ugotoviš da se an forumu joka 13 letni froc, ki igra na pcju z kontrolerjem, pa misli da vsi hekajo, ker imajo miške in merijo stokrat boljše od njega..

Igrica je res osnova za igro desetletja, ampak založba je zanič.

Upam da bo BF4 boljše, zdaj se počutim kot da sem ob nakupu BF3 le plačal pre-alpha za BF4, edino jeba mi je, da se bom mogu spet naučit na nov način streljanja TV missilov in nove mape hehehehe ;)

PS: Danes sem dobil 20,000 kill z AH-1Z viperjem :D

Zgodovina sprememb…

r3dkv1c4 je izjavil:

kako lahko v istem stavku rečeš, da ni baš nešto in da trenutno ni boljše streljačine.....

Brez problema pravzaprav :) Osebno se mi zdi, da je kvaliteta iger na splošno zelo padla odkar imajo razvijalci opcijo sprotnega popravljanja preko neta.
Glede na to, da gre za timsko streljačino bi igra nujno potrebovala voice over IP in commanderja, ali pa kak drug sistem, ki bi omogočal sodelovalno igranje brez uporabe zunanjih aplikacij.
Pri sodobnih FPS-ih mi tudi niso všeč RPG-jevski elementi (perki, odklepanje orožarne...).
Kar se same igralnosti tiče, mi je trenutno Space Marine ( najboljša streljačina. Problem Space Marine je manjko dedicated serverjev, kar online rezultira v stalnem lag-u :( Za LAN pa ni boljšega.

r3dkv1c4 je izjavil:

Kenpachi je izjavil:

Ja, take apetite, da se ne bi rad zataknil za vsak 2cm visok kamencek. Pa preskocil bi rad pol metersko oviro, ne pa ko bedak na mestu skakal (dreves sploh ne mores preskocit, recimo, smeha poln bazen). Pa da bi strelna mehanika delovala isto iz 3. osebe, kot deluje v 1. osebi. To, da izgleda igralcu kot da strelja iz zaklona, kjer je vidna polovica telesa, da pa potem v resnici strelja iz samega vrsicka svoje glave (iz perspektive drugega igralca) je popolna bedastoca. Tudi smrtonosni padci iz pol metra ne govorijo v prid igri. Balans orozij je nevsecen (vsa orozja razen 4 izjem imajo v svojih klasah isti damage model, a vse ostalo je nebalansirano da glava pece). Balans vozil je nevsecen (recimo ze razlika med rus/us attack chopperjem je uber moteca). Glitchi, kjer obstajajo cone, ko si v obmocju zastave, je ne mores zavzemat, ce cepis/lezis, samo stoje. Hit detection model in hendlanje laga je naravnost smesno v igri. Polovica smrti se zgodi zaradi "cudeznih metkov na ovinek". Redno se dogaja, da te kdo/da ti koga zadenes v ledvice, pa to pokaze kot headshot, seveda s pripadajoco insta smrtjo. Hitboxi v animaciji skakanja so botched (bunnyhopping). Grafika je naravnost blesceca, in to dobesedno, sonce je faking supernova, kar ne govori v prid mapam, ki so postavljene tako, da je sonce direkt za bazo od ene ekipe. Ce smo ze pri tem, na low grafika nastavljena ima tak feature, da nekateri objekti izginjajo iz daljave, igralci pa ostanejo izrisani, kar je efektivno built-in wallhack, GG.

Dalo bi se se nastevat, ma ne da se mi pisat celega traktata, ker ze sam vem, da bi brezveze pisal v prazno. Ni nic narobe, ce uzivas v spilu. Sej tud sam sem prezivel dosti finih uric v njem. Ma, da objektivno reces, da je stvar topshit je malo tko, za lase privleceno. Te stvari, ki sem jih gor nastel, te spremljajo v vsakem momentu igre in puscajo orenk grenek priokus, pa loh ga zagovarjas kolikor hoces.

