Forum » Hlajenje in modifikacije » Iščem 120mm PWM FAN
Iščem 120mm PWM FAN
axee ::
Ali nebi naročil? Pri cool-pc.org so izredno prijazni, dobiš pošiljko v roku enega dneva. Vzami Scythe Kama PWM, super PWM ventilator.
Ashrack ::
AXEE
Saj tega sem gledal ze pri njih ampak me pride tretino cene samo postnina. Zato bi pa rad nekje v LJ to kupil.
Saj tega sem gledal ze pri njih ampak me pride tretino cene samo postnina. Zato bi pa rad nekje v LJ to kupil.
....
axee ::
Mam jaz enga kama pwm doma (odpru in ni pasal na hladilnik zato nov lezi v embalazi sevedno). Ti ga prodam za 8e (sem iz lj) samo povej kater hladilnik imas da vidmo ce gor pase - ima namrec zaprte notranje luknje.
Ashrack ::
kupim.
Imam pa Scythe Ninja 2, kar pomeni da bo definitivno pasal.
Imam pa Scythe Ninja 2, kar pomeni da bo definitivno pasal.
....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ashrack ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napajalnik menjava ventilatorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 740 (680) | kuglvinkl |
» | Nasvet za hlajenje in utišanje PCja... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 31977 (30022) | kuglvinkl |
» | Nakup tihe mrcine (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9576 (6758) | Sylar007 |
» | izboljšanje in tišanje računalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1783 (1514) | bedak |
» | Najboljši zračni hladilnik za socket 1366Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1468 (1240) | TOP |