Forum » Mobilne tehnologije » Y-browser?
Y-browser?
guest #44 ::
Rabim nek malo boljši browser datotek za mojo nokio 5230. Originalen je rahlo pomankljiv. Sem praktično novopečen uporabnik smartphone-ov. Uspelo mi je zasledit ta Y-browser, je kul zadevca?
Bega me to...na ovi store ga prodajajo za 2 evra, ampak pol sem vidu da se ga da tudi pobrat zastonj. Kje je štos...nateg, malware,...? Zakaj ovi store hoče ovi za njega 2EUR?
Bega me to...na ovi store ga prodajajo za 2 evra, ampak pol sem vidu da se ga da tudi pobrat zastonj. Kje je štos...nateg, malware,...? Zakaj ovi store hoče ovi za njega 2EUR?
- spremenilo: guest #44 ()
krentam ::
No zastonj se da dobit Opero ki je kar dober brskalnik, sicer pa nevem zakaj je privzet pomankljiv, kajti je kar vredu :)
Imel sem 5800 ki pa je približno isti k kot 5230 in sem bil z njim zadovoljen, sicer pa kot pravim...OPERA je res zakon brskalnik za telefon ;)
LP
Imel sem 5800 ki pa je približno isti k kot 5230 in sem bil z njim zadovoljen, sicer pa kot pravim...OPERA je res zakon brskalnik za telefon ;)
LP
E8500, 4850 1 GB, WD Caviar Green 1Tb, GIGABYTE EG41MF-US2H
guest #44 ::
Y-browser, kot jaz razumem je tipo "windows explorer" torej brskalnik datotek, ne internetnih strani.
Pač rabim en boljši file manager kot je original na mobiju. Slišal sem edino za y-browser, ki ima mešane opise, en tam na reviewih trdi, da mu je zjebalo mobi.
Zanimivo pa je da sta dve verzji ena plačljiva druga zastonj...
Pač rabim en boljši file manager kot je original na mobiju. Slišal sem edino za y-browser, ki ima mešane opise, en tam na reviewih trdi, da mu je zjebalo mobi.
Zanimivo pa je da sta dve verzji ena plačljiva druga zastonj...
js osebno ::
Y-browser je kar v redu, obstaja tudi "Nokia browser" in še nekaj na X.. Se trenutno ne spomnim.. Malo se sprehodi po travnikih. (Nokia browser je program od Nokia za njihove razvijalce programske opreme.. Tako da imaš res veliko možnosti)
ToniT ::
Y-browser sem uporabljal na nokii E60 in moram reči, da je to zame najboljši browser za Symbian. Je pa nevaren, če ne veš, kaj delaš.
js osebno ::
krentam, še enkrat preuči prispevke, tukaj ni govora o internet browserjih.
Malce si falil :>
Malce si falil :>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia C7 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15160 (8965) | Mikec17 |
» | Kaj Nokiaši pričakujejo od Windows Phone 7Oddelek: Novice / Windows Mobile | 8163 (6260) | Bor H |
» | Huge dillema...simobil paketiOddelek: Mobilne tehnologije | 5062 (4179) | mojsterleo |
» | Nokia N8 prihaja konec avgustaOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 8271 (6887) | Xgeneration |
» | Firefox Fennec alpha tudi za Windows MobileOddelek: Novice / Windows Mobile | 4324 (3145) | PrimozR |