Forum » Sedem umetnosti » Japonski in kitajski filmi?
Japonski in kitajski filmi?
DoloresJane ::
Upam, da je tole dovoljeno vprašanje. Če ni, pa prosim moderatorje, da ga izbrišejo.
Zanima me, če kdo ve, kje bi se dalo dobiti DVD teh dveh filmov:
- Shall we dance in
- In the mood for love .
Sprašujem, ker moj finančni načrt ne vključuje kupovanja teh dveh filmov (in tudi ne more ), rada bi ju samo videla, pa sem svojo priložnost zamudila. Na cobiss sem že pogledala; teh dveh filmov nimajo v nobeni knjižnici v Sloveniji.
Torej?
Zanima me, če kdo ve, kje bi se dalo dobiti DVD teh dveh filmov:
- Shall we dance in
- In the mood for love .
Sprašujem, ker moj finančni načrt ne vključuje kupovanja teh dveh filmov (in tudi ne more ), rada bi ju samo videla, pa sem svojo priložnost zamudila. Na cobiss sem že pogledala; teh dveh filmov nimajo v nobeni knjižnici v Sloveniji.
Torej?
- spremenil: Gandalfar ()
perci ::
Poskusi v kaki videoteki. In the mood for Love boš mogoče dobila v kaki videoteki (čeprav dvomim), Shall we dance pa je verjetno še manj možnosti.
Drugače pa je dober kitajski film novejše produkcije tudi Pot domov.
Drugače pa je dober kitajski film novejše produkcije tudi Pot domov.
Ikarus ::
Najdi.si za In the Mood For Love izpljune tole:
1.
Ps.:Upam, da je tole dovoljen odgovor. Če ni, pa prosim moderatorje, da ga izbrišejo.
:-)
1.
Ps.:Upam, da je tole dovoljen odgovor. Če ni, pa prosim moderatorje, da ga izbrišejo.
:-)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
BuDi79 ::
"In the mood for love" imam in bi se mogoce lahko kaj zmenila
(kot se dokaj zajetno kokelcijo japonske/kitajske/korejske kinematografije)
email=budi@infonova.si
(kot se dokaj zajetno kokelcijo japonske/kitajske/korejske kinematografije)
email=budi@infonova.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BuDi79 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Filmi vseh filmov (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 28435 (2619) | Thompic |
» | Annihilation (2018) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13857 (5354) | yayo |
» | Film ali serija podobna Game of thronesOddelek: Sedem umetnosti | 1880 (1692) | Kurzweil |
» | 10 naj dance komadov za privatparty?!Oddelek: Sedem umetnosti | 10883 (9898) | Blazzz |
» | Filmi...Oddelek: Sedem umetnosti | 1994 (1617) | Azz_Kikr |