Forum » Pomoč in nasveti » Youtube account
Youtube account
xsannyx ::
Ko sem včeraj prišel domov sem videl da me je izpisalo iz youtuba..
Se poskusim vpisati nazaj a se izpiše:
Please use your Google Account (ime.priimek@gmail.com) password to sign in. We no longer support signing in with your old YouTube password.
Je kakšen način da obidem to in se vpišem z mojim starim accountom, ker imam na njej dovolj stvari, ki jih bi izgubil če bi si naredil nov account!
Se poskusim vpisati nazaj a se izpiše:
Please use your Google Account (ime.priimek@gmail.com) password to sign in. We no longer support signing in with your old YouTube password.
Je kakšen način da obidem to in se vpišem z mojim starim accountom, ker imam na njej dovolj stvari, ki jih bi izgubil če bi si naredil nov account!
popster ::
Emm, sem se probal prijativit(prijavlo avtomatsko) in zgleda da je še vedno stari account, je pa res da je prijatelje iz gmaila že zdavnaj dodalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
KoMar- ::
xsannyx: Pa saj ni mišljeno, da izgubiš stvari na starem accountu. Ko se vpišeš z Google Accountom, lahko "posvojiš" svoj YouTube account in tako vanj preneseš vse stare stvari.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "arhiviranje" gmail računaOddelek: Omrežja in internet | 1681 (1162) | Highlag |
» | Google od Microsofta zahteva odstranitev mobilne aplikacije za YouTubeOddelek: Novice / Windows Mobile | 6537 (4816) | Doc123 |
» | YouTube opominOddelek: Omrežja in internet | 6156 (4929) | SkyEye90 |
» | Call of duty MW3 problemOddelek: Igre | 1487 (1215) | jozi12345 |
⊘ | Youtube: Video Removed: Copyright InfringementOddelek: Loža | 1653 (1260) | PaX_MaN |