» »

Seminarska naloga za maturo

Seminarska naloga za maturo

TehDucky ::

Verjetno pride vsako leto kar nekaj takih naslovov, pa vseeno upam, da se bo našel nekdo, ki ima časa da mi odgovori na kakšno vprašanje. Namreč sem 4. letnik Vegove (pa ne še en Vegovc boste rekli, nekam je pa treba it) pa imam sedaj nekaj naslovov, ki bi jih lahko imel za seminarsko nalogo.
Trenutno se najbolj zanimam za plazma zvočnik. Zanima me, kolikokrat se ta izdelek pojavi na maturi ?
Kolikor sem študiral rabiš nek VN transformator ter dva velika (ogromna) kondija ter nekaj elementov, v katere se nisem še ravno spuščal ta moment, verjetno MOSFET.
Zadeva zgleda nekako takole
Bi znal kdo povedati koliko košta takale stvar ?

Glede drugega naslova se premišljeval, če je možno za izdelek kej iz modelarstva, naprimer ladjico na daljinsko upravljanje. Namreč to je bil pravzaprav moj povod za to šolo(modeliranje oz. modelarstvo) in izhajam iz tega razloga, če je možno naredit kar me veseli. Sicer tudi plazma zvočnik ni tako švoh zadeva.

Če ima kdo kaj za dodati se priporočam :)
Lp
  • spremenil: TehDucky ()

andrej02 ::

Ravno prejšnje šolsko leto je eden od mojih sošolcev imel enak projekt:P. Lahko se malo pozanimam koliko je stala zadeva. Mogoče bi ti jo celo prodal :P.

bluefish ::

Glede drugega naslova se premišljeval, če je možno za izdelek kej iz modelarstva, naprimer ladjico na daljinsko upravljanje. Namreč to je bil pravzaprav moj povod za to šolo(modeliranje oz. modelarstvo) in izhajam iz tega razloga, če je možno naredit kar me veseli. Sicer tudi plazma zvočnik ni tako švoh zadeva.
Poglej razpisane teme/naslove. Če želene stvari ni na seznamu, potem se lahko s profesorjem (katerega imaš?) dogovoriš za lastne naslov. Načeloma ne komplicirajo.

TehDucky ::

@andrej02, če najdeš kakšen kontakt oz. kakršno koli informacijo bi bil vesel. Če je za to, mi lahko daš njegov kontakt, da se pomenim z njim. Glede tega, da bi prodal težko verjamem, ker je nekaj edinstvenega. Zadovoljen bi bil z načrtom ali čim drugim :)

@blueFish, ja saj to vem, da če ni gor da se moraš posvetiti, namreč v torkih imamo prakso, ko naj bi se morali zmeniti, pa je manjkal profesor, ker je imel neke naknadne popravne izpite. Če ga jutri dobim, se bom probal zmeniti, če ne pa pon/tork. Petek pa dan šole in smo doma :P

andrej02 ::

Katerega profesorja pa imaš če smem vprašat?

Xserces ::

leben nc ne bos gulfou... kr sam se spomn :D
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

Pyr0Beast ::

Glede na to da nimaš pojma za kaj se v zadevi sploh gre ti bi predlagal da se tega ne lotevaš. Sploh ker so prisotne blazno visoke napetosti in energije.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avto na daljinca

Oddelek: Loža
52405 (2157) Tribal
»

DC motor z visokimi vrtljaji

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
353670 (2838) T0RN4D0
»

"Elektrifikacija" sobe

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
81299 (892) boysta
»

Kako ugotoviti, kaj hočeš počet v življenju?

173909 (3499) Pesjan
»

Graupner Models

481858 (1430) Bole

Več podobnih tem