Forum » Igre » Landwirtschafts-Simulator 2011 (farming simulator 2011)
Landwirtschafts-Simulator 2011 (farming simulator 2011)
koren5er ::
(*) General information: These system requirements can't cover all possible system configurations so it could occur problems that avoid or influence the functionality in some cases.
Tole piše za "System Requirements Windows Version (*)"
To pomeni, da so to MINIMALNE zahteve za DELOVANJE! Probaj dati grfiko na minimum. Mogoče bo malo manj štekal..
Sem poskusil z vsemi možnimi nastavitvami pa nič ne pomaga. vse je popolnoma enako na najslabši in na najboljši resoluciji :(
DeeCoy ::
ja potem je očitno računalnik preslab... Meni je na Acer Aspire 5520G delalo vse bp, je pa res, da ima kar dosti močnejši procesor in grafiko kot ti!
jedateruk ::
Ko smo že pri težavah z grafiko...
En moj kolega si je nabavil to igro, pa mu igre ne zažene, mu napiše: "Error: Could not init 3D system. Shader Model 2.0 is required. Please install the latest video driver". Mi je povedal, da ima grafično kartico od Intela, torej ni neka kvaliteta. Lahko kdo predlaga kakšen gonilnik, da bo igra delala?
En moj kolega si je nabavil to igro, pa mu igre ne zažene, mu napiše: "Error: Could not init 3D system. Shader Model 2.0 is required. Please install the latest video driver". Mi je povedal, da ima grafično kartico od Intela, torej ni neka kvaliteta. Lahko kdo predlaga kakšen gonilnik, da bo igra delala?
Če ima gonilnik posodobljen, ima verjetno zelo star računalnik z prastaro grafo.. Prjatu je hotu na nekiga starga laptopa dat, pa sm se matru kako uro, pa mi ni ratal.. Povej mu da more stopit v korak s časom :DD
zanex123 ::
Meeeneee p sam neki zanima. pač mamo tut mi doma kmetijo mislm jo ma dedi an.. in me zanima kako kravo zvabš v un stroj k ji pač cuza mleko d jo pomolze. a ji moreš žvižgat al ka..pa če ji moreš kako ji pač to nrdiš..!!.plz odgovor!.By Zanex
Čak mau.. Kako zvezo ma, če ma tvoj dedi doma krave al ne z Farming Simulatorjom? Drgač u farming simulatorju grejo same not, pa tut mlek ti odpele avtomatsko...
zanex123 ::
ah..pozabi sm ze ugotovu kak jim zvizgas p tut ugotovu sm kak przges uno lucko oranzno ..pto..thx drgac..! ...samo ej a mleko lahko prodajas??.al kej ?
aljazko ::
dober dan vsem!
Mene pa zanima če kdo ve kako se spremeni cena za sadike (raps)
Če kdo ve, mi naj prosim napiše po korakih
že v naprej se vam zahvaljujem
L.P.
Mene pa zanima če kdo ve kako se spremeni cena za sadike (raps)
Če kdo ve, mi naj prosim napiše po korakih
že v naprej se vam zahvaljujem
L.P.
A bi rad zvišal al znižal? Načeloma to igrca preračunava, ker se tudi samo od sebe spreminja! Če bi rad ceno znižal, izberi večjo težavnost, pa bo ;)
aco4455 ::
pozdrav...
sem novi navdušenec nad ls2O11 pa me zanima, kako lahko zaposliš delavca?? a moraš imet orginal igro?
lp
sem novi navdušenec nad ls2O11 pa me zanima, kako lahko zaposliš delavca?? a moraš imet orginal igro?
lp
krajcar ::
Kakšna je razlika med plugom in kultivatorjem? Se pozna kaj pri količini pridelka?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krajcar ()
Jernej0 ::
Jst bi tut neki uprašu jst bi rt špilu FARMING SIMULATOR če ker pozna ampak mi napiše ERROR: COULD NOT INIT 3D SYSTEM
SHADER MODEL 2.0 IS REQUIRED
PLEASE INSTALL THE LATEST VIDEO DRIVERS če ker ve kwa je to a morm novo grafično k mam ta jajc Intel GMA X4500 pomagite prosim če se zastopte :S
PLEASE INSTALL THE LATEST VIDEO DRIVERS če ker ve kwa je to a morm novo grafično k mam ta jajc Intel GMA X4500 pomagite prosim če se zastopte :S
suxtang ::
dober dan mene pa zanima kako se poseje koruzo? do sedaj sem samo pšenico in neznam prešaltati na koruzo... in kai je raazlika med koruzo in pšenico
Lp
Bolf3nk ::
in kai je raazlika med koruzo in pšenico
lol a se norca delaš? kot da bi vprašal kakšna je razlika med pirom in ledenim čajem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()
simulator ::
Jst bi tut neki uprašu jst bi rt špilu FARMING SIMULATOR če ker pozna ampak mi napiše ERROR: COULD NOT INIT 3D SYSTEM
Intel GMA X4500 download
to si downloadaj pa inštaliraj pol ti pa more it pri men je čist ist blo
lp
Alinko ::
Pozdravljeni!
