Forum » Kaj kupiti » Nakup grafične kartice
Nakup grafične kartice
testkurva ::
Na internetu sem zasledil, da je najboljše kupit Sapphire ATI Radeon HD 5850 in Gigabytov ATI Radeon HD 5850; crossfire Benchmarks.
Me pa zanima, če lahko namesto Gigabytove vzamem XFX-ovo Radeon HD 5850 Black Edition Display Port?
Na sploh me pa še zanima, če ti to, da imaš 2 grafični res vse dela boljše...
Prosim pomagajte!
LP, testkurva
Me pa zanima, če lahko namesto Gigabytove vzamem XFX-ovo Radeon HD 5850 Black Edition Display Port?
Na sploh me pa še zanima, če ti to, da imaš 2 grafični res vse dela boljše...
Prosim pomagajte!
LP, testkurva
- spremenil: testkurva ()
JJM ::
Da lahko vzameš XFX.
Da delalo ti bo bolje. Imaš polno benchmarkov in testov tako, da si kar oglej.
Da delalo ti bo bolje. Imaš polno benchmarkov in testov tako, da si kar oglej.
bluefish ::
Na sploh me pa še zanima, če ti to, da imaš 2 grafični res vse dela boljše...Da, če imaš ustrezno ploščo, ki podpira vezavo v CrossFire, potem lahko uporabiš dve kartici. Pridobitev na zmogljivosti je odvisna od posamezne igre, vendar to ne pomeni, da boš pridobil dodatnih 100%.
Se pa pri HD5xxx seriji to trenutno ne splača, ki zaenkrat še ni igre, ki bi eno kartico tako obremenila.
testkurva ::
Se pravi, da je najboljše, če kupim eno zdaj in kasneje še drugo, ki bo potem cenejša...tako bom prihranil par EUR...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: testkurva ()
bluefish ::
Ja. Čeprav je ponavadi bolj smiselno staro kartico podati in z nekaj doplačila kupiti eno iz nove serije, ki je ponavadi zmogljivejša od dveh kartic iz prejšnje serije.
Poteza z naknadnim nakupom kartice se ponavadi splača, če dobiš neko ugodno ponudbo.
Poteza z naknadnim nakupom kartice se ponavadi splača, če dobiš neko ugodno ponudbo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup računalnika do 1500€ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 21315 (18584) | Pr0xim0 |
» | PC do 1000€Oddelek: Kaj kupiti | 1449 (1038) | st0jko |
» | Katero grafično....ali bo napajalnik zdržal? :sOddelek: Kaj kupiti | 2395 (1820) | g. Oden |
» | Sestavljam si računalnik- kaj kupiti ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4569 (3730) | energetik |
» | računalnik za 1.100Oddelek: Kaj kupiti | 1561 (1154) | krneki0001 |