» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
81 / 324
»»

Gregor P ::

Outcast je izjavil:

+ pogledal pilota The Strain in pri tem bo ostalo; to much fantasy for me.
... sam imam pa skoz deja vu občutek, kot da bi vse že enkrat videl.:8)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

negot ::

http://www.imdb.com/title/tt2402137/

za pogledat, ožji izbor, :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: negot ()

black ice ::

Po opisu sodeč se mi zdi remake tega http://www.imdb.com/title/tt0115320/

Outcast ::

Pogledal prvo sezono Gang Related: zanimiv preobrat na koncu, zgleda da bo druga sezona zelo maščevalna!

oo7 ::

Outlander je kar v redu edino podnapisi so obvezni, ker ko začnejo govorit Škoti:))

It's Always Sunny in Philadelphia je odlična serija:)) trenutno gledam 4 sezono in je z epizode v epizodo boljša serija:)
http://www.imdb.com/title/tt0472954/

leiito ::

Sezona pomlad-poletje je prinesla bogato letino, učvrstil se je Netflixov poslovni model lansiranja celih serij v paketu, od večjih gre pohvaliti BBC, od manjših Sundance TV, nadaljuje se trend A-list filmskih igralcev na TV. Kdo sploh še gleda filme? Z izjemo dokumentarcev.
Za moj okus top 5:
1) Rectify
2) The Honourable Woman
3) Orange Is The New Black S2
4) Fargo
5) The Killing S4

Honourable mention za BBCjev Orphan Black, vsaj za izjemno igro Tatiane Maslany, ki s spretno montažo in nekaj CGIja igra 5 likov hkrati in ji uspeva imeti kemijo sama s sabo.

Razvija se par povsem frišnih, ki obetajo: The Strain in Tyrant, morda bo kaj več iz The Knick s Clive Owenom, Gomorra, The Partners, Rush in Outlander so še na ledu, razočaranji poletja gotovo Extant s Halle Berry! Goranom Višnjićem (zdaj že s brezhibnim akcentom), sicer intrigantno premiso, ampak šibko zgodbo in čudaško montažo z 10-sekundnimi intervali črne med kadri in The Last Ship.

Nisem pa še videl Hannibal, Ray Donovan, Penny Dreadful in The Americans, ki utegnejo spremeniti top 5.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: leiito ()

Prej ste omenjali Tyrant in The Strain. Prvo sicer gledljivo, že zaradi eksotike, toda preveč črnobelo, manjka globine, ki jo zasnova ponuja, tako pri likih, kot pri zgodbi. Je pa vredno ogleda zaradi Jamalove žene, neka izraelska igralka, imho ena najlepših žensk na zaslonih zadnjih par let.

The Strain me vsakič znova razočara. Tu se razvija pa več odličnih stranskih likov, če je že glavni nekako omleden, zgodba + flashbacki, paralele z Ebolo in politično indoktriniranostjo, ampak tempo je prepočasen, vsaka epizoda samo mal zrajca in to je to.

Okapi ::

Kako lahko rečeš, da je Tyran preveč črnobel? Mlajši brat je čisto amerikaniziran, idealist, zdravnik, in je vseeno iz politično-pragmatičnih vzrokov ubijal. Meni se zdi kot serija zelo v redu. Starejši brat je tudi kar dobro prikazan - na eni strani psihopat, ki bi rad bil diktator, na drugi strani pa nesamozavesten in prestrašen lik, ki se boji, da bo končal kot Gadafi. Bi pa opozoril na podobnost starejšega brata z Mussolinijem - ne toliko po videzu, kot po gestikulaciji.;)

Čisto gledljiva serija, ki je tule menda še nismo omenili, je Matador (delana sicer precej očitno za ameriško latino publiko). CIA agenta (bivšega narko-policista) podtakne fuzbalskemu moštvu, katerega lastnik je nek skrajno sumljiv bogataš. Sicer ni noben presežek, ampak kot rečeno, čisto gledljiva.

O.

Okapi je izjavil:

Kako lahko rečeš, da je Tyran preveč črnobel? Mlajši brat je čisto amerikaniziran, idealist, zdravnik, in je vseeno iz politično-pragmatičnih vzrokov ubijal. Meni se zdi kot serija zelo v redu. Starejši brat je tudi kar dobro prikazan - na eni strani psihopat, ki bi rad bil diktator, na drugi strani pa nesamozavesten in prestrašen lik, ki se boji, da bo končal kot Gadafi. Bi pa opozoril na podobnost starejšega brata z Mussolinijem - ne toliko po videzu, kot po gestikulaciji.;)

Čisto gledljiva serija, ki je tule menda še nismo omenili, je Matador (delana sicer precej očitno za ameriško latino publiko). CIA agenta (bivšega narko-policista) podtakne fuzbalskemu moštvu, katerega lastnik je nek skrajno sumljiv bogataš. Sicer ni noben presežek, ampak kot rečeno, čisto gledljiva.

O.

