» »

pomoč pri phorum-u

pomoč pri phorum-u

RoMar ::

Živjo,
delam forum z Phorum-mom, instalacije in povezava z mysql je vse OK. Sedaj pa mi napiše naslednje
Warning: Cannot add header information - headers already sent by....
ko hočem dostopadi do .../admin/index.php

Vsak namig dobrodošel

darh ::

očitno o PHPju ne delaš pogosto, čene bi že prej prišel do tega problema...

PHP skripte imajo možnost pošiljanja posebnih ukazov brskalniku - tem ukazom se reče HEADERS. To so naprimer cookies - piškotki, razne expire informacije, podatki o vrsti in velikosti datoteke (to se pošlje avtomatsko).

Ti ukazi morajo biti poslani PRED kakršnim koli drugim znakom! Najbrž ti napiše v kateri datoteki in v kateri vrstici se je zgodila napaka.. tam boš videl funkcijo setcookie(), header() ali session_*(). Preleti kodo pred to funkcijo in poišči, kje se karkoli izpiše. To popravi in moglo bi delat...

BTW: če nisi kakorkoli modificiral kode, me čudi, da je do napake sploh prišlo... je zraven objavljena še kaka druga napaka ?
Excuses are useless! Results are priceless!

RoMar ::

bingo!!
hvala za info!!
Ja res je, z PHP in tudi html-jem sem komaj začel delati, torej ene vrste rookie. se še prebijam skozi tone how-tojwv in faq-ov. Problem je dotično zadevo najdit ker je tega veliko , ampak tudi počasi se daleč pride

Res je moral sem spremeniti login.php od phoruma, drugace zadeva ne laufa na IIS (navodila za instalacijo s strani phorum.org)
Bom preveril kaj sem sploh spremenil, priznam da sem šel slepo po navodilih, brez glave..

še enkrat hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Napaka v Internet Explorer-ju

Oddelek: Izdelava spletišč
181972 (1774) Gost
»

Kako instalirat NVIDIA-driverje v Ubuntu? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
505263 (4192) r5r
»

PHP KONTAKT

71495 (1332) rkasteli
»

Forum (ni reklama)

262670 (2259) 64738
»

Kvazi Znanost in Smeh