» »

Adapterji (PCI EX-1 V PCI EX16)

Adapterji (PCI EX-1 V PCI EX16)

WinXP ::

Ali mi lahko kdo pomaga najti ker ne najdem na Googlu TELE ADAPTERJE,kje se prodajajo (če se)

Iz PCI EX-1 v PCI-EX16
Iz AGP v PCI EX16

in pa notranji "razdelilec" ki bi razdelil notranji (internal)USB port na matični plošči

jest10 ::

In zakaj ti bo PCI-E 1X na 16X? Če misliš imeti za grafično pozabi, ker je bo žlajfalo na veliko

Mislil sem to,ja...ali je PCI EX1 veliko SLABŠI STANDARD kot X16?:O

Kaj pa če bi dal krmilnik v PCI da naredim še en PCI-Ex16 za drugo kartico...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: WinXP ()

xsannyx ::

Lol :D
Nemoreš.
Pci-e x16 ima 16 kratno hitrost x2 pa dvakratno :D Ne moreš tako kot ti misliš.
Če misliš met CF ali pa SLI kupi plato za 200EUR pa bo v redu :D tukaj ti bo pa vse skupaj crknilo, niti delalo...

Valvoline ::

Eh,on bi starejšo plato ki nima pciexpress oz ima agp in navadni pci predelal dab delovale novejše grafične na pciex verjetno.
Nek adapter mislim da obstaja za agp-pciex vendar stane ziher tok k solidna plata.

Pyr0Beast ::

Adapterji stanejo. Razliko je bolj smiselno vložiti v zamenjavo grafe v drugo verzijo.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

terryww ::

Ali mi lahko kdo pomaga najti ker ne najdem na Googlu TELE ADAPTERJE,kje se prodajajo (če se)

Iz PCI EX-1 v PCI-EX16

Kako brez adapterjev vstaviti pcie 16x veliko stvar v recimo pcie 8x velik slot. Na tem linku ima pcie x16 slot in kaže kako se znebit Dellovih fint, ki poskrbijo, da lahko daš not samo 8x pcie fizično. Tako kot je plastiko talil, stališ zadnji del slota, tako, da lahko v recimo pcie x1 fizični slot vstaviš najnovejšo grafično. Zadeva funkcionira, ker so dodatni pini samo za dodatno pasovno širino.
Kako vpliva pasovna širina na igranje
Iz AGP v PCI EX16

google riser card

edit: pojasnilo
It is the night. My body's weak.
I'm on the run. No time to sleep.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: terryww ()

aha... Valvoline,moja plošča AM2 ima en PCI-EX16,zanimalo me je pa pač še za eno daodatno režo PCI-EX16,ker imam pač na plošči 1 PCIx16 in 3 PCIEX1.:)

Za AGP v PCI EX16 sem pa mislil za starejšo ploščo ki jo imam...:)

WyattEarp ::

po teh linkih k ji je pokazal jmakov se vid, da x8 ali x4 je še čist ok za pci grafično. šele pr x1 se pozna 25% manjša ''moč'', pr x4 in x8 pa je skor zanemarljivo to... tako da bi u pcie-4 lahko dal grafo pa ne bi mela skor nič slabši performance...
AMD Phenom II 1090T,ASUS M4A89GTD PRO/USB3,12 Gb RAM(2x4Gb,2x2Gb)-1.600Mhz,
GMC H70, Gigabyte R9 270X, Samsung 850 EVO 250GB,WD 2Tb(G),Scythe 700W, LG 23''.

boogie_xlr ::

In tako je bilo, ko so testirali P5N-E SLI in P5N32-E SLI, pri prvi se 16x PCI-e razdeli na dvakrat po 8x PCI-e, druga pa podpira dvakrat 16x in razlika v performansih je bila zanemarljiva.
Še link do članka, ni glih ista plata, je pa podobna.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

sestavljam komp po delih - matična plošča?

Oddelek: Kaj kupiti
121055 (807) patriot10
»

Sandy Bridge mobo

202128 (1622) Ales320
»

nakup novega računalnika (strani: 1 2 )

676713 (5635) mtosev
»

anni - briljant