Forum » Izdelava spletišč » Blogger....
Blogger....
XzupanX ::
Zanima me če si naredim spletno stran na bloggerju kako dodam domeno ki jo že imam...????
popster ::
lahko das redirict na svoji domeni na novonastal blog, odvisno kaj si točno mislil obstaja tudi obratna pot
Em...lahko malo bolj poslovensko =).... EM ja mislil sem tako ne ..pač delam stran za tabornike ki že imajo svojo stran jaz bom pa pač naredu za neko skupino(vod). in so mi rekli da mi lahko dajo domeno pač ne =)
feedback03 ::
Torej če ti dajo domeno lahko narediš redirect (preusmeritev) na blogger;
torej ko vpišeš (npr.) domena.si te odpelje na stran (npr.) vod1.blogger.com
Lahko pa uporabiš tudi frame oz. okvir;
ko vpišeš domena.si ti prikaže vse kar je na vod1.blogger.com, le da bo v naslovni vrstici še vedno pisalo domena.si
torej ko vpišeš (npr.) domena.si te odpelje na stran (npr.) vod1.blogger.com
Lahko pa uporabiš tudi frame oz. okvir;
ko vpišeš domena.si ti prikaže vse kar je na vod1.blogger.com, le da bo v naslovni vrstici še vedno pisalo domena.si
Kako pa to narediš 1. in 2. stvar..prosim za kakšen link ali pa mogoče če mi na hitro razložiš
PromeuZ ::
Ne rabiš redirecta, glede na članke blogger podpira uporabo lastne domene - http://www.wikihow.com/Use-Your-Own-Dom...
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->
Wasp91 ::
Živjo!
Po tem, ko je kolega začel z bloganjem in mu dejansko uspeva, se je tudi meni porodila podobna zamisel in tako sem začela tudi jaz, le da precej nerodno. Ustavilo se mi je že na začetku, kolegu pa nočem nonstop težit za pomoč, tako da sem se obrnila na vas. Ko bom enkrat lahko normalno pisala objave, bo okej, vendar sem ugotovila, da me do tja čaka še precej dolga pot. Zamislila sem si približen template, vendar pa se v poplavi dodatkov, ki so vključeni na vsaki predlogi (downloadala sem iz btemplates.com), enostavno ne znajdem.
Želja je taka: Two-column template v temnejših barvah z možnostjo samostojne izdelave bannerja (tu je stvar še šla skozi), pod tem pa pet tematičnih razdelkov (ne vem, kako se jim reče), pod katere bi lahko vstavljala tudi podteme - in tu se zadeva zaplete. Kako to naredit? Ko nastavim nov template, me vpraša po izbrisu določenih dodatkov, za katere nisem prepričana, ali jih sploh rabim ali ne, in če jih obdržim, zadeva postane kaotična, vse nametano... Koliko se moram sploh spoznati na programiranje, če želim naredit takšne modifikacije, da bom imela neko osnovno obliko?
Glede bannerja in ostalih fines za naprej potem ne bo problema, same nastavitve templatov pa mi že močno načenjajo živce. Ima kdo kakšen uporaben nasvet?
Po tem, ko je kolega začel z bloganjem in mu dejansko uspeva, se je tudi meni porodila podobna zamisel in tako sem začela tudi jaz, le da precej nerodno. Ustavilo se mi je že na začetku, kolegu pa nočem nonstop težit za pomoč, tako da sem se obrnila na vas. Ko bom enkrat lahko normalno pisala objave, bo okej, vendar sem ugotovila, da me do tja čaka še precej dolga pot. Zamislila sem si približen template, vendar pa se v poplavi dodatkov, ki so vključeni na vsaki predlogi (downloadala sem iz btemplates.com), enostavno ne znajdem.
Želja je taka: Two-column template v temnejših barvah z možnostjo samostojne izdelave bannerja (tu je stvar še šla skozi), pod tem pa pet tematičnih razdelkov (ne vem, kako se jim reče), pod katere bi lahko vstavljala tudi podteme - in tu se zadeva zaplete. Kako to naredit? Ko nastavim nov template, me vpraša po izbrisu določenih dodatkov, za katere nisem prepričana, ali jih sploh rabim ali ne, in če jih obdržim, zadeva postane kaotična, vse nametano... Koliko se moram sploh spoznati na programiranje, če želim naredit takšne modifikacije, da bom imela neko osnovno obliko?
Glede bannerja in ostalih fines za naprej potem ne bo problema, same nastavitve templatov pa mi že močno načenjajo živce. Ima kdo kakšen uporaben nasvet?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zamenjava ISP-ja (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5419 (4596) | NeMeTko |
» | preusmeritev mailaOddelek: Izdelava spletišč | 2128 (1642) | Ice-Heki |
» | Prenašanje cookijev med poddomenamiOddelek: Informacijska varnost | 1840 (1555) | jype |
» | Malo pomoči z domenoOddelek: Omrežja in internet | 1315 (1147) | harvey |
» | Vpis DNS strežnika v vrhnji DNSOddelek: Omrežja in internet | 8958 (7449) | kronik |