Mene pa zanima zakaj ne morem pridet v meni control da bi si prerasporedil komande za igranje? Hvala za odgovor.
Lep pozdrav.
Mene pa zanima zakaj ne morem pridet v meni control da bi si prerasporedil komande za igranje? Hvala za odgovor.
Lep pozdrav.
Lp, Marjan
marto ::
lep podrav!
mene pa zanima če ima kdo kak mod za dokaj hiter in močen traktor? rabil bi za prevoz žita in podobno hvala za odgovor.
lep pozdrav
mene pa zanima če ima kdo kak mod za dokaj hiter in močen traktor? rabil bi za prevoz žita in podobno hvala za odgovor.
lep pozdrav
Siddh ::
vpiši v google ls 2011 mods, se registriraj na kako stran in malo prebrskaj, drugače pa od orginalnih traktorjev je najhitrejši deutz 720 ali nekaj takega, je drugi najdražji traktor in je eden izmed njhitrejših, redkokateri dodatek bo hitrejši
... za vsak traktor, avto, tovornjak, kombajn, bikl, bika, kravo... ...tralalala nevem kaj še vse, si lahko sam vse nastaviš.
Od hitrosti, moči in cene, tanka, rezervarja, obratov... vse imaš na pladnju v .xlm datotekah. Pri teh spremeniš končnico v .txt ali wordov .docx. Kar ti paše in spreminjaš valute.
ker mod boš iskal celo večnost, ker pri dobenemu ni omenjena hitrost
zgleda pa tako:
spreminjaš pa forwardGearRatio
vedno si prej naredi backup
Od hitrosti, moči in cene, tanka, rezervarja, obratov... vse imaš na pladnju v .xlm datotekah. Pri teh spremeniš končnico v .txt ali wordov .docx. Kar ti paše in spreminjaš valute.
ker mod boš iskal celo večnost, ker pri dobenemu ni omenjena hitrost
zgleda pa tako:
motor minRpm="100" maxRpm="900 1550 5400 805" maxTorques="2.3 3.0 -1 2.2" brakeForce="15" lowBrakeForceScale="0.4" lowBrakeForceSpeedLimit="1" forwardGearRatio="25.5" backwardGearRatio="9" differentialRatio="1" rpmFadeOutRange="0">
torque rpm="5400" torque="6.0"/
spreminjaš pa forwardGearRatio
vedno si prej naredi backup
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()
marto ::
a bi te lahka prosu da mi ti to narediš ker jst nimam blage veze o čem gre ti dam skyp al pa fb
Bobnar Gal ::
js sm nou na tem forumu :)
vem da je tema že dost stara ampak me pa zanima a loh u kšni cisterni voziš gorivo s traktorjem naokoli. recimo če imaš nekje daleč kakšen kombajn ki je zelo počasen in ga je treba tankat pa se ti ne da tako daelč ga vozit.
hvala
vem da je tema že dost stara ampak me pa zanima a loh u kšni cisterni voziš gorivo s traktorjem naokoli. recimo če imaš nekje daleč kakšen kombajn ki je zelo počasen in ga je treba tankat pa se ti ne da tako daelč ga vozit.
hvala
Banc ::
Lp.
Ali kdo ve, kje bi se dalo dobiti mod za traktor New Holland T4000?
Prosim če mi napišete..
Ali kdo ve, kje bi se dalo dobiti mod za traktor New Holland T4000?
Prosim če mi napišete..
Banc ::
Ne nove mapre se ti same ne odpirajo! Lahko si pa daš noter mods za mape: http://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=l...
Tukaj imaš vse mode! =)
Tukaj imaš vse mode! =)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Banc ()
Evo, če želi kdo od vas postati kmet...
verzija 2013 demo :D
http://farming-simulator.com/demo.php?l...
verzija 2013 demo :D
http://farming-simulator.com/demo.php?l...