Forum » Pomoč in nasveti » Usluga - pretvorba Caddy (program za elektro načrte) datotek v *.DXF format datotek (Autocad)
Usluga - pretvorba Caddy (program za elektro načrte) datotek v *.DXF format datotek (Autocad)
Bx ::
Živjo imam eno prošnjo.
Zanima me če zna (oz. ima program CADDY za elektro načrte) pretvorit caddy datoteke v *.dxf format (AUTOCAD).
Imam namreč en star elektro projekt (cca 50MB), ki bi ga rabil, vendar ga ne znam pretvorit (nimam niti Caddy programa).
Zato bi prosil, če ga kdo ima, če bi mi lahko naredil to uslugo in ga prevedel ali pa če mi kdo svetuje kako naj to prevedem.
Fajle lahko pošljem tudi po mejlu.
Že vnaprej hvala za pomoč oz. odgovore
Zanima me če zna (oz. ima program CADDY za elektro načrte) pretvorit caddy datoteke v *.dxf format (AUTOCAD).
Imam namreč en star elektro projekt (cca 50MB), ki bi ga rabil, vendar ga ne znam pretvorit (nimam niti Caddy programa).
Zato bi prosil, če ga kdo ima, če bi mi lahko naredil to uslugo in ga prevedel ali pa če mi kdo svetuje kako naj to prevedem.
Fajle lahko pošljem tudi po mejlu.
Že vnaprej hvala za pomoč oz. odgovore
Bx
jini ::
si prepričan, da je program caddy? če je morda caddie, potem je njegova spletna stran http://www.caddiesoftware.com/. od tam lahko domnevno preneseš preizkusno različico. morda si lahko z njo kako pomagaš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za izdelavo elektro inštalacije za hišoOddelek: Loža | 986 (870) | TheBlueOne |
» | Nadgradnja prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3421 (2298) | turob |
» | Nadgradnja prenosnika z SSD /info /mnenjaOddelek: Pomoč in nasveti | 3266 (2771) | solatko |
» | Počasnost diska v Caddy-uOddelek: Strojna oprema | 1509 (1318) | 2g00d4u |
» | SSD v Notebook...?!Oddelek: Strojna oprema | 1385 (1088) | Zheegec |