Forum » Izdelava spletišč » Stran za ocenit
Stran za ocenit
Matev ::
Dobrodošli na spletni strani, na kateri lahko izveste vse o različnih PTC straneh.
vse?
niti to kaj je to ptc ne piše
dfajt ::
Dizajn ne pritegne najbolj, ker ima premajhen kontrast in je zato slabo berljivo.
Vsebine praktično ni nobene.
Pa obvestilo na prvi strani, da je stran v izgradnji, je najbolje odstraniti. Praktično vsaka stran na internetu je v izgradnji, saj je internet živ in se nenehno spreminja, zato je to dejstvo nepotrebno navajati.
Če vprašaš mene, bi za zgornji del izbral malo manj divjo modro barvo, za spodnji pa bolj umirjeno sivo, vsaj nekaj odtenkov svetlejšo. Mi je pa všeč logo.
Vsebine praktično ni nobene.
Pa obvestilo na prvi strani, da je stran v izgradnji, je najbolje odstraniti. Praktično vsaka stran na internetu je v izgradnji, saj je internet živ in se nenehno spreminja, zato je to dejstvo nepotrebno navajati.
Če vprašaš mene, bi za zgornji del izbral malo manj divjo modro barvo, za spodnji pa bolj umirjeno sivo, vsaj nekaj odtenkov svetlejšo. Mi je pa všeč logo.
Gost ::
Design mi je še kar všeč. To je pa tudi vse. Vsebine ni nikakršne, zastonjska domena, zastonjski server, koda je tudi še za izboljšati, stran ima pomešane jezičnosti slo in ang. Predvidevam, da si še začetnik, zato ti svetujem, da se še kaj več naučiš.
Ocena strani kot celota: 3
Design: 6
Ocena strani kot celota: 3
Design: 6
BALAST ::
DOKAZ O IZPLAČILU:
Payment Details
Date: April, 21 2009 2:24:28 PM
Amount Sent: $2.00 USD
Sender Name: NeoBux
Sender Email: payments@neobux.com
Reference Number: E68C4-323ED-599AE,
Zslužkarjem PFEJ PFUJ, zaradi vas je samo še več propagande na spletu.
Spletna stran je pa komaj kaj 2/10.
Payment Details
Date: April, 21 2009 2:24:28 PM
Amount Sent: $2.00 USD
Sender Name: NeoBux
Sender Email: payments@neobux.com
Reference Number: E68C4-323ED-599AE,
Zslužkarjem PFEJ PFUJ, zaradi vas je samo še več propagande na spletu.
Spletna stran je pa komaj kaj 2/10.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaslužki preko interneta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 52269 (19767) | next3steps |
⊘ | Zaslužek s klikanjemOddelek: Loža | 1663 (1065) | zee |
» | PPD (Pay per download)Oddelek: Omrežja in internet | 1107 (594) | blackbfm |
» | ''Popust'' preko spletaOddelek: Loža | 1404 (312) | alf__ |