Pac, ni najboljsi spil sam posebi. Je pa najboljsi v tej kategoriji spilov. Kaj je narobe s tem? Jah, to, da Dice selektivno ne dela na tem, da bi te tezave odpravil. Ni jim v interesu. Je treba nonstop dizajnirat nove DLCje, pa ocitno po novem tudi cel spil vsako drugo leto.
Zaraki Kenpachi.

mihco ::

Exactly! In zaradi zgoraj opisanega igra ne bo nikoli postala legendarna kot naprimer skill-oriented cod2.

mihco je izjavil:

Exactly! In zaradi zgoraj opisanega igra ne bo nikoli postala legendarna kot naprimer skill-oriented cod2.

ti itak nikoli ne poves drugega, svojega izvirneg mnenja nimaš, kot pluvat po dosežkih drugih.

Smešno...določene stvari so nehali razvijat zaradi novega projekta bf4- večino zgoraj naštetih stvari...je res da so moteče napake...ampak zakaj potem igrate tiste mape za katere veste da so problematične(metro,itd...)....

zakaj nihče ne posname teh napak in pošlje na dice, včasih so popravljali, ampak tipično slovensko je, da se samo pljuva pa nič ne naredi da je boljše....

r3dkv1c4 je izjavil:

mihco je izjavil:

ti itak nikoli ne poves drugega, svojega izvirneg mnenja nimaš, kot pluvat po dosežkih drugih.

Smešno...določene stvari so nehali razvijat zaradi novega projekta bf4- večino zgoraj naštetih stvari...je res da so moteče napake...ampak zakaj potem igrate tiste mape za katere veste da so problematične(metro,itd...)....

zakaj nihče ne posname teh napak in pošlje na dice, včasih so popravljali, ampak tipično slovensko je, da se samo pljuva pa nič ne naredi da je boljše....

Metro so popravli ker je bilo veliko ljudi tečnih, firestorm naprimer pa še ni tok znano

metro igram samo no explosive serverje

ziga1990 je izjavil:

metro igram samo no explosive serverje

Na 64 player tudi jaz, drugače metro z nekje 32 ali manj igralci je pa vzdržljiv tudi z eksplozivi

r3dkv1c4 je izjavil:

mihco je izjavil:

Wat. Kot da nimaš youtuba že polnega teh videov...

Kaj ma zdej slovenskost s tem? Zakaj si ti tolk užaljen, če nekdo pove, da je en špil povprečen? Da ne tebi neka slovenskost udarja ven?
Zaraki Kenpachi.

Meni je BF3 všeč, ampak ne bo dosegel nikoli CoD2 ali CS 1.6, Source za moje pojme. BF3 je preprosto premalo competitive game, ni prisotnega nekega adrenalina kot v prej omenjenih igrah. Nikoli ne bom pozabil Search and Destroy gamemode v CoD2, kjer je imela izjemnega pomena taktika in skill. Vsi so imeli enaka orožja in možnosti. Pravi FPS multiplayer po mojem mnenju. Že sama priljubljenost BF med Slovenci pove veliko. Se spomnim 2006,07 kako je cela generacija igrala COD, v samem razredu nas je bilo 5,6. Tega danes ni več prisotnega. BF je igra, kjer igra vsak zase in se moraš potrudit, da uživaš. TO je sicer moje mnenje in verjamem, da mnogi mislijo drugače.

deadzone je izjavil:

BF je igra, kjer igra vsak zase in se moraš potrudit, da uživaš. TO je sicer moje mnenje in verjamem, da mnogi mislijo drugače.

Če igraš tako potem res nimaš pojma kaj je point battlefielda, enkrat ko boš igral z 6 ljudmi na teamspeku in dosegel zmago z tem da vaša ekipa zgubi samo 100 ticketov boš videl kaj je point battlefielda.

Ma ni to, v tistih si dobil tak filing, da igraš za ekipo brez da si se poznal. Vsi so chatali, text in voice. Tuki pa je tisti chat tako mrtev, da niti ne vidiš da je tam. Če primerjaš igre na public serverjih ni primerjave.

Zgodovina sprememb…

vsaka igra pa naj bo cod2 ali bf3 je igra zase...tu iskat neke skupne linije je zgolj izguba predragega časa.
Cod že po stilu igralnosti ni primerljiva z igrami tipa bf...treba je vedit, da je bf zelo kompleksna igra, kjer aiming in podobne super lastnosti coda niso pomemben del za uspešnost...npr: moj kolega je shit aimer...ampak tip je hud silence knife killer..ga ni čez njega...

pač fora je v stilu pristopa igralnosti...

cod2 res ne moremo primerjat z bf3 ker je cod ze po defaultu narejen za k/d razmerje in ne toliko za pristop k uspesnosti uničevanja nasprotnika....
mislim, za bf rabi igralec precej več drugih umskih pristopov kot pa samo čimveč killov.

