Forum » Pomoč in nasveti » Predloga za koledar s svetniki
Predloga za koledar s svetniki
Bela01 ::
Pozdravljeni!
Naredit morem koledar z imeni svetnikov in praznikov ter luninimi menami. Vendar zagotovo obstaja kakšna že narejena predloga za to, saj mi vseh 365 svetnikov in praznikov ni za prepisovat.
Ali mogoče kdo pozna kak link do teh predlog?
Naredit morem koledar z imeni svetnikov in praznikov ter luninimi menami. Vendar zagotovo obstaja kakšna že narejena predloga za to, saj mi vseh 365 svetnikov in praznikov ni za prepisovat.
Ali mogoče kdo pozna kak link do teh predlog?
Zagotovo, sploh če delaš za prostovoljce ;).
Ali res ni že narejenih teh predlog? Ko gledam te gasilske koledarje, ki so jih delali različni ljudje, vidim da so vsi isti. Torej so delali po že neki narejeni shemi.
Ali res ni že narejenih teh predlog? Ko gledam te gasilske koledarje, ki so jih delali različni ljudje, vidim da so vsi isti. Torej so delali po že neki narejeni shemi.
blackbfm ::
Ni narejenih predlog oz. jaz jih nisem našel v elektronski obliki. Vzameš en že narejen koledar in prepišeš podatke..saj ni tok dela s tem kolikor zgleda na prvi pogled.
Ma naši bi pa radi imeli letos malo prej, ker je 100. obletnica. Ma očitno mi ne preostane druga kot na "roke".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel datoteke za enostavno računovodstvoOddelek: Programska oprema | 12701 (5279) | luksorzi |
» | Izdelava spletne strani za podjetje z bresplačnimi orodji (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14911 (7548) | Tody |
» | "Orodja" za izdelavo preprostih straniOddelek: Izdelava spletišč | 1266 (1163) | bluefish |
» | Vaše mnenjeOddelek: Izdelava spletišč | 1905 (1512) | flasha |