Forum » Slo-Tech » Pritožbe
Pritožbe
Temo vidijo: vsi
333333 ::
ce bi nam povedali zanj/poslali novicko bi imeli vec moznosti, da bi bilo objavljeno
Na strani http://www.grand-lan.com/ lepo vse pise, mogoče edino na kratko... to da se v Lj 1 do 2x mesečno prirejajo tekmovanja grand lan Mini 16 kist in monitorjev v istih igrah kot grand lan edino cs 1.6 je še včasih zraven če so interesenti ( tukaj lahko reqestate tudi svoj spil če so kakšne želje ). Postopek pa je isti kiste in monitorji so tam, I5, LG led, tipkovnice miske in ostalo slusalke pa prinesejo gamerji. Jaz sem mislil da so drugi razlogi da slo-tech ni objavil novice... no kakorkoli že ko bo naslednje tekmovanje boste odbveščeni.
Spiritual
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 333333 ()
MrStein ::
Jaoooooooooo kakšna vprašanja.... Kje je fora da imaš ti tak nick loki3000 ??? Mogoče je nekje v tvoji omejeni glavici.
Na mojem forumu tega bralec ne bi našel...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
BALAST ::
MrStein jah oprosti, me je malce zaneslo. Samo sem res izgubil živčke ob vprašanju "kje je point različne resolucije?"
mtosev ::
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Bor H ::
http://slo-tech.com/forum/t410783/p2698...
spet je začel turit svoj forum zravn, sploh je pa neumno ker ima 32 registriranih uporabnikov, torej spam
spet je začel turit svoj forum zravn, sploh je pa neumno ker ima 32 registriranih uporabnikov, torej spam
imagodei ::
Ne vidim, kako je objava linka do spletne strani, s katero morebitni avtor ne služi neposredno s tvojim obiskom, kakorkoli v nasprotju s pravili foruma?
- Hoc est qui sumus -
Bor H ::
gre za očitno reklamo, če bi slučajno linkal na stran, ki ima težo, ne vem, nekaj velikosti avto.net vredu, ker je pa objavil na forum z 32 člani je reklama, to je tko k bi jst mu napisal naj napiše še na mojem blogu
edit: pa tudi ni prvič da to stran reklamira, tretjič po mojem grobem štetju
edit: pa tudi ni prvič da to stran reklamira, tretjič po mojem grobem štetju
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bor H ()
Naivna ::
jest10 ::
Znova troll tema, kjer sta se Naivna in Mucalepa(ki sta najverjetneje ena in ista oseba) malo preveč razpasli
Znova nadaljevanje
Znova nadaljevanje
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
Muckalepa ::
Primoz ::
Muckalepa:
prosim preberi si 297. člen KZ-1 in se začni obnašat ... ker to bo očitno prva zahteva po podatkih, kjer bomo podatke dejansko dali.
prosim preberi si 297. člen KZ-1 in se začni obnašat ... ker to bo očitno prva zahteva po podatkih, kjer bomo podatke dejansko dali.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Muckalepa ::
Mipe ::
Moj povsem naraven odziv na napad je izbrisan, ta post pa je lepo ostal. Dvojna merila? Ali se moram zdaj braniti z bogatejšim besednjakom?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predlagaj izbrisOddelek: Slo-Tech | 3140 (2383) | MrStein |