Forum » Izdelava spletišč » Joomla - ogled prispevka
Joomla - ogled prispevka
racunalnicar ::
Imam Joomlo 1.5.8. V meniju lahko za vsak modul ali prispevek določiš, kdo ga lahko gleda. Na voljo imaš: javno, registriran, poseben. Jaz pa bi rad še možnost, neprijavljen. Neko novico bi videl samo tisti, ki ni prijavljen. Tukaj bi pisalo, da se mora prijaviti...
Zanima me, kako naj naredim, da vidi to novico samo neprijavljen. Lahko tudi tist poseben spremenim v neprijavljen, samo povejte mi prosim kako.
Hvala in LP.
Matic
Zanima me, kako naj naredim, da vidi to novico samo neprijavljen. Lahko tudi tist poseben spremenim v neprijavljen, samo povejte mi prosim kako.
Hvala in LP.
Matic
deleted ::
<?php $uporabnik =& JFactory::getUser(); if ($uporabnik->guest) { echo "Predragi obiskovalec! Lepo te naprošam, da se prijaviš oz. registriraš :)"; } ?>
Bo toel to kar potrebuješ?
racunalnicar ::
To je ta skripta, ki se bo neregistriranim uporabnikom prikazala, registriranim oz. prijavljenim pa ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 523314 (859) | bastadu |
» | PHP login skriptOddelek: Izdelava spletišč | 2810 (1396) | Lion29 |
» | [php] štetje prijavljenih uporabnikov!Oddelek: Izdelava spletišč | 1386 (1123) | Brilko |
» | index.php?name=RSS&id=nekajOddelek: Izdelava spletišč | 975 (863) | Iskraman |
» | [php] Problem z dinamično stranjoOddelek: Izdelava spletišč | 1549 (1394) | Iskraman |