Forum » Mobilne tehnologije » Samsung S5620 - Monte SMS nstavitve
Samsung S5620 - Monte SMS nstavitve
majaron ::
Ali kdo ve, če bi se dalo na tem telefonu kakorkoli nastaviti (v nastavitvah tega ni), da telefon ne prikaže ovestila o prispelem SMS-u.
To se pravi da praktično ne veš, da je prišel kakšen nov SMS, ampak moraš vedno it pogledat pod prejeta sporočila.
Oziroma če nekdo drug vzame v roke tvoj telefon ne ve da imaš nov SMS.
To se pravi da praktično ne veš, da je prišel kakšen nov SMS, ampak moraš vedno it pogledat pod prejeta sporočila.
Oziroma če nekdo drug vzame v roke tvoj telefon ne ve da imaš nov SMS.
majaron ::
Popster hvala za odgovor, vendar to ni to kar rabim.
Tud na tem etelfonu se da uštimat zaklepanje aplikacij, vendar tud če imaš SMS-e zaklenjene,
telefon na osnovnem zaslonu pokaže "imate novo sporočilo" in še pokaže od koga je.
Tega bi se rad jaz znebu.
Tud na tem etelfonu se da uštimat zaklepanje aplikacij, vendar tud če imaš SMS-e zaklenjene,
telefon na osnovnem zaslonu pokaže "imate novo sporočilo" in še pokaže od koga je.
projektor ::
Moja ma ta aparat, pa med brskanjem po nastavitvah nisem zasledil kake takšne nastavitve.
Tako, da ti nemara ne preostane drugega, kod da si daš sms notifikacijo na mute, pa reč svoji dragi, da nima kej šlatat tvojga telefona :)
Tako, da ti nemara ne preostane drugega, kod da si daš sms notifikacijo na mute, pa reč svoji dragi, da nima kej šlatat tvojga telefona :)
popster ::
to naštimaš idile backlight na min. da se zaslon sam ugaša--to sem mislu.lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SMS NATEG HalloKupon Vinjeta -50% (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 32493 (22571) | darkolord |
» | MIUI Q&AOddelek: Mobilne tehnologije | 9466 (5882) | FireSnake |
» | Android obvestila - bug ali strojna napaka?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2528 (2297) | jukoz |
» | Pomoč pri alcatelu one touch 331Oddelek: Mobilne tehnologije | 687 (660) | matjaz1973 |
» | Čudno sms vprašanjeOddelek: Mobilne tehnologije | 3354 (3079) | aljazh |