Forum » Izdelava spletišč » kateri cms?
kateri cms?
urosz ::
odločil sem se, da bi se malo priučil kak CMS, vendar nevem katerega zbrati, da bo čim bolj koristno. drugače pa "govorim" html, css, osnove javascripta, osnove php in osnove mysql
DiTi ::
Joomla, e107, php-Fusion, Drupal, wordpress.
sam sem najbolj navdušen nad php-fusionom ker je dokaj enostaven za učenje in pregledovanje kode. Joomla je tukaj nekako najbolj "zakomplicirana". z ostalimi se nisem nekaj veliko srečal.
sam sem najbolj navdušen nad php-fusionom ker je dokaj enostaven za učenje in pregledovanje kode. Joomla je tukaj nekako najbolj "zakomplicirana". z ostalimi se nisem nekaj veliko srečal.
HardFu ::
typo3 ali drupal, izogni se joomle in podobnega sranja. Sam sem se odlocil za typo3, ker ima (po mojem mnenju) kvaliteten API, ter veliko dokumentacije za izdelavo extensionov (pluginov, vticnikov), ki lahko dolgorocno prinesejo veliko denarja. Sam sem napisal plugin zanj tudi ze za 4k€
http://codeable.io
bluefish ::
typo3 se mi zdi za začetnika malo prezahteven. Saj da se narediti čudo, samo si je potrebno vzeti čas in zadevo dodobra naštudirati.
Pravzaprav je veliko odvisno od tega, kaj želiš delati. Če se gre le za preproste predelave, potem je wordpress eden lažjih.
Pravzaprav je veliko odvisno od tega, kaj želiš delati. Če se gre le za preproste predelave, potem je wordpress eden lažjih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira CMS aplikacijeOddelek: Izdelava spletišč | 4345 (3600) | Netrunner |
» | Slovenjen CMS?Oddelek: Izdelava spletišč | 4178 (730) | gnomee |
» | Kateri CMS uporabljate ??Oddelek: Izdelava spletišč | 8016 (7253) | lexios |
» | Najboljši content management system (CMS)Oddelek: Izdelava spletišč | 2447 (2269) | nobodyelse |
» | CMS primeren za RadioOddelek: Izdelava spletišč | 1615 (1245) | bluefish |