Forum » Igre » Igre za 2 igralca, na enem računalniku !
Igre za 2 igralca, na enem računalniku !
__Devil__ ::
Lep pozdrav vsem :D
Zanima me. če mi lahko kdo pove še kakšne igre, ki so za 2 igralca, ter na enem računalniku, ne mislim multiplayer.. npr. : Tony hawk pro skater, Liero extreme, ko lahko 2 igralca špilata a enem računalniku, če poznate kaj takih iger mi povejte prosim in naj bodo za starejši računalnik, ali pa, da ne zahtevajo dobre grafične),ker mam intergrirano nvidia nForce chipset 405..
najlepša hvala za odgovore vsem!
lp
Zanima me. če mi lahko kdo pove še kakšne igre, ki so za 2 igralca, ter na enem računalniku, ne mislim multiplayer.. npr. : Tony hawk pro skater, Liero extreme, ko lahko 2 igralca špilata a enem računalniku, če poznate kaj takih iger mi povejte prosim in naj bodo za starejši računalnik, ali pa, da ne zahtevajo dobre grafične),ker mam intergrirano nvidia nForce chipset 405..
najlepša hvala za odgovore vsem!
lp
Tomaz Eruj ::
MAME emulator in lowdaš ROM-e od iger ki jih zastonj dobiš po netu. Osebno predlagam street fighterje (najbolši = "ex 2 plus")
enjoy
enjoy
¡ ǝɹǝɥʇ ıɥ
TehDucky ::
Vsi HoM&H, vsi Wormsi mislim, da. Pa ti hočeš, da oba naenkrat igrata al, da lahko prvo en pol pa drug aka šah ?
c00L3r ::
Lego Star Wars, Lego Star Wars 2, Lego Indiana Jones (meni ni preveč všeč), Lego Batman, NFS starejše serije, Worms Armageddon, Audio Surf, Frets on fire + RF MOD (za 2 igralca) + 2 tipkovnici, N64 emulator (fajn je met gamepad-e)... Huh mogoče se kasneje še kaj spomnim
opeter ::
Super bi bilo, če bi avtor teme uporabljal iskalnik:
- Obstajajo še igra za dva igralca?
- dirkalne igre za 2 igralca
- igre za PC za 2 igralca
- Igre ko igrata 2 hkrati... na PC na gamepade...
- Obstajajo še igra za dva igralca?
- dirkalne igre za 2 igralca
- igre za PC za 2 igralca
- Igre ko igrata 2 hkrati... na PC na gamepade...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
__Devil__ ::
kar nekaj teh iger se mi dopade
ps.: sem bil prelen, pa sem se premalo potrudil, da bi poiskat to..
BTW: mislim tiste igre ko so split-screen varjanta :)
ps.: sem bil prelen, pa sem se premalo potrudil, da bi poiskat to..
BTW: mislim tiste igre ko so split-screen varjanta :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: __Devil__ ()
T_F_7 ::
Worms Armageddon! :)
še rajši Worms World Party.
sicer pa Mashed Fully Loaded ali Drive to Survive kar je skoraj isti k., od dirkalnih pade tudi dobri stari Race Mania.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Xbox 360 - Igre za dva igralca pred TVjem naenkrat - Kakšen dober predlog?Oddelek: Konzole | 2484 (2257) | Vesoljc |
» | igre za PC za 2 igralcaOddelek: Igre | 4977 (3148) | Sssaga |
» | Dobre Online Igrce Za Slab RacunalnikOddelek: Igre | 3049 (1931) | BigSexy |
» | Obstajajo še igra za dva igralca? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8841 (5474) | detroit |
» | Split screen igre?Oddelek: Igre | 2368 (2137) | Poldy |