Forum » Kaj kupiti » Katera grafična za HP 8100?
Katera grafična za HP 8100?
Amalos ::
Hojla, folk.
Poznavalci so me že poučili, da je moje početje nesmiselno, ampak komp sem dobila in nazadnje sem enega prodajala 2 meseca, za kar nimam časa.
Torej gre za HP Compaq Elite 8100, varianto z i5-660 procesorjem (3.33 GHz) in integrirano grafiko. Kolikor vidim na HP strani, je sistem kompatibilen z Gigabyte Radeon HD 4650. A mi lahko kdo svetuje, kakšne so še opcije za nadgradnjo z 1 GB grafike?
Namesto 320 napajalnika bom dala not 600. Bo to OK? A moram pri napajalniku kaj pazit al je vseeno, kaj kupim?
Že vnaprej hvala za nesebično pomoč!
Poznavalci so me že poučili, da je moje početje nesmiselno, ampak komp sem dobila in nazadnje sem enega prodajala 2 meseca, za kar nimam časa.
Torej gre za HP Compaq Elite 8100, varianto z i5-660 procesorjem (3.33 GHz) in integrirano grafiko. Kolikor vidim na HP strani, je sistem kompatibilen z Gigabyte Radeon HD 4650. A mi lahko kdo svetuje, kakšne so še opcije za nadgradnjo z 1 GB grafike?
Namesto 320 napajalnika bom dala not 600. Bo to OK? A moram pri napajalniku kaj pazit al je vseeno, kaj kupim?
Že vnaprej hvala za nesebično pomoč!
Who made this rules anyway? (Revolutionary Road)
Amalos ::
@ 5er-->, Autodesk, ostalo gre.
@ Jan-Krof, do 150 EUR
@ Jan-Krof, do 150 EUR
Who made this rules anyway? (Revolutionary Road)
bedak ::
po mojem bi bla taka kul, mam tako namreč doma, pa deluje vse normalno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bedak ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero novo grafično 1gb do 40€? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12200 (10681) | theBill |
» | Boljši FPS (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5904 (5062) | Sssaga |
» | Novi računalnikOddelek: Kaj kupiti | 3320 (2619) | Sajco |
» | ATI HD 5770 1GBOddelek: Kaj kupiti | 4942 (2466) | g. Oden |
» | Grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7433 (5525) | matonson |