Preveč stereotipni liki so za moj okus, to da Barry ubije starca je nekonsistentno z razvojem njegovega karakterja. OK, postaja makiavelističen, Frank Underwood is House of Cards bi temu rekel ruthless pragmatism, ampak notranji konflikt, ki ga nakazujejo, vsaj zame ni prepričljiv.

Džamal pa ja, čeprav po ameriški šabloni bližnjevzhodnega diktatorja, vsaj ni brez barve, vonja in okusa.

Askrat ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Askrat ()

Saj se hecaš, ne? Firefly je 10x boljši.

O.

Dami ::

Jericho bil ok takrat in ga nič ne pogrešam. Isto z revolution (pač podobna tematika). Sploh ni primerjave z firefly. In ko vidim kaj zmaguje lahko sam /facepalm.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

mgermo ::

Lol, Jericho vodi. Idiocracy is happening.

Kakšna je kaj tale serija : American Horror Story: Freak Show

cebelar123 ::

oo7 je izjavil:

Kakšna je kaj tale serija : American Horror Story: Freak Show

Jaz sem se zelo trudil s prvo sezono ampak nisem vzdržal do konca. Pač duhi niso za mene.

Kaj se The Straina tiče nikoli nebom razumel ljudi ki pravijo da je prepočasen.Kaj pa bi vi radi da se zgodi v 5 delih? Vsak del je lepo prikazal in nam podal ozadje kakšnega lika. Zdaj se vsaj lahko navežeš na kakšen lik.

Zgodovina sprememb…

Na idiotske like se ne moreš navezat. Dumb and dumber.

phantompoop ::

Men je Tyrant vedno bolj všeč. Ne morm rečt pa isto za Extant, čeprav je bil zadnji del kar fajn.

A potem pa ne bom gledal American Horror Story: Freak Show tudi ni mi preveč všeč ta vrsta serije.
Sem na you tube gledal trailer pa so vsi nekaj hvalijo pa sem moral vprašat.

Sej American Horror Story: Freak Show sploh še zunaj ni.

black ice ::

mgermo je izjavil:

Lol, Jericho vodi. Idiocracy is happening.

Kje vidiš rezultate?

Edit: Eh, bedak. Spodaj so.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: black ice ()

Lion29 ::

meni je extant gledljiv...s futuristicnimi elementi ne pretiravajo... eni so me kar presenetli... tak da je sci-fi del kar zanimiv.... igra je super, visnjic, berry, tamali, una zdravnica... so dobri igralci, tut uni japonec je kul

zgodba pa mi je malo mimo... glupi zapleti in reakcije .... no, bomo vidli

edina zares gledljiva serija mi je v tem casu Ray Donovan... vse drugo je meh....
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

iloveboobz ::

yey, HCF je dobu drugo sezono http://tvline.com/2014/08/20/halt-and-c... :D

mgermo je izjavil:

Tri sezone so že zunaj. Četrta se začne 8 oktobra 2014.
http://www.imdb.com/title/tt1844624/

Če si mogoče iskal na travniku moraš napisati samo American Horror Story pa bo našlo brez Freak Show.

Lion29 je izjavil:

edina zares gledljiva serija mi je v tem casu Ray Donovan... vse drugo je meh....

Trenutno edina super serija, ki jo gledam je It s always Sunny in Philadelphia.
The last ship je še kar v redu.
Under the dome pa gledam, ker ni drugega.

Vse taboljše serije so pa na pavzi: Vikings, The Walking Dead, Game of Thrones, Boardwalk Empire, Sons of anarchy, Archer, Fargo, True Detectives, Sherlock, Hannibal, Top Gear...
Pa še serije, ki tudi niso slabe Arrow, Black Sails pa še kaj bi se našlo>:D

LowOffer3 ::

Živjo!

Ma kdo kake predloge za grozljive serije?
Gledam The walking dead,samo to ni ravno neka grozljiva,rajši bi gledal kakšno serijo da te "zmrazi",če se tako izrazim hehe.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: LowOffer3 ()

ma ni jih

tako vampirske (true blood, the vampire diaries in originals..) kot volkodlaki (teen wolf, vampire diaries, bitten...) kot ostalo okultno (being human, supernatural, once upon a time, penny dreadful, etc)...

vse je bolj MEH... je pa skrajno tezko, ce ne ze nemogoce aredit serial HORROR...

LowOffer3 je izjavil:

Živjo!

Gledam The walking dead,samo to ni ravno neka grozljiva,rajši bi gledal kakšno serijo da te "zmrazi",če se tako izrazim hehe.

Tole sem videl danes ampak nisem še gledal.

Tri sezone so že zunaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

dr.Akula ::

oo7 je izjavil:

mgermo je izjavil:

Če si mogoče iskal na travniku moraš napisati samo American Horror Story pa bo našlo brez Freak Show.