Ne rečem, da je bil cod2 v času svojega izida top špil, seveda je bil...tudi sam dam + k tej tezi....ampak da pa nekdo reče da je bf3 shit warfare, tu pa se zadeva konča.
Kajti večina igralcev goji nek stil svojim lastnostim primerno igranje, pa vendar, se je kdo kdaj lotil mogoče kako drugače pristopiti k taktiki igranja....in ja...bil pri tem neverjetno uspešen...dvomim da so to cod igralci sposobni....
Pa še to ko je nekdo rekel, da bi rabli kakšen voice over commanderja....ah kje, daleč od tega, vvpiši se v global conflict in boš vse tvoje želje našel tam.

pa dobro igranje vam želim.

P.s.: Ziga Dolhar a si zadovoljen sedaj?

mihco pa itak vedno predlaga izbris, kadar mu sokomentator ni po volji...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

Končno sem se znebil hudega bottlenecka na mojemo prejšnemu procesurju Phenom II x6 1055T, tole je bilo ko sem privč zagnal bf3 :D

Zanimivo, se kar skrijejo vsi tisti ki govorijo da igre ne rabijo več kot 4 jedra, se grem stavit, da moj FX-8320 poje I5ko.

PS: Prvič odkar jo imam dela grafika nad 50% svoje zmogljivosti, to je average 80 FPS na noshar canals 64player serverju (vse ultra) :D

Zgodovina sprememb…

Dua'L ::

Še koga meče ven sredi igre directx error imam zadnje driverje za grafično.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Dua'L je izjavil:

Še koga meče ven sredi igre directx error imam zadnje driverje za grafično.

Meni je, samo do zdaj samo enkrat. zbriši directx pa ga daj sveže čez.

Dua'L ::

naredil kot si rekel vendar še vedno:

directx function "renderer->m_swapchain->resizebuffers(renderer->m_settings-gettripplebufferingenable()?3:2, renderer->m_screeninfo.width, rendere->mscreeninfo.height, dxgi_format_r8g8b8a8_unorm, dxgi_swap_chain_flag_allow_mode_switch" failed with dxgi_error_invalid call: the application has made an erroneous api call that it had enough information to avoid. this error is intended to denote that the application should be altered to avoid the error. use the debug version of the dxgi.dll will provide run time debug output with further information... GPU: "nvidia gforce driever:28562
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

matic492 je izjavil:

Končno sem se znebil hudega bottlenecka na mojemo prejšnemu procesurju Phenom II x6 1055T, tole je bilo ko sem privč zagnal bf3 :D

Zanimivo, se kar skrijejo vsi tisti ki govorijo da igre ne rabijo več kot 4 jedra, se grem stavit, da moj FX-8320 poje I5ko.

PS: Prvič odkar jo imam dela grafika nad 50% svoje zmogljivosti, to je average 80 FPS na noshar canals 64player serverju (vse ultra) :D

Jaz imam FX-8120 na 4.7GHZ in mi BF3 lepo rabi vsa jedra. Je bila ogromna razlika iz stock na 4.7GHZ. Prihodnost je svetla za FX-e, z novimi 8 jedernimi konzolami :)

r3dkv1c4 je izjavil:

vsaka igra pa naj bo cod2 ali bf3 je igra zase...tu iskat neke skupne linije je zgolj izguba predragega časa.
Cod že po stilu igralnosti ni primerljiva z igrami tipa bf...treba je vedit, da je bf zelo kompleksna igra, kjer aiming in podobne super lastnosti coda niso pomemben del za uspešnost...npr: moj kolega je shit aimer...ampak tip je hud silence knife killer..ga ni čez njega...

pač fora je v stilu pristopa igralnosti...

cod2 res ne moremo primerjat z bf3 ker je cod ze po defaultu narejen za k/d razmerje in ne toliko za pristop k uspesnosti uničevanja nasprotnika....
mislim, za bf rabi igralec precej več drugih umskih pristopov kot pa samo čimveč killov.

