Forum » Igre » Shellshock 2
Shellshock 2
c0dehunter ::
Naslov vleče nekam na Systemshock. Če si še izvirnega imena ne morejo izmisliti, že to nekaj pove.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
laught ::
Ja se že naslov je čuden,igra je bugasta,umetna pamet je v k****,da ne omenjam dolgočasnih misij,in enih in istih qtejev,ki so kr nekaj,stisneš 9 različnih tipk pa če vse prav trofiš ga podereš in ubiješ.pol,ko hodiš naprej po sobah in pobijaš vojake ti jih več kot polovica od zadi pride,kjer si že vse pobil,kr neke,pol vojaki nasprotnikovi so vsi isti,morem pa pohvalit da so zombiji vsaj 3 različni, kar je za tako slabo igro čudo.aja pol tale osebek ki ga vodiš nemore noge dvignit niti za 10 cm,pol loadanje puške je v kurcu,grafika je iz leta 2004,zgodba je brezvezna ,šefov ni oz so 3je, pa še ti so si od glave do pet isti,mislim vsaj zadn bi lahk bil drugačn.pa še bi lahk našteval,pa obrno sem jo iz dolgčasa,ker čakam na F.E.A.R 2. no v glavnem čem povedat, da se tej igri raje izogibajte.ker kaj slabšega kot je shellshock 2, že dolgo nismo ugledli.
BuBBle.D ::
Pismo, jaz sem jo pa kupil preko Steama in šele sedaj berem negativne kritike po forumih/reviewih. I want my money back. :(
|MSI MPG Z690 EDGE|Intel Core I7-13700K|64GB Viper Steel 3600Mhz|
|Zotac Trinity 3090 OC|EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB|
|ASUS TUF Gaming GT501|Corsair AX1200W|Samsung Odyssey G7 32"|
|Zotac Trinity 3090 OC|EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB|
|ASUS TUF Gaming GT501|Corsair AX1200W|Samsung Odyssey G7 32"|
laught ::
So ja,pa tudi black hawk down,pa sniper elite,pa še dosti drugega sranja,zaj delajo novi alien vs predator,ki pa bo po vsej verjetnosti tudi crap.
aja pa neke me še zanima,kdaj je ta igra izšla?datum rabim.
aja pa neke me še zanima,kdaj je ta igra izšla?datum rabim.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: laught ()
AapocalypseE ::
Kolko vem bi naj 2.2.2009. Sicer je bil release date prestavljen na 24.2.2009, ampak kot zgleda, je igra že izšla.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AapocalypseE ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aliens vs Predator 3 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 18043 (11245) | Guzzy |
» | Katere FPS igre ste že preigrali?Oddelek: Igre | 3505 (3088) | guest #44 |
» | StarCraft 2: Best of Slovenia #1Oddelek: Igre | 3345 (2068) | def0r |
» | NajstraŠnejŠa igra za pcOddelek: Igre | 4659 (3284) | Golden eye |
» | Katero igro za dva (živa) igralca proti računalniku?Oddelek: Igre | 2028 (1707) | rfmw |