'American Horror Story' je ime serije, potem ima pa vsaka sezona še dodaten naslov (Season 1: Murder House; Season 2: Asylum; Season 3: Coven; Season 4: Freak Show). Zato ti je Conqueror rekel da Freak show še ni zunaj.
ni podatka

dr.Akula je izjavil:

oo7 je izjavil:

mgermo je izjavil:

'American Horror Story' je ime serije, potem ima pa vsaka sezona še dodaten naslov (Season 1: Murder House; Season 2: Asylum; Season 3: Coven; Season 4: Freak Show). Zato ti je Conqueror rekel da Freak show še ni zunaj.

Aja nisem vedel, da se tako imenuje.
Jaz sem, danes prvič videl sploh, da ta serija obstaja:)

LowOffer3 ::

Uh,pozabil sem povedat,da sem American Horror Story že gledal :) Mi je bla kr všečna,sicer ne ravno zelo grozljiva ampak je presenetila.Pa recimo Harpers island(Harperjev otok) se mi je tudi dopadla pa Strom of the century,vendar so to bolj kot ne serije z 3 oziroma max. 5 deli.

American Horror Story: Asylum (druga sezona) je super. Res proper. Prva in tretja not so much. Je pa vsaka sezona nova in zaključena zgodba, ki se v ničemer ne navezuje na druge.

dr.Akula ::

LowOffer3 je izjavil:

Živjo!

A si mogoče že gledal Luthra? Sicer ne spada v horror žanr, bolj kriminalka/drama, ampak je v njej nekaj psiho zločincev, ob katerih te zmrazi :D

Drugače pa Twilight zone se še vedno dobro drži, po več kot 50 letih. Črno-bela tehnika (vsaj zame) doda h "freaky" občutku ob gledanju.
ni podatka

SkIDiver ::

@negot hvala!

SkIDiver je izjavil:

@negot hvala!

:)

http://www.imdb.com/title/tt1699748/

odlična western serija, :)

Boardwalk Empire Season 5: Evil Ways

Outcast ::

Danes ponoči Emmy-ji, tukaj so nominiranci: http://www.emmys.com/awards/nominees-wi...

Breaking Bad zasluženo!!!
:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Outcast ()

Zadnja epizoda Ray Donovan-a....VRHUNSKA...

kratos ::

Se strinjam, čedalje boljši mi je :)

Enako, :)

Jp, Breaking Bad na Emijih zopet pometel s konkurenco.

Rectify in The Honourable Woman so pa povsem spregledali. So unfair. Ampak Rectify je potrjen za 3. sezono.

Tyrant bo 2., The Strain tudi, Extant pa zdej kr po dve epizodi nankrat mečejo ven v obupanih poskusih, da bi se rejtingi dvignili do pogodbe za 2. sezono. Obsojeno na neuspeh in prav je tako.

Btw, obstaja tudi svet izven anglosaškega. Gomorra, serija, je boljša od filma, korejska You Who Came From The Stars a.k.a. My Love from the Star a.k.a. ??? ? ?? je odlična, ampak Korejci so tudi Hollywood prehiteli po desni in zadnjih nekaj let praktično ne znajo narediti slabega filma, New World, Cold Eyes, The Chaser, The Yellow Sea..., in zdaj so se zbudili še Filipinci (Metro Manila, On The Job...) in seveda Indonezijci, Raid 2.

Važno, da je Fargo dobil en kipec>:D

krOOokO ::

Predlagajte mi kakšno serijo prosim :)

Serije ki so mi bile do sedaj všeč : Prison Break, 24, Homeland, The Blacklist, Merlin, Supernatural...

Killermode ::

A je kdo gledal Legends? trenutno pride jutri tretji del vn. Me zanima al se splača gledat al ne?

NejcSSD ::

@krOOokO
Fargo, True detective, Arrow(SN), ...
Aja Breaking Bad obvezno
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT

Zgodovina sprememb…

• spremenil: NejcSSD ()

Killermode je izjavil:

A je kdo gledal Legends? trenutno pride jutri tretji del vn. Me zanima al se splača gledat al ne?

Ocene so slabe, tako s strani kritikov kot gledalcev. Pa še starinski model predvajanja, 1x na teden, kot da bi bral knjigo kot podlistek v Delu.

Mesar ::

So far so good... so pa komaj začele...
Your turn to burn!

Ena serija kot Forever je že bila pred par leti, in po hitrem postopku (8 delov) pogorela, čeprav sploh ni bila tako slaba. New Amsterdam, samo da je bil tam nesmrten newyorški detektiv (igral ga je "Jaime Lannister").

Avtor serije Forever je razlagal, da za New Amsterdam sploh ni vedel (kdor mu pač verjame). Je pa zanimivo, da ko je prišel ven New Amsterdam, se je javil en pisatelj in trdil, da je zgodba povzeta po njegovem romanu Forever. Avtorji New Amsterdama so trdili, da romana niso poznali;)

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Killermode je izjavil:

meni je kar gledljivo...da vidimo, kolko casa bo ned stark ziv
««
81 / 324
»»