Forum » Pomoč in nasveti » Particija na debianu in zasedeni prostor
Particija na debianu in zasedeni prostor
winlins ::
Pozdravljeni,
Na OS debianu imam postavljen strežnik dodatno imam pa disk katerega sem razdelil na dve particiji problem pa nastane ko dam eno particijo v skupno rabo in mapiram disk v win 7 mi napiše da je disk velik 190 GB kaže pa da je na disku zasedenega 9 GB prostora če prav na disku ni podatkov. Nekaj prostora mi odvzame. Je to možno urediti ali je to po default pri linuxu?
Kako pa je priporočljivo da imam disk v skupni rabi na web strežniku kjer imam 5 domen. Na disk bom nalagal programe mogoče kakšen film se pravi podatke je to priporočljivo ali lahko poslabša delovanje strežnika.
Lp, Winlins
Na OS debianu imam postavljen strežnik dodatno imam pa disk katerega sem razdelil na dve particiji problem pa nastane ko dam eno particijo v skupno rabo in mapiram disk v win 7 mi napiše da je disk velik 190 GB kaže pa da je na disku zasedenega 9 GB prostora če prav na disku ni podatkov. Nekaj prostora mi odvzame. Je to možno urediti ali je to po default pri linuxu?
Kako pa je priporočljivo da imam disk v skupni rabi na web strežniku kjer imam 5 domen. Na disk bom nalagal programe mogoče kakšen film se pravi podatke je to priporočljivo ali lahko poslabša delovanje strežnika.
Lp, Winlins
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | strežnik za majhna podjetjaOddelek: Pomoč in nasveti | 3225 (2257) | Mavrik |
» | Pravice in skupna raba datotek v Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5205 (4812) | SLO_Matej |
» | Program za povezavo računalnikovOddelek: Programska oprema | 2119 (1556) | mlakar |
» | Zunanji disk WD MyBookOddelek: Kaj kupiti | 4210 (3150) | Revenant |
» | Aktivno arhiviranje podatkov & InternetOddelek: Omrežja in internet | 1625 (1417) | 20sdfj093f |