Forum » Loža » Voda v ploščicah
Voda v ploščicah
edge540 ::
Zgodil se mi je neljubi dogodek..v kopalnici se je zaradi moje neumnosti polilo in tam kake 2 ure stalo nekaj vode, ki so jo vpile fuge in celo ploščice (preko fug). Ni mi jasno kako, ploščice so postale temnejše.
Čudi me to, da je v tej kopalnici že ene 3x bila poplava, pa se kaj takega ni nikoli zgodilo. Je pa res da je tokrat voda bila destilirana (oz. iz reverzne osmoze, trdota okoli nič). Je možno da je zato prodrla globje v ploščice?
In nagradno vprašanje, ima kdo kako idejo kako ploščice posušit?
Čudi me to, da je v tej kopalnici že ene 3x bila poplava, pa se kaj takega ni nikoli zgodilo. Je pa res da je tokrat voda bila destilirana (oz. iz reverzne osmoze, trdota okoli nič). Je možno da je zato prodrla globje v ploščice?
In nagradno vprašanje, ima kdo kako idejo kako ploščice posušit?
Highlag ::
Čudni materiali, če se je to res zgodilo. Praviloma niti ploščice niti fuge ne vpijajo vlage. Si siguren, da ni spremenjena le barva svetlobe?
Never trust a computer you can't throw out a window
edge540 ::
Siguren. Po tleh so fleki. Za fuge razumem da so zanič ker so stare skoraj 20 let, samo s ploščicami se pa to ne bi smelo zgodit.
Sem probal gret fuge in ploščice z sušilcem za lase, pa je bolj bogo. Je pomagalo malo, fleki so se malenkost zmanjšali, ampak to ni to.
Sem probal gret fuge in ploščice z sušilcem za lase, pa je bolj bogo. Je pomagalo malo, fleki so se malenkost zmanjšali, ampak to ni to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopalnica bugOddelek: Loža | 3218 (2305) | mat xxl |
» | Izdelava steklene kuhinjske obloge? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21041 (6473) | Invictus |
» | Popravila v kopalnici (kitanje in odtok pralnega stroja)Oddelek: Loža | 2731 (1522) | Dimnik |
» | Pomoč, vijak se ne odtegneOddelek: Na cesti | 4238 (2641) | Dzhimen |
» | Problem v kopalnici (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28580 (25339) | Malajlo |