Forum » Programiranje » PHP_AUTH_USER je prazna stran
PHP_AUTH_USER je prazna stran
bl4ckb1rd ::
Lepo pozdravljeni,
ko spustim kodo skozi, mi vrze vn prazno stran.
Ko pa tole spustim skozi , mi pa vrze vn: Prenos podatkov je aktiviran. Prosim preverite cez 5 min ali je bil prenos uspesen.
Kaj delam narobe?
Najlepša hvala za odg.
ko spustim kodo skozi, mi vrze vn prazno stran.
<?php error_reporting(E_ALL); error_reporting(0); set_time_limit(0); /* if (($_SERVER['PHP_AUTH_USER'] !== 'admin' ) || ($_SERVER['PHP_AUTH_PW'] !== 'xyz')) { header('WWW-Authenticate: Basic realm="my realm"'); header('HTTP/1.0 401 Unauthorized'); echo '<HTML> <HEAD><TITLE>Authorization Failed</TITLE></HEAD> <BODY> <H1>Authorization Failed</H1> <P>Without a valid username and password, access to this page cannot be granted. Please click .reload. and enter a username and password when prompted. </P> </BODY> </HTML>'; exit; } */ ?> <link rel=stylesheet href="/style.css" type="text/css"> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=Windows-1250"> <pre> <?php $start_time=microtime(); require_once('include.php'); #findimages(DISK_PREFIX().'/'); list_urls(); reset($popups); while(list($key,$val)=each($popups)) {
Ko pa tole spustim skozi , mi pa vrze vn: Prenos podatkov je aktiviran. Prosim preverite cez 5 min ali je bil prenos uspesen.
<?php // error_reporting(E_ALL); ?> <?php /* if (isset($_SERVER['PHP_AUTH_USER'] !== 'admin' ) { ($_SERVER['PHP_AUTH_PW'] !== 'xxx')) { header('WWW-Authenticate: Basic realm="xxxxxzzzzz"'); header('HTTP/1.0 401 Unauthorized'); echo '<HTML> <HEAD><TITLE>Authorization Failed</TITLE></HEAD> <BODY> <H1>Authorization Failed</H1> <P>Without a valid username and password, access to this page cannot be granted. Please click .reload. and enter a username and password when prompted. </P> </BODY> </HTML>'; exit; } */ ?> <html> <head> <link rel=stylesheet href="/style.css" type="text/css"> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=Windows-1250"> </head> <body> Prenos podatkov je aktiviran. Prosim preverite cez 5 min ali je bil prenos uspesen. <?php touch('/tmp/prenos-aktiven'); ?> </body> </html>
Kaj delam narobe?
Najlepša hvala za odg.
Ice-Heki ::
Na vseh forumih isto.
Zakaj imaš tole?
Zakaj imaš tole?
error_reporting(E_ALL); error_reporting(0);
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ice-Heki ()
bl4ckb1rd ::
ja v bistvu res, tega sploh ne rabim.bom dal ven, pa probal.sem newbie in se se lovim, sorry in obenem hvala za odg.