Ne rečem, da je bil cod2 v času svojega izida top špil, seveda je bil...tudi sam dam + k tej tezi....ampak da pa nekdo reče da je bf3 shit warfare, tu pa se zadeva konča.
Kajti večina igralcev goji nek stil svojim lastnostim primerno igranje, pa vendar, se je kdo kdaj lotil mogoče kako drugače pristopiti k taktiki igranja....in ja...bil pri tem neverjetno uspešen...dvomim da so to cod igralci sposobni....
Pa še to ko je nekdo rekel, da bi rabli kakšen voice over commanderja....ah kje, daleč od tega, vvpiši se v global conflict in boš vse tvoje želje našel tam.

pa dobro igranje vam želim.

P.s.: Ziga Dolhar a si zadovoljen sedaj?

mihco pa itak vedno predlaga izbris, kadar mu sokomentator ni po volji...

To imaš prav, da sta že v zasnovi igri povsem drugačni. BF je daleč od tega, da je slaba, trenutno najboljša med FPS-ji, ampak manjka ji tisi x faktor. Vsaj zame :) Danes bi preordarov BF4, če bi imel gamemode tipa S&D :) To smo ex-igralci CoD1, CoD2, ki nimamo nobenega sodobnika za igrat. Tanovi COD-i so rubbish :P

Zgodovina sprememb…

Ne morem verjet kaj dela FX-8320 z xsplitom lahko streamam BF3 (imam ga na 3,8GHz) pa mi frami ne padejo pod 30, 7870 XT sem pa navil tako da je boljša od GTX 680 stock, niti mal mi ni žal za procesor, če bi šel na I5 ali I7 bi anredil ogromno napako in porabil veliko več denarja, za kogarkoli, ki igra battlefeild 3 ni boljše odločitve od FX-8320 res.
BTW, stream:
http://www.twitch.tv/maticb

Ne vem če bom to resno uporabljal, če bo interes mogoče ;)

Zgodovina sprememb…

Spet nov video, tokrat zelo kratek, nekaj slabih clipov, v glavi imam nekaj 10 TV shotov, ki so mi bili zelo všeč pa jih nisem posnel, malo zato ker se mi ni dalo, malo zaradi pregrevanja računalnika to poletje, upam da spet začnem snemat kmalu ;)

castro1 ::

kar mi gre največ na živce pri battlefield (EA) je pa origin ker me vedno nekaj heca, in se kar trudim včasih da pridem v igro.

Aramis ::

kje se da dobit najceneje bf3 premium cd key?

galu ::

Tako to gre.

kmetek ::

ORIGIN CENA 1a.

Vanadium ::

Eno vprašanje možno je že da je bilo tudi že odgovorjeno.

Skratka ko je izšel BF3 sem nabavil DVD navadno verzijo, dva dni nazaj sem kupil premium DLC kodo in vse aktiviral. Zdej me pa zanima ali lahko stari DVD dam naprimer bratu in si on aktivira z tisto kodo svoj account?

L.P.

Bor H ::

Ne.

fino. mater so šalabajzeri :D

Vanadium je izjavil:

fino. mater so šalabajzeri :D

Wtf? Si bolj ti šalabajzer tukaj, ko pričakuješ da boš dobil 2 igri, ko si plačal za eno ..... :D

plačala sem dvakrat, najprej sem kupil navadni dvd battlefiled 3 ko je izšel nevem 2 leti nazaj al kdaj pač je, potem sem pa kupil se premium verzijo dva dni nazaj. kaj ti tu ni jasno? preberi moj prvi post še enkrat

Premium verzija pač ni druga kopija igre ampak je samo dodatek.

Vanadium je izjavil:

dva dni nazaj sem kupil premium DLC kodo in vse aktiviral

Za 4EUR dobiš batteefeild 3 brez dodtakov zdaj v humble bundlu, pa mu to kupi.

Zgodovina sprememb…

BALAST ::

Ker je BF4 pred vrati in bo spet oropal denarnico za 40€+, mislim da se ne splača kupovat BF3 premium za 2 meseca.

Imam prijatelje, ki so zapravil za BF3+ premium skupaj prek 100€ in jim ni žal. Ne bom rekel da sem prihranil teh 100€, ker sem jih zapravil za druge igre na PS3 ali pa Steam. :8)
Sam pa igral closed beta BF3 skoraj en mesec pred izzidom in mi akcija ni sedla, veliko raje igram preprostejše FPS, kot je npr Counter Strike, Call of Duty Modern warfare.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
««
145 / 149
»»