Forum » Navijanje » eazy tune gigabyte
eazy tune gigabyte
puma ::
Hi, sem kupil po vseh abitkah in zlo kul platah tudi gigabyte 8irx in sem zelo zadovoljen saj se pusti P4 1.6 naviti za plus 30% brez zviševanja voltaž stvar pa hladim z volcanom 7+ , kateri se obnese krasno, saj mu navijem obrate samo takrat(zaradi hrupa) kadar navijem sistem. In potem najdem easy tune za gigabytke, kateri omogoča spreminjanje zunanjih frekvenc kar iz windows - krasno ne bo mi treba vec resetirati masine, vse dela krasno. In po kaksnem mesecu za hec spet zazenem 3DMark2001. In poziram zraven slino ko vidim da nekaj ni v redu in koncni rezultat slabsi za vec kot 20%. Preskeniram PC, se spravim nad graficne nastavitve, drajverje porabim 2 uri na teste in se vedno isto in potem na koncu si recem saj ne more biti res ampak ajde probajmo, zaprem easy tune gigabyte in stvar funkcionira kot mora.
Torej, kdor fura easy tune , hitro deinstaliraj zadevo, ker ti upocasnuje sistem za preko 20%. (ali ga pa jest nekje generalno serjem)
LP
Puma
Torej, kdor fura easy tune , hitro deinstaliraj zadevo, ker ti upocasnuje sistem za preko 20%. (ali ga pa jest nekje generalno serjem)
LP
Puma
krucymucy ::
Meni ne delata ne 3 ne 4 ... tudi ne delata niti v 2000 niti v XP-jih .... kje sem ga mimo pihnu? a je potreben kak poseben dar za usposobitev EasyTune-a?
puma ::
Jest vozim 98SE in ni cist nobena kunšt. Easy tune sam javi ce ne razpozna nastavitev za motherboard. Odkar sem ga skinu se mi naprimer tudi veliko hitreje konekta komp na adsl. Tko ene 10x hitreje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tezave s hlajenjemOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1098 (1013) | miko 55 |
» | Kje izbrišem RegDbSetKeyValueEx Failed?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1031 (945) | R33D3M33R |
» | Temperatura ni prava?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1421 (1141) | Keyser Soze |
» | Navijanje na Gigabyte 7VAXOddelek: Navijanje | 1309 (1073) | urbybaby |
» | Program za navijanjeOddelek: Navijanje | 1134 (837) | Pepe |