Kakšn PC in konzole. Če hočeste res najboljšo grafiko in totalka realno fiziko, vse wireless, brez zatikanja (no, malo zatikanja mogoče bo) + realističnost nasploh, pojdite v dvorano/na vrt/ na igrišče ;)
Sicer si lastim PS3, ampak ga povečini uporabljam za streamanje filmov z pcja v dnevno sobo (42" LCD fuckyeah), na računalniku vsake toliko igram kake klasike, ki delajo pod Wine.
Kakšn PC in konzole. Če hočeste res najboljšo grafiko in totalka realno fiziko, vse wireless, brez zatikanja (no, malo zatikanja mogoče bo) + realističnost nasploh, pojdite v dvorano/na vrt/ na igrišče ;)
Xbox360 simpl, ne rabim skozi na slotechi prosit za pomoč ko ne dela kaka igra na pc-ju kot mnogi, ker na xboxu dela kot more, ni zaj tu nek naroben driver, grafična pa take fore s tem se jaz ne obremenjujem. PS3 nadmočne igre katere še prihajajo(le katera pc in xbox igra se bo lahko merila z god of war3 in uncharted 2 ? ).
Eh nič kaj preveč. Se zabavamo z drugimi zadevami. Nazadnje, da sem res kaj igral je blo letos poleti. Včasih tako za zabavo kak Teeworlds (zakon špilček) pa Warrock na PCju. PS3 nabira prah že od poletja, Wii tudi, DS sploh nimam pojma kje je (čeprav se mi zdi da je v predalu mize s katere pišem). Kar igram velikokrat pa so igre na ipod Touch. Ker so zabavne imajo grafiko boljšo od DS-a pa še kjerkoli in kadarkoli lahko igram.
Ni časa za igranje iger. @edge540 Prijatelj je učitelj motornega letenja in me stalno nagovarja za tečaj. Ko pa sem izvedel za ceno ure letenja, me je minilo...
Imam en PC, na katerem poganjam predvsem starejše igre (pa nekaj novejših tipa Mount & Blade in The Witcher), ter konzolo Wii.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Do februarja sem igral le na PC, nikoli nisem imel konzole. Potem sem kupil PS3 in od takrat na PCju le redko poženem kakšno igro, kot je recimo Tales of Monkey Island.
Xbox360 simpl, ne rabim skozi na slotechi prosit za pomoč ko ne dela kaka igra na pc-ju kot mnogi, ker na xboxu dela kot more, ni zaj tu nek naroben driver, grafična pa take fore s tem se jaz ne obremenjujem. PS3 nadmočne igre katere še prihajajo(le katera pc in xbox igra se bo lahko merila z god of war3 in uncharted 2 ? ).
Ammm... GEARS OF WAR 2, HALO 3, HALO 3:ODST, FORZA MOTORSPORT 3... In podobne.. Čeprou... GOW nebi menju.. za ostale bi se dal pogajat