Forum » Izdelava spletišč » Wordpress
Wordpress
Hexx ::
Pozdravljeni,
prijateljev blog sem premestil iz enega hosting na moj strežnik in uredil potrebne nastavitve. Stran se prikaže, vendar ni nobene teme oz. stila. Malo sem iskal po Googlu in sem opazil da so imeli nekateri probleme s .htaccess fajlom. Ko sem preveril, sem opazil da v mapi kjer imam njegov blog htaccessa sploh ni! Tako sem prekopiral moj htaccess in ga prilepil tam kjer ima on blog, ampak še vendno ni stila. Pa še to, ko kliknem na katerikoli link mi vrne 404: Not Found The requested URL /xx was not found on this server. V čem bi lahko biu problem?
Hvala za odgovore :)
Hexx
prijateljev blog sem premestil iz enega hosting na moj strežnik in uredil potrebne nastavitve. Stran se prikaže, vendar ni nobene teme oz. stila. Malo sem iskal po Googlu in sem opazil da so imeli nekateri probleme s .htaccess fajlom. Ko sem preveril, sem opazil da v mapi kjer imam njegov blog htaccessa sploh ni! Tako sem prekopiral moj htaccess in ga prilepil tam kjer ima on blog, ampak še vendno ni stila. Pa še to, ko kliknem na katerikoli link mi vrne 404: Not Found The requested URL /xx was not found on this server. V čem bi lahko biu problem?
Hvala za odgovore :)
Hexx
- spremenil: Hexx ()
Poldi112 ::
Je url strani isti kot je bil? Si teme tudi kopiral? Jih lahko aktiviraš v admin vmesniku? Kaj piše v tvojem htaccess? Mogoče url do njegove strani?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Hexx ::
hvala sem ze resil, use link ki sem odpru so vodli na stari streznik, tako da sem sel na mojega, na control panel in zamenjau url :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hexx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 301 redirectOddelek: Izdelava spletišč | 3826 (2601) | Netrunner |
» | Problem z comment spammerjiOddelek: Izdelava spletišč | 2433 (2022) | opeter |
» | brez .html končniceOddelek: Izdelava spletišč | 1916 (1356) | MisterR |
» | Večni problem na sinfoniki. Ne znajo uredit MOD_REWRITE ?!Oddelek: Izdelava spletišč | 1408 (1284) | Tody |
» | Kako narediti redirect, če uporabnik vpiše napačno ime .htmlOddelek: Izdelava spletišč | 1415 (1316) | darh |