Forum » Zvok in slika » LCD TV z DVB-C
LCD TV z DVB-C
Veron ::
Malo gledam po neki 32/37 LCDTVjem, ki bi imel DVB-C tuner že vgrajen, vendar mora imeti še opcijo, da kasneje dokupim CI modul in vstavim "pametno" kartico ponudnika DTV.
Gledal sem po LG 32LH2000 in piše, da podpira DVB-C, vendar mi je čudno, ker piše pri DVB-T (CI Type ? to mogoče mišlen CI modul), pri DVB-C pa ne, kaj to pomeni, da ni možnosti spremljat recimo plačljive kanale na DVB-C sprejemu? Ali pač?
Gledal sem po LG 32LH2000 in piše, da podpira DVB-C, vendar mi je čudno, ker piše pri DVB-T (CI Type ? to mogoče mišlen CI modul), pri DVB-C pa ne, kaj to pomeni, da ni možnosti spremljat recimo plačljive kanale na DVB-C sprejemu? Ali pač?
Okapi ::
Načeloma bi moralo delati, je pa odvisno od firmwarea, tako da če hočeš biti 100%, moraš preverit.
O.
O.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV tuner za PC z DVB-C z digitalnem pretvornikom !?Oddelek: Kaj kupiti | 11326 (6905) | laguna1 |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25253 (15941) | OK.d |
» | Svetujte mi en dvb Tv tunerOddelek: Kaj kupiti | 3088 (2691) | Alexius Heristalski |
» | DVB - C/T za PC?Oddelek: Kaj kupiti | 1487 (1308) | Alexius Heristalski |
» | DVB-C Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 26074 (22642) | icek |